בקשה מיוחדת

קשתית9

New member
בקשה מיוחדת

שלום, שמי ניבה קרן אור ואני כתבת עמקים-צפון ברשות השידור וערוץ 3 בכבלים. לצורך כתבה על הקטל בכבישים, בדגש על צעירים, אני מחפשת באופן דחוף משפחה שאוכל לראיין למצלמה, ראיון קצר. אני מחפשת משפחה בצפון הארץ שאיבדה בן/בת צעירים, בסיטואציה של תאונה בשל שיכרות. משפחות שכולות מצפון הארץ, שמוכנות לשתף פעולה ולהצטלם מוזמנות ליצור קשר עימי בנייד או באימייל או במסר. אלף תודות מראש ניבה קרן-אור נייד:0525667912, דוא"ל: [email protected] כתבת עפולה ועמקים חדשות הוט בצפון, רשות השידור

קשתית9

New member
הבהרה

הכתבה שתצולם ביום ב', אגב, עוסקת בתוצאות הרות האסון שיכולות להיות עקב לחץ קבוצתי בקרב נהגים צעירים. נהיגה בשכרות, נהיגה במהירות מופרזת ומרוצי מכוניות הן גורמים נפוצים לתאונות דרכים קשות בקרב צעירים. אני מחפשת אנשים מצפון הארץ שיסכימו לדבר על התוצאות מנקודת מבט אישית. פצועים, או משפחות שכולות- כאלה שנפגעו או שיקירהם נפגעו בתאונה שבה היו מעורבים צעירים שנסעו בשכרות או במהירות מופרזת- ושמוכנים להחשף על מנת להבהיר לנהגים צעירים שעודם בחיים ועומדים מול הדילמות של לחץ קבוצתי- שחובתם לא להכנע ללחץ, לנהוג במשנה זהירות ולהבין שהמכונית יכולה גם להרוג. הטלפון שלי 0525667912 תודה, ניבה

למעלה