בקשה מכולם...

zilash

New member
בקשה מכולם...

שלום לכולם! כאתר מאגיה לבנה אני תוהה מדי פעם האם השמות שאנו מתכנים בהם פה, שהרי אינם שמותינו האמיתיים, האם הם לקוחים מחוויה מיסטית כלשהי שהתנסינו בה. מי מכם שלקח את כינויו בגלל חוויה מיסטית או רעיון רוחני זה או אחר, מוזמן לספר לכולנו על החוויה או/ו הסיבה שבגללה בחרתם את השם שבו אתם בוחרים להתכנות. והרי כולם יודעים שאין מקריות...ולשם יש גם תהודה וויברציה. אשמח שתשתפו את כולנו בסיבות שהובילו אותכם לבחור את שמכם, ואני בטוחה שהתגובות פה באתר לא יאחרו לבוא. תודה

הכוהנת

New member
השם שברשת :)

היי צילוש.. אז אני מיסטיק/הכוהנת. בחרתי לעצמי את השם - הכוהנת- מאחר ואני מאד אוהבת את הקלף הזה, הכוהנת הגדולה, ייתכן ואני מזדהה או כמהה למה שהיא מייצגת בעיני, בין היתר רוחניות גבוהה וידע עצום. מקרה, לא חושבת שיש מקרים, כל דבר הוא אינו מקרי, שהלא אם נהפוך את אותיות המילה מקרה, נקבל קרמה או ``רק מה``` שזה לגמרי לא משהו מקרי. לכולנו כנראה יש פיצולי אישיות ברשת, את השם מיסטיק אגב, המציא לי מנהל האתר בו אני מנהלת את אגף המיסטיקה, אני מניחה שגם פה אין מקריות, שכן, מיסטיקה היא נושא מאד קרוב אלי. שלך, בברכת חג חנוכה שמח... אור ואהבה לכולם. הכוהנת/מיסטיק. B-()

המשכיות הקרמה מהגלגול הקודם.

שלום לך נהניתי לשוטט באתר שהפנית אותי אליו. בכל מקרה ייתכן שאין מקריות בשם שבחרת ובאחר מגלגולייך היית אכן כוהנת. בברכה צילה שיר-אל

morning_star

New member
ההיסטוריה של השם

ובכן, שם הרשת שלי מתחיל את דרכו בסמטות אפילות משהו: כוכב השחר הוא פירוש השם לוציפר (במקור לוקיפר). הברית החדשה (והנצרות בכלל) טעתה בקוראה לשטן כך. שם זה נלקח מספר ירמיהו אם איני טועה ובו פונה ירמיהו למלך בבל ``איכה נפלת בן השחר`` - הנוצרים, המאמינים בסיפור נפילת המלאכים תרגמו ``בן שחר`` ללוציפר, מאחר והשטן לפני נפילתו היה המלאך היפה ביותר בגן עדן וכן שר על כל המלאכים (ולכן חטא בחטא הגאווה בחושבו כי הוא יותר טוב מאלוהים). לוקיפר במיתולוגיה היוונית/רומית הינו גם כוכב השחר, בנה של אילת השחר ומבשר את בואו של היום, הכוכב האחרון של הלילה. במסורת איזיס-אורניה נאמר כי הנוצרים בעצם לא שמו לב לעובדה כי לוציפר חזר בו מדרכו הרעה וחזר בתשובה, וכי דמעותיו על כל הסבל שגרם מכבים את האש במדורי הגיהנום... מאחר ואיני מאמין בקיומו של ``שטן`` זה או אחר (יש האומרים כי זהו התכסיס המוצלח ביותר שלו - לגרום לכך שלא יאמינו בקיומו) והשם יפה והרעיון של הכוכב המבשר על בואו של הבוקר קוסם לעיני (כמו כן הרעיון של מסורת איזיס אורניה, על שטן שחזר בתשובה) - בחרתי בשם הנ``ל. שלכם MS

יש לזה נופך אינידיאני..

נשמע יופי (:) ואני איכשהו תמיד חשבתי שיש לזה משהו קסום אינידאיני. למה? ככה מנגנת לי האינטואיציה. בכל אופן, כעוסקת במיסטיקה הייתי מוסיפה לך שהשחר העולה הוא גם האופק של המפה האסטרולוגית. בכל מקרה, ממש נהניתי מההסבר שלך בברכה צילה שיר-אל

למעלה