../images/Emo34.gifטוב השיחזור של הפירוט
תודה אדווה
הייתה אחלללללהההההההההההה הופעהההההההההההה אני הככככככככיייייייייייי נהננננננננננננננתיייייייי בעולםםםםםם
נגעתי במכנס שלו בהתחלהההה ואח"כ בווווו, ביד שלוווווווו
עכשיו אני יתחיל מההתחלה אספה אותנו המונית ב-9 והגענו די מהר לנס ציונה, אז הלכנו לקחת את הכרטיסים וחיכינו שם אולי 20 דק', ולא בגלל התור בגלל הקופאית שםבכל מקרה חיכינו שם עד 10, ורוני סופרסטאר [ואט דה פאק???] גם באה להופעה שלו, התלבשה כמו פאקצה מצויה
נכנסנו לאולם, לא עבר הרבה זמן עד שהתחילו כמובן צרחות כפיים וכל השאר, הוא התחיל ב-3 שירים שקטים שלא הכרתי ממש, אבל אז היה את להבין את המים, על קו המים, ניסים, בחולצת פסים, כבשים, לבד- בלבד הוא חילק את האולם ל-2 קבוצות לא זוכרת, והקבוצה השמאלית (מהצד שלו) שאני וחברות שלי היינו בה שרנו איתו את החלק שלו, והקבוצה השניה שרה עם יונתן [הגיטריסט], זה היה כ"כ מושלםםםם, הוא שר גם את לאונרדו, איש יקר, השיר האחרון היה בוא.. ואחרי איזה 4-5 שירים אני וחברה שלי התקדמנו לבמה כי כולם עמדו שם,
עמדנו ממש ממש ממש ליד הבמה, שמנו את הידים על הבמה, אבל בצד, וליד הרמקולים, והרגשנו את הבס של הגיטרה ברגליים ונגעתי בווווווווווווווווווווווווו אהההההה
ובניסים הוא שכח כמה מילים והוא צחקקקקקקקקקקקק
והוא כמו תמיד, סיפר סיפורון קצרצרון שהשיר לבד לא היה אמור להיכנס לדיסק כי משהו נהרס במחשב לא ממש הבנתי.. ומממ.. מה עוד
הוא לבש כמובן ג'ינס עם חולצזה שחורה וג'קט אלגנטי שחור כזה
נעליים לבנות וכשהיה את השורה" כולם לשים את יד ימין על הפנים" הוא שם את היד שלו באחד הפעמים על העיניים של עיליי\איליי איך שכותבים את השם שלו... [ ד"א הם חבריםם
] והם היו כאלו חמודיםםם
ובהתחלה לפני ההופעה דיסקסנו קצת עם השומר שהיה חמודדד ונראה די טוב
וגם שהסתיימה ההופעה דיברנו איתו וצחקנו איתו
. הצטלמנו בסוף ההופעה עם יונתן הוא כזה חמודדד, הוא נתן חיבוקיםם למי שרצתה והצטלםם..
ולחברה שלי הוא הביא את המפרט שלו.. כפרה עליו
ובסוף דיברנו וצחקנו עם הקלידן שהביא את אמא שלו להופעה וילדה אחת הצטלמה עם אמא שלו היה שוווהההה אחת ההופעות המעולות שלווו.. נמממ זהו בעיקרון.. שירה ושיר זה מספיק מפורט