בקשה מחברי הפורום

u m h

Member
בקשה מחברי הפורום

מזה זמן רב אני מחפש את הקלטת אותו מופע ( אחרון ? ) של אלביס בביצוע השיר "האם את בודדה הלילה", בו הוא שוכח את המילים, צוחק במבוכה, שמן ומזיע והרוס מהסמים.... איך אפשר לראות קליפ זה ? תודה תודה !

Jen74

New member
תעשה חיפוש בפורום, כמה דפים אחורה

ממש לא מזמן מישהו שאל על זה כאן והגולשים נתנו קישור לקטע אודיו והסברים לגבי ההקלטה הזאת. עד שתמצא את זה אני רק אגיש לך שאלביס לא שר את השיר הזה בהופעה האחרונה שלו ואם אני לא טועה זה היה כמה שנים קודם להופעה האחרונה שלו והוא לא צחק במבוכה והוא גם לא שכח את המילים. מה שקרה זה שאלביס ראה איש קרח בקהל ובמקום לשיר את השורה הרגילה של הבית של השיר הוא שר: DO YOU GAZE AT YOUR BOLD HAD AND PICTUR ME THERE במקום DO YOU GAZE AT YOUR DOOR STAP AND PICTUR ME THERE יש כאלה שאומרים שהוא התחיל לצחוק גם בגלל שזמרת הליווי שלו עלתה גבוה מדי בקטע הליווי שלה וזה הצחיק אותו. מכאן, אחרי ששר את השורה המצחיקה ועד התפרצות הצחוק הבלתי נשלטת, הדרך הייתה קצרה. שמן ומזיע, ייתכן ואת צודק כי זה היה בתקופה שאלביס כבר התחיל להשמין, למרות שבתחילת שנות השבעים היו לו תקופות שהוא עוד ניסה לרדת במשקל וראו את השיפור הזה בשנת 1973 כשהוא צילם את "אלוהה מהוואי". הרוס מהסמים, זה עוד לא היה אז ורק לציין שהסמים שהוא היה הרוס מהם היו מגוון התרופות שלקח (ממריצים כדי לעלות להופעות עירני, מרדימים כדי לישון ולנוח לקראת ההופעות הבאות, משלשלים כי התרופות היו הורסות לו את מערכת העיכול וכן הלאה). אלביס מעולם לא השתמש בסמים כפי שאנחנו מכירים אותם היום כמו הרואין, קוקאין ודומיהם ואף היה נגד שימוש בהם. (אבסורד, אבל כך היה).

Jen74

New member
../images/Emo122.gifתיקון קטן

בגרסת הצחוק הוא שר AND WISH YOU HAD HAIR
והנה כאן קישור לשיר (איכות לא משהו, יש קישורים יותר טובים) הוא אומר שם בסוף השיר: 14 שנים ירדו לביוב... (DOWN THE DRAIN)

u m h

Member
תודה על תשובה מפורטת,

וניכר שאת/ה מן המומחים, כל הכבוד ! אנסה לחפש כמה דפי אחורה.

u m h

Member
קודם כל למדתי ששמך נילי.

שנית תודה שוב על המידע , אני עדין מחפש את הקישור ל ה ק ל ט ה.

Jen74

New member
אין בעד מה../images/Emo140.gif שמי ג'ן ולא נילי ../images/Emo3.gif

Miss Pop היא נילי ויש כאן בפורום כמה וכמה מומחים בכל מה שקשור לאלביס. לגבי קישור להקלטה - יש בהודעה עם הכותרת "תיקון קטן" קישור ישיר (מסומן בקו וצבע כחול) להקלטה מההופעה בו הוא שר את השיר וצוחק. אם לא להקלטה הזאת התכוונת, אולי יהיו כאן אחרים שיודעים ומבינים ויביאו את הקישור המתאים.|כאן|

u m h

Member
נו טוב, ג'ן - ושוב צרור תודות. ו...

כן !!!!!! זו בדיוק ההקלטה שאני מחפש ומתרגש כל פעם מחדש לשמע הביצוע האנושי הזה, לעתים נדמה שהצחוק משתתף בקומפוזיציה המוסיקאלית שכאילו כך זה נכתב מלכתחילה. ואולם אני מחפש את הווידאו של הביצוע. ראיתי אותו לפני שנים ומאז אני בחיפושים. באדיבותך ניסית להעביר לי קישור אבל ה" כאן " לא פעל. ושוב תודה לך ולפורום !!!!!!

Jen74

New member
בפורום יש הרבה מומחים לאלביס ואף אחד מהם

לא שמע על קטע וידאו של הביצוע הזה. יכול להיות שאתה מדבר על שיר אחר של אלביס שהוא צוחק. השיר ARE YOU LONESOM TONIGHT בגרסת הצחוק מעולם לא שודר בשום מקום וכנראה שגם לא הוקלט ואם הוקלט, אני מקנאה באדם שאוחז בקטע הזה...

u m h

Member
ככל הזכור לי ראיתי את גירסת הצחוק.

אם כי זה היה לפני שנים רבות בסרט ווידאו. לצערי אין לי קשר עם בעל הווידאו כיום, אנסה לאתר אותו.

u m h

Member
../images/Emo7.gif....איזה בעסה....

בחיפוש בעשרת הדפים לא מצאתי. אולי פיספסתי. מה שכן - למדתי שאת הבוסית של הפורום, על כך מגיע לך כבר ה מ ו ן תודות, ושנית עליתי על כמה קישורים שהרחיבו לי ת'לב. אשמח אם תעבירי לי את הקישור אם יזדמן לך, ותודה מראש. חג שמח.

גוזי2

New member
אתה צודק יש גירסה בשנת 1977

ב דיוידי מיוחד של 3 שעות שי בו חומר נדיר מהבמי של cbs הדיוידי נדיר במיוחד הוא פירטי וממש מומלץ לכל מעריצי אלביס

Jen74

New member
אבל זאת לא גרסת הצחוק המפורסמת שם

יש שם כמה קטעים שבאמת אלביס מתבלבל, שוכח מילים וצוחק במבוכה באמצע השירים. אבל אין שם את גרסת הצחוק לשיר הזה.

Jen74

New member
לא לשיר ARE YOU LONESOME TONIGHT

לא עד כמה שידוע לי בכל אופן.
וסליחה על ההתעקשות הזאת, כי פשוט מי שיש ברשותו את הגרסה הזאת בוידאו יש לו נכס ביד.

Jen74

New member
נדמה לי שכן, אני לא זוכרת כרגע מה יש לי

אבל אני בטוחה שראיתי אותו, אם לא אצלי אז בטח אצל אחד המעריצים שאני מכירה.

למעלה