בקשה מכל בעלי הרכב...

Brendan

New member
בקשה מכל בעלי הרכב...

אני מבקש ממכם לקחת כמה דקות למחשבה בנושא מאוד כאוב שהוא תפיסת מקומות חניה של נכים ע"י רכבים של לא נכים. לצערי, התופעה הזו מאוד נפוצה ורבים הם הנהגים אשר מגלים קלות ראש ביחס לחשיבות מקום החניה השמור לנכים.
"אני כאן רק לכמה דקות".
"באמת שלא ראיתי"
"אבל לא היה כאן אף אחד"
"אבל זה המקום הפנוי היחדי שיש"
" So Fuckin What " הם רק חלק מהתגובות להם זכיתי לאחר שהערתי לנהג כי הוא יושב במקום חניה השמור לנכים. לצערי ניתקלתי גם בתגובות יותר גסות אשר כללו תאורים גנקולוגים ואנטומיים של החלקים המוצנעים בגופה של אימא שלי ושל אחותי. קחו לכם 5 דקות מחשבה ודמיינו כיצד ניראה העולם של מי שנקודת ההשקפה שלו מתחילה בגובה החגורה (כלומר יושב על כיסא גלגלים). חישבו על אותו אחד או אחת שההליכה עבורם אפשרית רק עם קביים. חישבו על אותו אחד או אחת שבשל מחלות לב הם אינם יכולים ללכת מרחקים גדולים. אילו זה היה אתם, הייתם רועים בעין יפה שמישהו חצוף תפס לכם את מקום החניה? אילו זה היה אחד מבני המשפחה שלכם, הייתם מקבלים בהבנה את העובדה שאין לו או לה היכן להחנות את הרכב כי מישהו אחר (לא נכה) תפס את מקום החניה? כמו כן אני רוצה לפנות לכל אותם בני משפחה של נכים אשר יש להם גישה לרכב עם תו נכה. תו הנכה מיועד לשימושו של הנכה בלבד ולא לשימוש בני המשפחה (מלבד מקרים בהם הנכה אינו יכול לנהוג). אנא ממכם לא לעשות שימוש לרעה בתו נכה של מישהו אחר ע"י תפיסה של מקום חניה השמור לנכים וזאת כאשר הנכה אינו ברכב. אין לי בעיה שתחנו על כחול לבן מבלי לשלם וזאת בשל התו אך זה לא מוצדק לתפוס מקום שמור של נכה רק בגלל שזה נוח לכם היות ותמיד יהיה נכה אמיתי שיהיה זקוק לאותו מקום חניה. ובאופן כללי, כאשר אתם מחנים את הרכב שלכם ליד רכב של נכה, אנא אפשרו לו פתיחה מלאה של דלת הנהג או פתיחה מלאה של מנגנון המעלית המורכב לרוב ברכבים מסוג וואן בחלק האחורי או באחד הצדדים. שיהיה לכולם שנה טובה ובריאה.

גרמי

New member
../images/Emo45.gif

אכן נגעת באחד הפנים היותר מכוערים של הנהג הישראלי. קבל ח"ח

למעלה