בקשה מכל החברים

גולדי2002

New member
בקשה מכל החברים

אנו חוזרים על כך שוב ושוב אבל זה לא עוזר. כל החברים החדשים מתבקשים לקרוא את הודעת המנהל ואת הקישורים ולא לפתוח שוב ושוב עוד הודעות חדשות בסגנון "מה זה הפורום הזה?" או "למה אתם נגד גלובליזציה?" בגלל זה קיימת הודעת מנהל המסבירה בדיוק על מה מדבר הפורום. אז אבקש מכולם להקפיד על כך, מה גם שפתיחת הודעה חדשה מעיפה לדף קודם דיונים חשובים. אז תקפידו על כך, אחרת הודעות בסגנון יימחקו. תודה. חוץ מזה, מצטער שבזמן האחרון לא יוצא לי לכתוב כל כך. אבל אני עדיין עוקב בדריכות אחרי מה שקורה פה. כרגע אני עובד על פרוייקט שלוקח ממני את כל הזמן והאנרגיות שלי, ובקרוב אפרסמו כאן. ועוד משהו: הדיון בנושא הכלכלה בנושא מהפכות לא שייך לפורום. הוא שייך לפורום אקטואליה ולהבא אבקש לעשות אותו שם. גם הדיון לגבי חוצה ישראל. בואו נישאר עם הנושא שלנו שהוא גם כך גדול ומסובך ומלא בתתי נושאים, בכדי שלא נתפזר לגמרי. ושתהיה שבת שלום לכולנו, גולדי

גולדי2002

New member
ושבת שלום לכולם

ונפתח את השבת עם כתבה בשם "קפיטליזם אכזרי", מאת יוסף תמיר, העיר, 8.8.2002. הכתבה עוסקת בקשר הישיר שיש לגלובליזציה הכלכלית ואיכות הסביבה שנידונו במפגש פיסגה ביוהנסבורג. ומי שיש לו עוד כתבות העוסקות בענינינו מוזמן ומתבקש לשרשר לכאן.

גולדי2002

New member
מחרימים את אסתי לאודר

100 איש הפגינו בביירות לפני חנות קוסמטיקה נגד אסתי לאודר התומכת בישראל (להזכירכם, לפני מספר שבועות התפרסמה כתבה על חרם ערבי על קוקה קולה, גם בשל התמיכה בישראל). הם קראו לאסתי לאודר "ללכת לעזאזל". כתבה מוואלה. באותה כתבה יש גם קישור לכתבה אחרת, על חרם ערבי על "סטארבאקס", גם בשל תמיכתם בישראל. כל מי שהשתתף בהפגנה קיבל כוס קפה מקומי אורגינל.

גולדי2002

New member
ועוד כמה כתבות - לא חדשות

על הפגנות נגד גלובליזציה, מוואלה בעיקר. לפי אחת הכתבות, שירותי בטחון במדינות שונות באירופה ידעו על כל אחד ואחת שהם מתנגדי גלובליזציה ואנטי קפיטליסטים שבאים להפגין. גופי משטרה יעקבו אחר פעילים מרכזיים ופרטים אישיים יימסרו ממדינה למדינה. תיזהרו!

גולדי2002

New member
ועוד קצת כתבות

מ"מעריב" על המצב הכלכלי של מדינות דרום אמריקה. לפי הכתבה, עוד מדינות בדרום אמריקה צפויות להגיע למצב של ארגנטינה. ועוד כמה, מעניינות.

למעלה