בקשה מיוחדת

chris benoit1

New member
בקשה מיוחדת

אני בבקשה רוצה תרגום של השיר the scientist תודה מראש לכל העוזרים

Roy1232

New member
בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

שיר קשה לתרגום ברמות מדהימות, אבל התגברתי
יש המון מקום לפרשנות אישית כאן. מגיע לפגוש אותך לספר לך שאני מצטער את לא יודעת כמה את יפה(באנגלית lovely יכול להתפרש גם כנהדר, נפלא, זה הפירוש שחשבתי שהכי מתאים כאן) הייתי חייב למצוא אותך לספר לך שאני צריך אותך לספר לך שהזזתי אותך הצידה(התגברתי עלייך)/הפרדתי אותך (set apart=להפריד, אבל עד היום לא הבנתי מה כוונת המשורר:S, אז את/ה יכול/ה לפרש את זה כהתגברתי עלייך - כי apart זה יכול להיות גם הצידה כתואר הפועל) ספרי לי את סודותייך שאלי את שאלותייך בואי נחזור להתחלה רצים במעגלים, רודפים אחרי הזנב של עצמנו, ראשים(?) שרק המדע מפריד (השורה הזו שנוייה במחלוקת באינטרנט - חלק אומרים heads only science apart וחלק heads on a silence apart) אף אחד לא אמר שזה היה קל זו בושה כל כך גדולה בשבילנו להיפרד אף אחד לא אמר שזה היה קל אף אחד לא אמר שזה יהיה כל כך קשה... קחי אותי בחזרה להתחלה אני רק ניחשתי מספרים וצורות מפרק את הפאזל שלך לחלקים (שוב הוא דוחף APART בסוף: למילה הזו יש הרבה פירושים) שאלות של מדע, מדע וקדמה לא מדברים חזק כמו הלב שלי ספרי לי שאת אוהבת אותי תחזרי ותרדפי אותי ואני מסתער(או: רץ בחיפזון) להתחלה רצים במעגלים... .... אה-אוווווו
סוף

steelwater

New member
יפה מאד!

ריגשת אותי רועי
. ביחוד אהבתי את החלק של ה- אה-אווווו
Blur - Coffee and tv

lol lypop

New member
יפה מאוד../images/Emo9.gif

יש לך מושג למה קוראים לזה "the scientist"?

jony543

New member
סתם הברקה של כריס

כשהוא נסע ברכת ללבירפול עם ג'ונתן באקלנד נפל עליו איזה משהו כנראה..... והוא אמר פעם שזה לא שיר שנכתב על מישהו/י אלא על מדע משהו כללי כזה. בעיקרון הם אמרו שהם לא אוהבים לכתוב שירים אישיים...

Galadriel 3000

New member
כתוב שדן הוא המדען.

"We say in the album book that the scientist is Dan, a friend of ours, because he was having female problems at the time. Well, not female problems as in he was on his period, but he was having trouble with the ladies." --Chris Martin

WhiteShadows

New member
XDD

Well, not female problems as in he was on his period, but he was" having trouble with the ladies" הבנאדם הורג אותי כל פעם מחדש

Roy1232

New member
דבר אחד אני יודע(חשוב!)../images/Emo26.gif

השיר היה אמור להיקרא the scientologist (הסיינטולוג
) והמידע הזה אם אני לא טועה הוא מקולדפלייאינג.קום, לא מצהובון
הם רצו לשנות אותו לשם יותר קליט, כנראה.

Galadriel 3000

New member
מה זה סיינטולוג?

וואו הייתי מתייחסת אליו אחרת לגמרי אם הוא היה נקרא ככה (מה? זה אינטלגנטי ולא מובן)

Roy1232

New member
ממה שחבר שלי אמר לי,

זאת כת של אנשים שמאמינים במדע, אבל זה לא ממש נראה לי... צריך לבדוק

למעלה