בקשה נואשת לעזרה..

philips

New member
בקשה נואשת לעזרה..

מצורף קטע קוד עם ACTIONSCRIPT פשוט שלו 2 מטרות: 1. לאחר טעינה של הסרט , להפעיל פונקציה ב JAVASCRIPT עי" FSCOMMAND 2. בעת שהמשתמש "עומד" בתוך השטח של הסרטון , תופעל פקודת JS אחרת.. (כמו MOUSEOVER אבלי בלי כפתור) קטע קוד זה אמור להיות מצורף לכל סרטון FLASH שרוצים ולהוסיף לו את 2 היכולות האלו.... אחרי עשרות נסיונות..ללא הצלחה...אני מפנה בקשה נואשת לחברי הפורום ליצור/לקחת סרטון FLASH קיים --- לחבר אליו את קטע הקוד הזה כך שיפעל ואם אפשר לצרף כמה מילים כיצד בוצע הדבר... (אם בכלל ניתן לביצוע..) אהיה אסיר תודה...

אופיר @

New member
לפיליפ

מכייון שאני לא רואה מה רשמת בדף ה-html זה יותר בעיה אבל אני אסביר קצת: את הפונקציה הראשונה עשית מורכבת ללא שום צורך. למה לא תעשה טעינה פשוטה ובפריים הראשון אחרי הטעינה תתן את פקודת fscommand הראשונה. הקטע השני -עשית אותו מאוד מסובך והוא לא אמור להיות ככה. הפקודה צריכה להיות משהו כזה: if _root._xmouse>0 &&_root._xmouse<700&&__root.ymouse>0&&_root._ymouse<500 do whatever you want do to זה הכל. רק תשנה כמובן את המספרים לפי גודל הבמה או האיזור שעליו אתה רוצה להפעיל את הפקודה. בהצלחה אופיר

philips

New member
תודה...אבל...

אני צריך עזרה רק לגבי איך לשלב את הקטע הזה כך שירוץ לכל אורך הסרטון וכיצד לעשות שה ONCLIPEVENT יפעל..... ה HTML הוא תקין ופקודות ה FS שבו בסדר...אני פשוט לא מגיע לשלב שבו הן פועלות כי אני לא מצליח לשלב את הקוד הזה... להזכיר.. ה EVENT הראשון נועד לרוץ פעם אחת בלבד אחרי הטעינה ולכן לא אוכל לשים אותו ב FRAME ה-1 שכן שם הוא ירוץ יותר... ה EVENT השני צריך להיות פעיל לכל אורך הסרטון....כמו MOUSEOVER והקוד שלו הוא נכון...אני בכוונה מחפש קוד כללי שיתאים לכל סרטון ולכן השימוש ב X_ וכו´.. אופיר...אם תוכל לצרף דוגמה של כיצד מחברים קטע כזה לסרטון קיים אודה עד מאוד..

למעלה