בקשה מטופשת להפליא

GloryToTheBrave

New member
בקשה מטופשת להפליא

אשמח אם משהו יכתוב לי ביפנית "דרגון בול זי" (אני חובב מנגה גדול...). תודה מראש =)

GloryToTheBrave

New member
בפרקים ששודרו ביפן, השם נכתב ביפנית

ובכלל, ארצה לציין שבאפיק 29 ב- YES נפתח ערוץ מנגה חדש. פירושו של דבר, יפנית 24 שעות ביממה =)

neko

New member
../images/Emo10.gif אולי הגיע הזמן להזמין YES?

נדמה שהם יודעים בדיוק לאן לכוון יחד עם YES4 שמלא בסרטי קונגפו...

MaNitma

New member
הערוץ פתוח אצלי

24 שעות ביממה. יפנית נון-סטופ. בדיוק מה שרציתי כדי לתרגל שמיעה של השפה.

GnomeBubble

New member
אני יכול להיות קטנוני

ולומר זה אנימה ולא מנגה, אבל בעצם כבר עשיתי את זה הרגע.
וכן, יפנית 24 שעות ביממה, גם אם זה רק איזה 5 סדרות שחוזרות על עצמם בינתיים, אני בהחלט צריך לראות את זה אבל עדיין אין לי יס. מצד שני, יפנית 24 שעות ביממה זה לא שונה במיוחד ממה שקורה אצלי במחשב...

gill142

New member
ביפנית זה נקרא דוראגו בארוו זי

אם אני לא טועה, וזו אנימה ומנגה (סדרת האנימה מתבססת על המנגה).

GnomeBubble

New member
לא

היפנים אומרים ji במקום zi. מה שאומר שלפחות ה-Z בשם הזה הוא באנגלית.

Galaxy Girl

New member
אני בכלל שמעתי משהו אחר.....

אני חושבת שאומרים דרגון בול זטו....

Galaxy Girl

New member
דרגון בול זטו?

לא, אני גם אוהבת מאוד דרגון בול זי, אז יש לי סרט אחד במחשב ביפנית, ובהתחלה הם אומרים "דרגון בול זטו".

GloryToTheBrave

New member
אני לא אוהב את התוכן, כמו שאני אוהב

את המוזיקה. אלו מאיתנו שהתנסו בהורדת הגרסאה האמריקנית בוודאי יודעים כי התרגום משובש לגמרי והמוזיקה הנפלאה של הגרסאה היפנית המקורית הוחלפה במנגינה משעממת וסטנדרטית. ברוב חוצפתי, שכחתי להציג את עצמי- שני, 17, אזור השרון. מת על שפות באופן כללי (ערבית, סינית, אנגלית, קוריאנית ויפנית, כמובן), ובאופן טבעי נמשכתי ליפנית. בנוסף, יש לי גם קרובי משפחה בטוקיו- חיים בבית קטן בצורה יוצאת דופן. ממש פלא איך היפנים חיים בבתים כל כך קטנים, אין מקום לזוז.

raisingod

New member
אהההה?!

טוב, אז ככה אני לא ממש אוהב דרגון בול(בלשון המעטה). אני יותר טיפוס של נדסיקו , קנון, אונגאי, גט באקרס וכדומה!! אני גם ממדש אוהב לקרוא מנגה( קימי שיקה אירנאי מנגה ממש טובה!!!).

למעלה