בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif
שיר קשה לתרגום ברמות מדהימות, אבל התגברתי
יש המון מקום לפרשנות אישית כאן. מגיע לפגוש אותך לספר לך שאני מצטער את לא יודעת כמה את יפה(באנגלית lovely יכול להתפרש גם כנהדר, נפלא, זה הפירוש שחשבתי שהכי מתאים כאן) הייתי חייב למצוא אותך לספר לך שאני צריך אותך לספר לך שהזזתי אותך הצידה(התגברתי עלייך)/הפרדתי אותך (set apart=להפריד, אבל עד היום לא הבנתי מה כוונת המשורר:S, אז את/ה יכול/ה לפרש את זה כהתגברתי עלייך - כי apart זה יכול להיות גם הצידה כתואר הפועל) ספרי לי את סודותייך שאלי את שאלותייך בואי נחזור להתחלה רצים במעגלים, רודפים אחרי הזנב של עצמנו, ראשים(?) שרק המדע מפריד (השורה הזו שנוייה במחלוקת באינטרנט - חלק אומרים heads only science apart וחלק heads on a silence apart) אף אחד לא אמר שזה היה קל זו בושה כל כך גדולה בשבילנו להיפרד אף אחד לא אמר שזה היה קל אף אחד לא אמר שזה יהיה כל כך קשה... קחי אותי בחזרה להתחלה אני רק ניחשתי מספרים וצורות מפרק את הפאזל שלך לחלקים (שוב הוא דוחף APART בסוף: למילה הזו יש הרבה פירושים) שאלות של מדע, מדע וקדמה לא מדברים חזק כמו הלב שלי ספרי לי שאת אוהבת אותי תחזרי ותרדפי אותי ואני מסתער(או: רץ בחיפזון) להתחלה רצים במעגלים... .... אה-אוווווו
סוף