בקשה משקדי..

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בקשה משקדי..

כתבת שיש לך את ספריה של רחל שפירא. אני זקוקה למילים של שיר...איבדתי אותן. אמרו ברדיו שהיא כתבה את המילים... לי יש את הספר "חלק בעולם" אולי תמצא עבורי את המילים לשיר "מכאן ועד מחר" בספרים האחרים. שיר ששרה שלומית אהרון.... תודה

ועד שהוא יענה תופסת עלייך טרמפ../images/Emo73.gif

מישהו מזהה את עצמו בנאמר מטה? כשהייתי בן 14, קיוויתי שיום אחד תהיה לי חברה. כשהייתי בן 16, היתה לי חברה - אבל לא היתה בינינו תשוקה. אז החלטתי שאני צריך חברה לוהטת עם תאווה לחיים. בצבא יצאתי עם בחורה מלאת תשוקה, אבל היא היתה רגשנית מדי. כל דבר היה מקרה חירום אצלה. היא היתה מלכת הדראמות. היא בכתה כל הזמן ואפילו איימה להתאבד. אז החלטתי שאני צריך בחורה יותר יציבה. כשהייתי בן 25, מצאתי בחורה יציבה, אבל היא היתה משעממת. היא היתה לגמרי צפויה, ולא התלהבה אף פעם משום דבר. החיים הפכו כל כך משמימים שהחלטתי שאני צריך בחורה עם קצת יותר ריגושים. בגיל 28 תפסתי בחורה מרגשת, אבל לא הצלחתי לעמוד בקצב שלה. היא קפצה מדבר זה לאחר, אף פעם לא השלימה עם שום דבר. היא עשתה דברים משוגעים ונמהרים, ואימללה אותי מחד וגרמה לי אושר מאידך באותה מידה. ביסודה היא היתה די כייפית ומלאת אנרגיה, אבל חסרת כיוון. אז החלטתי שאני צריך למצוא מישהי עם אמביציה אמיתית. כשמלאו לי 33, מצאתי בחורה חכמה ושאפתנית, עם שתי רגליים יציבות על הקרקע, והתחתנתי אתה. היא היתה כל כך שאפתנית שהיא התגרשה ממני ורוקנה אותי מכל מה שהיה לי. עכשיו אני בן 40 וכל מה שאני מחפש זו בחורה עם ציצים גדולים...

magy

New member
כן, כבר ראיתי את ההודעה הזו בעבר

מה שיש לי להגיד....אני אגיד רק בישיבת ממשלה.... לא תוציא ממנו כלום.........אתם שם בטלויזיה למעלה...... הגיע הזמן שתבינו........ מה היתה השאלה? שהם לא יודעים מה הם רוצים......... זה בקיצור נמרץ........... כמו הבדיחה....מי משלוש הבחורות התקבלה לעבודה? אחרי שבחן אותן.... זו שהצליחה לחסוך למנהל שלה כסף זו שהשקיעה בבורסה והכניסה לו הכנסות נוספות או זו שהגיעה בזמן ועמדה בלוח הזמנים.....?????????? לא.............. זו עם השדיים הגדולים.............

magy

New member
אגב, כבר לא צריך משקדי כלום

רק לבדוק אם הכל רשום נכון......כי זה נרשם משמיעה..... סוף כל סוף , מנוע החיפוש התחיל שוב לעבוד...........
מכאן ועד מחר
שלומית אהרון
ידעתי את עֹנייֶך ושמחותַייך מדברֶך ואגמיו וכאבֶך וברכותַייך א ה ב תֶ ך כוכב טועה בגלל איבֶּי ערַייך וגשרַייך על תהום ותדהמה בחדרַייך לילה ויום ועוד לא מאוחר לי לשאול לַך לשלום מכאן ועד מחר לי שעות - רבות לחלום ראיתי איש אוכל על אבנייך מלחֶש כמתבדה ראיתי נעַר מפנַייך רץ בשדה ראיתי יֶלד קט על סף המים כּ4פרחים כַּפות רגליו וצפורים יפות כנפיים עפו אליו ועוד לא מאוחר לי לשאול לך לשלום מכאן ועד מחר לי שעות - רבות לחלום ידעתי את עֹנייך וסיבלותַייך מדבַּרֶך ואגמיו ובעינַייך בִּרכותַייך א ה ב תֶ ך
רחל שפירא....

יפיפה ואני אוהבת את גלי עטרי

שרה בקולה הצרוד....
היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה זה סוד הכוח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה

magy

New member
אם יש לך אתר של מילים לשירים

שילחי לי......... את מביאה אחלה שירים..............

magy

New member
יש לי ...........חונחוש....

חשבתי משהו שאין לי......... תודהההההההההה

על שיקספיר תפסה כבר "אחותו" טרמפ

כך שאתה - לעצמך... הפסק לתהות - ותתחיל לשפוך!

זה מה יש

New member
תודה. הנה זה בא....

ולפני הכל הצהרה: אני לא מודה ללא נוכחות עורכת-דין חטובה, איכותית וחושנית השלהבת - מילים ללא לחן השלהבת מתלבטת ונפתלת לשונה שולחת להרוות את נפשה העוטפת המתכרבלת. באחד הימים שמנה תם והיא בשארית כוחה נלחמת, עם צללים נאבקת כואבת מיוסרת שורדת בארבע פינות בזיכה מתרוצצת כל רסיס, כל רבב, חוקרת, לוחכת ולבסוף נותרה מתכוצת ודועכת. ובעודה עסוקה בה בעצמה - לומדת מהעבר עם מבט אל העתיד - פתאום היא התלקחה שאבה את כוחה מלהבה אחרת שאליה נצמדה שוב חששות לא לחזור על טעויות שוב תהיות להיות או לא להיות אך הלהבה האחרת זו שבה דבקה אימצה ועודדה, חיזקה וחישלה, לימדה אותה שוב להאמין בעצמה והיא השלהבת כבר לא בודדת לוחשת מתלהטת נפתלת אולי יום יבוא ושוב תהיה אוהבת. "זהוש" להיות ולא לחדול!

שקדי

New member
איזה ערב חלומי היה לי...........

ממש חלום ליל קיץ תיאטרון גשר הבלתי שיגרתי תרגום חופשי ועכשווי של דן אלמגור שחקנים צעירים ורעננים וקהל איכרים צמאי תרבות מהעמקים הפנימיים לקראת הסוף התעוררתי.........סתאאאאאם....היה כייף

למעלה