בקשה מיוחדת

עליזה600

New member
בקשה מיוחדת

לכל החברים והחברות בפורם שלום יש לי בקשה מיוחדת אני נוסעת ב2.10 לניו זילנד למשך 3 שבועות וברצוני לבקש עם יש משהו בפורום ביכול להקליט לי בכל יום שבת את הפרקים של היהלום שבכתר ב דיסקים עם התרגום וכמובן שזה היה בתשלום השמח לקבל תשובות חיוביות ושוב שנה טובה לכולם תודה עליזה

snowmusic

New member
מוכנה

תכתבי לי בדיוק איזה פרקים את צריכה שאקליט. איכות צורב הדיוידי שלי היא לא HD אבל רואים סביר. התשלום הנדרש הוא 2 זוזים לפרק (כלומר השתגעת!!!! הכל נעשה באהבה).

kiCkiC

New member
חחחחח

איך החלטת על 2 זוזים? למה לא 4? אני בכלל הייתי הולכת על זוז פר 10 דק'...

snowmusic

New member
התבלבלתי בחגים

דזבין אבא בתרי זוזי חד גדיא. שונרא

עליזה600

New member
תודה רבה

חבל שאנני יודעת את שמך אבל ברצוני להודות לך מכל הלב אני צריכה את הפרקים שישודרו בתאריכים: 9.10 = פרקים 27-28 16.10 = פרקים 29-30 שמי עליזה רוטנברג הנייד שלי: 050-2600803 אני טסה לניו זילנד אבל 2.5 ימים המתנה היה בסיאול קוראה עם את צריכה שאני הביא לך משהו משם בשמחה תתקשרי אלי ונתאם ושוב תודה ענקית

kler18

New member
היי עליזה

כאן אורה נדמה לי שאת גרה בסביבות ת"א אם זכרוני אינו מטעיני האם בבקשה תוכלי למצוא עבורי מילון קוראני-אנגלי עם אותיות אנגליות ליד הכתוב בקוראנית (רומניזציה) חוץ מהפירוש עצמו. אני אשלם לך כמובן עבור זה כמה שזה יעלה.....ותודה מראש אני אבוא אליך עד הבית כמובן כדי לקחת, אם אינך יכולה אני אבין . שנה טובה וגמר חתימה טובה אורה

kiCkiC

New member
יש לי מילון אם את רוצה

של ברליץ. קוריאני-אנגלי-קוריאני הרומניזציה בהתחלה ככה שכדי לחפש מילה את מחפשת לפי הרומניזציה ולא לפי האותיות בקוריאנית. מצרפת לך תמונה איך זה נראה... אם את מעוניינת שלחי לי מסר, אם לא תכתבי פה בבקשה שלא כך שמי שרוצה יוכל לפנות אלי...

עליזה600

New member
אני רוצה

שלום לך עם אני לא אמצע מילון כזה בקוריאה אני מאוד מעוניננת לקנות ממך את המילון אני מקווה שהיה לך אותו אני חוזרת לארץ ב-22.10 אז אני יהיה איתך בקשר בכל זאת אני מבקשת ממך לשלוח לי במאיל שלי את מחיר המילון [email protected] תודה מראש עליזה

kiCkiC

New member
הי עליזה

הספר כבר מצא לו דורש :) אם יצא לי להשיג עוד אחד אני אפרסם כאן.

kiCkiC

New member
הי עליזה

הספר כבר מצא לו דורש :) אם יצא לי להשיג עוד אחד אני אפרסם כאן.

עליזה600

New member
מידע

אורה שלום אני עליזה רציתי לשאול אותך לגבי המילון שאת מבקשת ממני להביא לך בקוריאה משהיא פרסמה באתר מילון שהיא מציאה לך האם כזה מילון את רוצה? בבקשה תעני לי דחוף מאוד אני טסה בשבת הבא 2.10 למאיל: [email protected] גם אני רוצה כזה מילון ואני מקווה למצוא בקוריאה בברכה עליזה

kler18

New member
תודה לך עליזה

אבל כבר הסתדרתי , באמת תודה לך מקרב לב. אורה

למעלה