בקשה ממכם!!!מתחנן

SHLACK

New member
בקשה ממכם!!!מתחנן

בקשה ממכם!!!! אני צריך לוגו לאתרי שלק או באנגלית SHLACK לא משנה איך תכתבו בלוגו באנגלית או בעברית איך שאתם חושבים שיהיה יותר יפה. בתוך הלוגו אני רוצה שיהיה כאילו כפטורים לדוגמא בלוגו של רד בורד שיש פנאי פורום וכל זה כזה אני רוצה אבל הכפטורים שאני מעונין שיהיה בהם הם: ראשי תוכנות משחקים פורום והסדר שלהם חשוב מאוד את הלוגו תבנו בכך שיתאים לעיצוב באתר http://www24.brinkster.com/shlack/db/shlack/index.asp אני צריך בבקשה את העיצוב היום או מחר אני כבר רוצה לעלות את האתר שלי לשרת הערה:אני לא מוכן לשלם כסף למי שיבנה לי את הלוגו אבל אני יהיה מוכן לעזור לו בכל מה שהוא צריך עזרה לבוני אתרים וכולי בהכל רק שיבקש וכמובן אני יודה לו באתר שלי איפה שצריך. תודה מראש

SHLACK

New member
למה לא

אם אתה לא רוצה להכין לי לוגו לאתר אז אתה לא צריך למה סתם לכתוב הודעה מעצבנת !!!! מחפש אנשים נחמדים שיהיו אולי מוכנים לבנות לוגו אני מתחנן זה דחוף

se1983se

New member
אני רוצה לעזור לך...

אבל אל תסמוך עלי... אבל אני ינסה...

SHLACK

New member
תודה רבה!!!!!

אם את רוצה לשאול אותי שאלות אז מספר הICQ שלי 178349201 תודה מראש

se1983se

New member
אשמח אם לא בICQ

יש לך משהו אחר שאני יוכל לדבר אתך? הICQ עושה לי בעיות. אין לי תוכנה אחרת מ-ICQ אז תמצא צאט או משהו

SHLACK

New member
דואר אלקטרוני

[email protected] זה מספיק טוב עם לא אז היום בשעה 10 בלילה בצאט של נענע טוב תכתבי לי אם כן שאני ידע תודה מראש

למעלה