בקשה מכולם!

בקשה מכולם! ../images/Emo32.gif

בגלל שכפי שכתבתי למטה, בקושי קראתי את הספרים שאתם מדברים עליהם פה, ואין לי מושג מי זה תניס והזה ששכחתי איך קוראים לו, אתם יכולים בבקשה לעשות רשימה של הספרים הראשונים בסדרות האלו
פליזזזז. תכתבו לי כמה ספרים ראשונים מכל הספרים האלה שאתם מדברים עליהם פה, בבקשה... s@me @ne נ.ב. ועוד בקשה- אבל רק מענבל. את יכולה בבקשה להביא לפה סקרין שוט של ממשק המנהל? זה ממש מסקרן אותי כל הזמן איך זה נראה... נ.ב.ב.(יעני נ.ב. שני) שמתם לב שמאז שפנתר פרש (מניהול הפורום) הוא נעלם

הממ...

לסדרה עם התניס בלה בלה קוראים "רומח הדרקון" ובקשר לסדר-אין לי שמץ של מושג! קראתי רק ספר אחד ונראה לי שהוא היה די תקוע...המממ...אבל אם כבר...כמה ספרים מומלצים: 1) שר"ה וההוביט {בתקווה שכבר קראת אותם ואני סתם כותבת...} 2) חולית 3) מדריך הטרמפיסט גלקסיה {וספרי ההמשך} 4) הספרים על דירק ג´נטלי {שעוד לא קראתי, אבל שמעתי שהם יפים} 5) עולם הדיסק {!!!} אבל...המממ....התרגום העברי די דפוק...בכל מקרה, אני מצטרפת לקריאות הנואשות...עם איזה ספר להתחיל לקרא? ארג! ופנתר...לא היה קשה לשים לב שהוא נעלם...אבל להיכן? איה פנתר? וכו וכו....הממ...מישהו? מידע? -ליאת-

S.tal

New member
הממ,

סליחה ליאת על גניבת הכותרת..., לא ראיתי את ההודעה שלך.....! טל, t@l

S.tal

New member
הממ................

אני רק יכולה להגיב לקטע עם פנטר..., כי אין לי מושג בקשר לספרים... באמת נראה כך!!! הוא ברח לו למקום לא ידוע..., ונטש אותנו!!! והשאיר אותנו כילדים גלמודים ומעוררי רחמים! (חרוז!, יצא לי חרוז!) טוב..., אז שיהנה לו..., זהו..... טל, t@l

למעלה