בקשה מיוחדת

בקשה מיוחדת

האם קיימת אפשרות כלשהי לקבל את שמות כל הפרקים בעברית של הסדרות ???? אם במת יש סיכוי, אשמח לקבל זאת. תודה

שמות הסדרות לבקשתך

"משימה בלתי אפשרית", "מקגיוור", "חוק וסדר", "שבעה ימים", "מסע בין הכוכבים: דור הבא", "מסע בין הכוכבים: חלל עמוק 9", "משמר המפרץ","ג´אג", "ידי החוק", צ´יפס","המפקח ברק", "מאסט יוסטון", "משמרת שלישית", "ווקר", "מואישה", "אריזה משפחתית", "טי´.גי.הוקר", "קאטס והכלב", "פרופיילר", "דאלאס", "סטארגייט",צדק בדדכים", "משפחת הוגן", "רעם בגן עדן", תיקים באפלה", הרקיע השביעי","רצח במשיכת קולמוס","ניקיטה","רחובות סאן פרנסיסקו", "רחובות ניו יורק","הקונפליקט האחרון","פרי מייסון","אבירים על גלגלים","יחידה סי-16","אומת החייזרים","אמא, בלש פרטי","איש משטרה", "אישה ביונית",אל.איי היט".

סדרה אחת...

ברשותי יש אוסף של 137 סדרות שבהן נהגתי לצפות בהן מאז ילדותיי. אתה יכול לבחור אחת מהן לפי דעתך. מה אתה חושב????

צוחה

New member
../images/Emo41.gif הודעה למנהל ../images/Emo41.gif

אתה אמרת שאסור לכתוב הודעות ללא תוכן ואם אני אעשה את זה אז אני אחסם...... בינתיים אני רואה שתי הודעות רצופות (!) ריקות (!!) שלך !!! מה יש לך לומר להגנתך ? והאם אתה עומד לחסום את עצמך ?

green lantern

New member
אני לא אמרתי את זה אתם מעוותים את

דברי.... אמרתי שלא לכתוב כותרות ריקות למשל:"מה אתם אומרים על יצפאן..." וחוץ מזה אמרתי שזה לא מומלץ ועלול להימחק... ומי שימשיך בהרגל המגונה לאחר שביקשו להפסיק (במידה וזה מפריע) יושעה... Green Lantern
ניסיתי להשעות את עצמי, באמת שניסיתי אבל האלטר אגו שלי שיחרר את עצמי...

למעלה