בקשה מטעם ההנהלה

סמדר בנ

New member
בקשה מטעם ההנהלה ../images/Emo9.gif

שרשור השאלות לקרפ"ר שבראש העמוד נועד כשמו כן הוא - להיות בסיס השאלות עליהן יענה הקרפ"ר ביום א' בערב. זמנו ממילא יהיה קצוב ביותר וכדאי שננצל אותו לקבלת תשובות על נושאים שמטרידים אותנו. בבקשה מכם, נא הימנעו ממתן תשובה לשאלות, מכתיבת תגובות שאינן קשורות ישירות, בדיחות, סיפורי פולניות וכיוצא בזה. לאלו יש מספיק מקום בשאר השרשורים ושם הן מתקבלות בברכה ובשמחה. בבקשה חוסו על הזמן שלנו - העברת שרשורים, מחיקת הודעות וכו'.

../images/Emo91.gif למנהלת ולמנהל

כדי שהשרשור יהיה מכובד לקרפ"ר, הייתי מציעה לערוך שוב רק את השאלות ללא התשובות המתלוות להן.

מבקשת המון ../images/Emo52.gif את צודקת כמובן

מרס כל כך הצחיק אותי, עד שלא שמתי לב שאנחנו משתוללים לנו בשירשור לקרפ"ר. רשמתי לעצמי הערה ביומן ואני גם אבחר לעצמי עונש. המלצות לעונש חינוכי יתקבלו בברכה
אויש, אני רואה בדמיוני את מעוז מחככת ידיים בהנאה...

שאני אבחר עונש../images/Emo35.gif

או.קיי. אמשל, את תהיי אחראית להכנת קפה ועוגה לנציג צה"ל היקר, ואם תרצי תוספת לעונש ,קפה לכל ההורים.

../images/Emo3.gif קפה נטול ועוגה ללא סוכר...

זה מה שיקבל הקרפ"ר וגם אתם. בתור הורים לחיילים, אנחנו צריכים להראות שאנחנו שומרים על הבריאות והגיזרה, לא??

../images/Emo88.gifאני דורשת עוגת קצפת

וקפה + מגירה ( שיהי איפה לדחוף את המצפון.)

אמא של טחון...

תצילי אותי מהזקנה. המטפלת הקודמת אמרה לה: שיש כדור שמוריד בשר. עכשיו היא דורשת ממני כדור כזה. שאביא לה. היא לא מאמינה לי שאין. ( = לרזות) אני ממש לא פנויה ריגשית להתעלל בך בגלל זה. את יכולה לברר לי במממשלה? כי זה עוזר כמעט תמיד. תשובות עם המילה ממשלה באמצע.

הממשלה בהרדמה מלאה

קודם זה היה רק טישטוש - עכשיו, הרדמה מלאה. תגידי לזקנה - אחרי הבחירות, כשאריק יהיה רזה, אני אתפוס איתו שיחה. בינתיים שתאכל רק גונדי...

../images/Emo7.gif ומה עם השאלה של מרס ותשובתי?

מחקתם מהשירשור לקרפ"ר וזה צודק ונכון, אבל אסור למנוע מהפורום את השאלה החשובה וגם את התשובה החשובה, לא ככה?

oshiko

New member
(תשובה של "הלוחם המושלם" - קב"ן)

אני עׂז, ואני חדש בפורום. שלום לכולם:] קב"ן=קצין בריאות נפש, קצין שמומחה לעזור ולטפל בבעיות נפשיות של החיילים. הקב"ן הוא הכתובת עבור מצוקות ובעיות שלא יכולות להיפתר במסגרת הצבאית הרגילה. אנשים ובעיקר חיילים רבים רואים את הקב"ן בתור כתובת להורדת פרופיל, אך העובדה שכולם שוכחים שהקב"ן הוא גם יועץ פסיכולוגי לכל דבר. אני אישית פניתי לקב"נית במהלך הטירונות שלי מספר פעמים, רק בשביל לקבל ייעוץ ותמיכה. הנוהלים: פרק הזמן המקסימלי[חוק יבש] שאמור לעבור בין בקשת החייל לבין הפגישה עם הקב"ן הוא 14 יום. בפועל, זה לא תמיד כך. לייעוץ שלא עם הקב"ן יש כמובן את המש"קית ת"ש. גם המפקדים צריכים להוות כתובת לייעוץ לחיילים, והחיילים צריכים לפנות אל המפקדים ששלהם לייעוץ, אבל זה נושא אחר.

oshiko

New member
(הודעה של טפת)

קושוטה(שם כינוי לבני)כרגע בשיזפון יצאו לשבוע שדאות ואך טבעי הוא הדבר שיאכלו מנות קרב, בפועל מה שקרה הוא אכל 7 פרוסות לחם בלבד!!! הוא לא משקר זה ילד עם המון יושרה , לשאלתי למה? ענה שהייתה התנפלות תור ארוך ובקושי הייה מה לאכול. כמובן שנחרדתי אך הוא במילותיו ידע להרגיע אותי. עשיתי עצמי "נרגעת" ועברנו לחוויות הבאות.

סמדר בנ

New member
ההודעה של mars4

האם עדיין נוהגים להוסיף סודה לתהו על מנת להוריד את החשק המיני של הטירונים ואם כן, אישתי שואלת היכן צה"ל מצטייד בזה וכמה עולה באריזות של 100 ק"ג?

סמדר בנ

New member
התגובה של אמשל מילואימניק טחון

מרס - קרעת אותי מצחוק אבל נראה לי שתקבל הערה ביומן מאושיקו
הראיתי את ההודעה שלך לבעלי, והוא שואל (בתור בעל לפולניה), אם יש והיכן משיגים את השקים של החומר ההפוך...

tsufM

New member
סודה לשתייה...

גם אם היו שמים להם סודה לשתייה באוכל, הם לא אוכלים מספיק בשביל שזה ישפיע.... (מניסיון...
)

סמדר בנ

New member
הודעה של The cat woman

יש לי תשובה בשבילך לשאלה השניה - בתור חיילת בצה"ל שעוברת את הסיוט הזה ברגעים אלו ממש- המלצה היא רק המלצה ועד שרואים רופא יחידה והוא מאשר את ההמלצה, היא שווה בערך כמו מליון לירות בימינו אנו- לא שווה כלום. המפקד יכול מתוך אנושיות להתייחס להמלצה כפטור לכל דבר שזה מה שכולנו היינו רוצים שיעשה אך כרגיל, צרכי הצבא קודמים לכל וכל עוד יכולים להתעלם מההמלצה, יעשו את זה... במקרה שלי, עד שראיתי רופא יחידה המשכתי בשגרה שהזיקה לבריאות שלי למרות שרופא יחידה- אין לנו. לקח לי יותר מחודש להגיע לרופא.

mars4

New member
נותן לעצמי "שעתיים יציאה" אופס...

סליחה, הייתי מת. "שעתיים ב יציאה" .... איך , איך נעבור את התקופה הזו בלי קצת הומור?

oshiko

New member
מרס, אני רואה אתה מבינה בזה

אולי אתה מסביר לי זה פעם אחת. איך מזכירה אבלה במשרד של סטשק מה לא יודעת לספור עד 10 פותחת קורס בתשלום על 69 זה וכבר אין מקום מרוב כל מנהלים נרשמו. וסטשק שלי עם דיפלומה בקורס שלה כל ערב. לא מבינה זה.

למעלה