בקשה נואשת לעזרה:)

LiRLuR

New member
בקשה נואשת לעזרה:)

אני סובלת מצינון כבד כבר שבוע וחצי, כשעכשיו התווספו לכל מחושיי גם אוזן ואף סתומים ואיתם אובדן חוש הריח והטעם...זה ממש מייאש ואצל הרופאים לא קיבלתי שום דבר חוץ מכמה כדורים לא יעילים, ובינתיים אני ממשיכה לסבול.. יש לכם רעיונות למשהו שפותח את האוזן? משהו לצינון?? אני ממש אודה לכם על העזרה!!

lo veken

New member
קודם כל תנוחי!:)

הגוף צריך לשקם את עצמו וכל פעולה קטנה, גם אחרי שהרגשת שהחלמת מאיטה את קצב ההחלמה. להרגעה שתי תה קמומיל. לחיזוק המערכת ההחיסונית ולטיפול עצמו יש חליטה לא כל כך סמפתית אבל עושה פלאים - הרתיחי ג'ינג'ר,מנטה,קינמון, אכינציה והל. המתיני חמש דקות ושתי לפחות שלוש כוסות ביום. המנעי ממזגנים (קחי סוודר לאוטובוס) ועשי לך אמבט חמים עם טיפות לבנדר ואקליפטוס.. אני אישית מתעללת קצת בסובבים ופשוט אוכלת שום במשך יומיים פעמיים ביום, אבל זה רק לאלו שחיי החברה שלהם לא בסכנה;) המון בריאות,

ברוכה הבאה למועדון "תחלואי הקיץ"

נדמה לעיתים כי שפעות הקיץ גוברות על אלה של החורף, מסובכות יותר ומסתבכות יותר - החום הכבד והלחות הם תוספים ממש לא רצויים למצב - והתחושה הכללית, איך לומר בעדינות ... פיכססססס... איני יודעת מהן התרופות שקיבלת מרופאייך אולם אם הן לא עזרו משמע אולי לא היה בן צורך מלכתחילה. אף/אוזן/גרון מחברים בינהם בצנרת משותפת, מחילות, מערות וכדומה, לכן התחושה היא שכל השלוה פגועים. באשר לאוזן - מתוך מילון המונחים שלו: אוזניים כאבים 1.שמים טיפת שמן לבנדר מתחת לאוזן וסוגרים את כל האיזור(השמן+ האוזן)בכוסית זכוכית לכמה זמן.טוב במיוחד לילדים קטנים 2.לחמם כף שמן זית(פושר)עם שן שום לטפטף לאוזן הכאובה 3.שמים שתי כפות תה קמומיל ל15 דק` במים רותחים מפרידים את הנוזל מהפרחים,שמים את הפרחים בצמר גפן או בתוך בד מצמידים לאיפה שכואב . 4.אפשר למרוח שמן פיגם עם לבנדר מסביב לאוזן. 2. אוזניים בתוך כוסית קטנה מזגי כ 30 מיליליטר של שמן זית זך. הרתיחי מים בכלי והכניסי את הכלי עם שמן הזית - (אין לחמם שמן זית ישירות על אש פתוחה וגם לא במיקרו.) עד לחימומו של השמן. הכניסי את גבעולי הפיגם והשרי בשמן למשך 24 שעות. טפטפי לאוזן הכואבת עד מילוי האוזן תוך משיכה קלה של האפרכסת כלפי מעלה - לפתיחת תעלת השמע. סגרי בצמר גפן חיצונית בלבד. ניתן לשמור את התמיסה עם הפיגם מספר חודשים ואין צורך בקירור באשר ליתר: אכן מנוחה - הינה דרישה בלתי מעורערת של הגוף. בנוסף - * שתיה מרובה מאוד תהפוך את ההפרשות לצמיגות הרבה פחות. * רצוי להתחיל את הבוקר בכוס מים פורשים עם חצי לימון סחוט טרי וחזור על כך לפחות עוד פעמים ביום. * שטיפות מי מלח לאף: כפית מלח בכוס מים פושרים, למלא חופן ולשאוף לכל נחיר בנפרד, (מעולה !!! נסיון אישי לפני שעה...) * שתיה של חליטות נענע, זעתר, טימין - גם היא תעזור בהחלט. מקווה שהצלחנו לעזור מעט.

LiRLuR

New member
באמת תודה רבה לכולם!!

אני מתכוונת להתחיל לנסות את מה שהצעתם פה כי אחרי ביקור אצל 4 רופאים וקבלת אותן התרופות שוב ושוב אני הרמתי ידיים... עכשיו אני בגימל (אני חיילת פשוט..) אז אני אוכל לנוח מעט ולטפל בעצמי... נקווה שהשבועיים של סבל האלה עומדים להסתיים..:)

למעלה