בקשה - מתנה ליועצת

הדרוש1992

New member
בקשה - מתנה ליועצת

אני מסיימת יב' ורציתי לתת משהו ליועצת שליוותה אותי שנתיים... קניתי מעמד של עטים מעץ וצבעתי אותו בכחול רויאל עם מעט ערבוב לבן כדי שייראה כמו גלי ים, הדבקתי מפיות של דגים הפוכים זהים (מתים כביכול) ודג זהב מחייך שוחה לכיוון השני... מעל כתוב "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" ונעוץ מלמעלה דגל גאווה קטן (כי טוב, זה בערך מה שדיברנו עליו בפגישות...) קודם כל - איך הרעיון? הערות והצעות לשיפור? אני אשמח לשמוע שנית - אני רוצה לתת לה משהו בנוסף... חשבתי אולי להכין לה מחברת מעוצבת ומושקעת עם השם שלה (היא אוהבת לתת לתלמידים לכתוב לה אם קשה להם לדבר...אז אולי היא תוכל להשתמש בה עם התלמידים הצעירים יותר..?) זה רק רעיון בנתיים... אני אתן לכם קצת פרטים עליה ותתנו לי בבקשה עוד הצעות :) היא בת 50 בערך האשה הכי מדהימה שהכרתי בערך מבחינת רצון לעזור ופתיחות לדבר על כל הנושאים... הקשר שלנו די מאופיין בכך שהיא מדברת ואני מהנהנת עם הראש פה ושם :) והחדר שלה בבית הספר מפוצץ מתנות/ ציורים/ תמונות שלה עם תלמידים... תודה! :)

לדעתי

2 הרעיונות שלך מקסימים בדיוק כפי שהם... וכל הכבוד אגב... את ממש חמודה :)

הדרוש1992

New member
תודה :)

חשבתי להוסיף עט עם חריטה אישית... אגב, יש למישהו מדריכים/דוגמאות/רעיונות לעיצוב המחברת? אני יותר טובה בלהעתיק עיצובים מאשר לעצב אותם בעצמי :)

KarinDi

New member
דורשים תמונה!

הצחקת אותי עם התיאור, אני מאוד אוהבת את המשפט הזה...חייבת לראות איך זה יצא! בעיני זה מאוד משמעותי ואומר המון, אז אני לא בטוחה שחייבים להוסיף לזה משהו...אולי לשים בפנים עט עם חריטה :) בלי שום קשר, מחברת מעוצבת זו ה-מתנה לדעתי, אני קיבלתי המון כאלו ומשתמשת בכולן. להשראה בתחום הזה אני ממליצה לפנות לבלוג של סמדר

הדרוש1992

New member
הכל מוכן => תמונות

המחברת הראשונה שהכנתי אי פעם, ויצא די חמוד מתלבטת האם לרשום בפנים משפטי אופטימיות וכאלה...

KarinDi

New member
מעולה!

יופי יופי יופי של דברים. ממש לא נראה כמו פעם ראשונה. מעניין לראות גם את הצד השני של המעמד. לגבי המחברת- אני בעד משפטים אופטימיים. זה כיף להיתקל בהם פתאום

הדרוש1992

New member
אחרון + בקשה

יש לכם איזה רעיון למשפט/בית משיר שאפשר לצרף לברכת פרידה? תודה :)

KarinDi

New member
מהמם!

יופי יופי יופי של דברים. מתנה מרגשת ומושקעת, לי כבר עלו דמעות בעיניים :) לגבי ציטוטים מתאימים, יש לא מעט. למשל: "זה לא נגמר זה רק הסוף" "על כל היפה שהיה וחלף יורד המסך בכבדות, דמעה חוצפנית תדגדג את האף, תסבול מפיצול אישיות. חציה מתעצב על עבר שחלף, הוא שכח שהיו גם צרות, וחציה מאושר ושמח למחר, ומלא עד גדותיו בתקוות"- זה קטע מופלא בעיני, כתבה אותו רחל שמיר. יש לו גם המשך, בעיני קצת מיותר לברכה, אבל הנה הוא: "כי כן רבותיי, זה טיבו של עולם, שכל מה שמתחיל גם נגמר,וכל מה שנגמר, שוב מתחיל מחדש, מעגל שאיננו נסגר..." "כל סיום הוא התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה"- ובכלל כל השיר הזה של יהודה פוליקר... שווה להציץ גם פה

למעלה