בקשה מכולן:

נעמי 17

New member
בקשה מכולן:

אני כותבת משהוא על אנדו, < אדווח בהמשך> יכולות לתת לי משפט אחד על אנדומטריוזיס? אנדומטריוזיס עבורי הוא.....

ר ו מ י ה

New member
אנדומטריוזיס עבורי הוא...

אתגר. רשמתי את האסוציאציה הראשונה שעלתה לי.

אנדו' עבורי זה -----------------

לימוד להסתכל בקלות על חצי הכוס המלאה, לא שתמיד זה קל אבל אין ספק שזה הרבה יותר קל מלפני שאובחנתי.

סדני

New member
אנדומטריוזיס הוא עבורי

הסיוט של חיי, אך יחד עם זאת הקלה שלא אני הדפוקה!

סדני

New member
אנדומטריוזיס הוא עבורי

הסיוט של חיי, אך יחד עם זאת הקלה שלא אני הדפוקה!

אנדומטריוזיס הוא בשבילי.....

תעלומה שנפתרה ובסופה שני בונבונים מקסימים, סיוט חודשי בעבר... מילה מאוד ארוכה לפאקינג כאבי מחזור קשים.... ושם של פורום מקסים! שוג.

אנדו בשבילי ..

שתמיד צדקתי כשצעקתי "לי אסור לקבל מחזור" ללמוד להעריך גם את הדברים הקטנים שנראים מאוד לא משמעותיים בחיים

yaelma1

New member
אנדומטריוזיס עבורי הוא:

ההבנה ש"לא רק אני בסרט הזה לצערי", פורום מקסים ומדהים עם חברות נהדרות שלמדתי מהן המון, חשיפה לעולם של טיפולי הפריות וגם אחיין אחד שנולד מהפריות ונותן הרבה תקווה.

אנדומטריוזיס עבורי....

מילחמה, אבל מילחמה בה אני מתכוונת לנצח
ול
את

אנדומטריוזיס בשבילי הוא

הדבר שמהרגע ש'קיבלתי' אותו, אני שואלת את עצמי:'מה זה בא להגיד לי'. מעולם לא שאלתי למה זה קרה 'דווקא לי'. מיד כשזה התגלה היה לי ברור שיש פה משהו שאני צריכה ללמוד( גם אם משום מה זה בדרך קשה)

שישו1977

New member
אנדו' בשבילי

1) מכשול בדרך להיות הורים 2)הכניס לי את החיים לפרופורציה- אני כבר לא מתרגשת משום דבר כול עוד אני מרגישה טוב- גרם לי להבין כמה הבריאות חשובה וכמה לקום בבוקר בלי כאב זה משהוא יקר מפז 3)מבחן לזוגיות- התוצאה טובה 4) אתגר גדול

נעמי 17

New member
../images/Emo23.gifאתן אחלה!

ואם יש לכן עוד כח טיפה : בהקשר של אנדו: מהי הצלחה?

יעל סתם

New member
הצלחה היא

1) האחיין שלי. 2) מחזור בלי כאבי גב נוראיים 3) הסיפור המדהים של בלגן2

למעלה