בקשה מלייזר פלס

• פותח הנושא gdfr
  • פורסם בתאריך

gdfr

New member
בקשה מלייזר פלס

לייזר, שלום רב! אני פונה אליך, מכיון שאתה יוזם הפורום, ולכן נראה לי , שאתה תענה לי ברצינות, לא שחס ושלום אני מזלזל בשאר, אלא שהם עונים לי בהומור מסוים שכנראה אני לא מבין אותו, או בגלל שאני לא מכיר את הסלנגים שלהם, או בגלל שאני טירון במחשבים (לא מזמן קניתי אותו, ואני בקושי יודע כיצד משתמשים בו בכלל, ובפורום בפרט). אגב, אני מעדות המזרח, נשוי פלוס,בן 30+, כך שאני מכיר את העולם החילוני מקרוב, אך מכיון שהתחנכתי בישיבות והתחתנתי כבחור ישיבה חייתי בחברה הזאת כמו כולם, (מתוך אמונה שזאת הדרך הנכונה)אך אף פעם לא אהבתי אותה ולא את הדרך בה הם חיים. אשתי למרות היותה קצת מודרנית, מאוד אוהבת את החיים הדתיים וזה יוצר חכוכים מאוד גדולים כידוע לך, מה גם שאני בעצמי עוד לו רגוע מכך שאני מתנהג בנפש כחילוני(מהספק שאולי הדתיים צודקים) לכן ביקשתי עזרה מאנשים כמוני בתודה מראש gdfr

אמנם לא קוראים לי לייזר

אבל יש לי שם לא פחות מצחיק. ולעצם העניין: בגלל שהאנשים מכירים פה ברובם כבר הרבה זמן, הם פיתחו הומור אישי שרק הקבוצה הזאת מבינה אותה, אבל אל דאגה, מהר מאוד גם אתה תבין אותה. הפורום הזה אינו יכול לעזור בצורה פיסית למתלבטים או לכאלה שכבר יצאו מהדת, רק הקשרים הנוצרים כאן בין החברים בפורום הביאו לידי עזרה ממשית שכזאת. הפורום מהווה מקום מפגש ווירטואלי לאנשים שעוברים את אותה חוויה ורוצים לדבר עליה. האנשים כאן מקשיבים קשב רב לאנשים כמוך, ואני אומר לך את זה במיוחד כי חשת אחרת, ואנחנו באמת רוצים להחזיק אחד בשני שלא יפלו. הפעילות העיקרית בפורום היא הכתיבה. החברים כותבים כאן על בעיות שונות שצצות בעקבות המצב שלהם, על ההתלבטויות שלהם ומדי פעם יש כאן הכתרה של אלוהים זה או אחר (צחוק פנימי שכזה בין חברי פורום שונים). מי שלא כותב כאן אינו קיים, פשוטו כמשמעו. אם לא תכתוב מה מציק לך, איך נדע... אם לא תכתוב על החיים בצל ההתלבטות שלך, על המחשבות שיש לך, איך נדע שאתה קיים. אתה יכול לקרוא מהיום עד מחר את הפורום אבל אם אתה לא משתף את החברים כאן לא נדע עליך כלום, רק אבינו שבשמים רואה הכל וגם על זה אני לא סגור (אל תשכח שאני משומד). תכתוב כאן ותרגיש כמו כולם, אין שום סיבה שתהיה שונה מכולם. ___________________________ יש בפורום הזה חרדים אנוסים שנשואים פלוס כמה ילדים והם במצב דומה לשלך, הם בטח יתעוררו לאחר השבת ויתחילו לזמר. בינתים, רציתי לשאול אותך: אתה מחלל שבת ? אתה מניח תפילין ?

gdfr

New member
תשובה לדער משומד

אני מחלל שבת אבל בלי שיראו אותי תפילין אני לא מניח. ןלא הולך לבית הכנסת בימי חול רק בליל שבת ובבוקר, כדי שיראו הילדים.

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

גם אני לא לייזר אבל אני נוטה לדחוף את עצמי כמעט לכל שירשור ואני רוצה להסביר פנים. אז ככה: רוב התגובות שלי נכתבות בהומור, לעיתים הומור ציני (לא תמיד!!! להפך). אני אוהבת לקלל ומכינסה את המילה תחת בכל הזדמנות. אם מישהו בא עם בעייה או מעלה נושא לדיון - ויש לי מה לתרום מניסיוני, אני שמחה להגיב ברצינות רבה (גם אם בשילוב הומור). זה לא סותר. תתחדש על המחשב! ברכות על הצטרפותך לפורום, אתה תתרגל די מהר, ותוך חודש (מקסימום חודש וחצי) תהפוך להיות מכור כמו כולנו... אני תוהה - מה פירוש הניק שלך? GOD DAMN FUCKING RABBIT ? >ספל חמאה ממליצה לקחת בהומור, וגם אם לא - אז לא לקחת אישית<

שלחתי לך מסר אישי, מזמן!

אבל אולי מכיון שאתה חדש במחשבים/אינטרנט/פורום אתה מתקשה לפתוח אותו ולהגיב, אז הנה תוכן המסר (בערך): שלח פרטים איך ליצור איתך קשר ואשמח לדבר איתך, אני בתל אביב.

אם אתה לא יודע איך לשלוח מסר...

או איך לקרוא מסר, תכתוב כאן את אימייל שלך.

gdfr

New member
האם על ידי האימייל אני לא החשף?

והאם כוונתך לדואר אלקטרוני?

פתח אימייל בהוטמייל או בוואלה

תחת שם בדוי וכך לא תיחשף. מקסימום תקבל אימיילים שאתה לא רוצה אבל לא ידעו מי אתה ומה שמך.

gdfr

New member
שאלה לאתאיסט עם ציציות

אני מבני ברק רציתי לשאול אלו פרטים משאירים בלי להחשף, והיכן להשאיר. בתודה מראש gdfr

תשובה (מאתאיסט בלי ציציות)

ליד המקום בו לוחצים על מנת להוסיף תגובה להודעה, יש "שלח/י מסר למחבר/ת ההודעה". ע"י כך אתה יכול לשלוח את הפרטים שאתה רוצה לשלוח כך שייראו לעיניו של מחבר אותה הודעה.

הלו gdfr, ברוך בואך

כמו שכבר הגיבו לך, הצטרפות לפורום נעשית ע"י כתיבה בו. אין כאן הליך קבלה רשמי או ועדות קבלה שמחכות לעשות לך מבחנים. מקווה שתיהנה להיות איתנו.

למעלה