בקשה מחברי הפורום.

Astralbeing

New member
בקשה מחברי הפורום.

אני מתלבט בין חליפה של MARES חלק אחד לבין חליפה של SCUBA PRO שאלתי האם מישהו יכול להמליץ או לשלול את אחת מהשניים? דבר נוסף איך הסנפיר של מארס דגם הוולו או שמא עדיף סנפיר חצוי טווין ג´ט. (שמעתי שהוולוו נוטה להקרע?). ממש אודה לכם עם תוכלו לזרוק את התגובות שלכם בפורום, אין לי שום דרך אחרת להתרשם מהמוצרים הנ"ל מאחר ואני לא מכיר צוללים רבים שיוכלו להמליץ לי מניסיונם. אז תודה מראש. ועכשיו בקשה מהצוללות שבחבורה, חברתי מחפשת חליפת צלילה, מניסיונכן מה עדיף? והאם החליפה של מארס 2 החלקים מוצלחת? (ואם זה נוח צורת החיבור של החלק העליון ע"י הסקוטש במפסעה?) כמו כן ידוע על סנפירים מומלצים לנשים? השאלות רבות אז תודה אם תשאירו דעתכן בנושא שאתם יודעים. ובאמת סליחה על הבלבול מוח ותודה מראש.

ביקו

New member
היי Astralbeing

דננו בנושא הזה לפני כשבועיים, אם תערוך חיפוש לפי מילות המפתח אני בטוח שתמצא המון תשובות. אבל בקצרה, יש לי את החליפה המדוברת של מארס והיא מצויינת ונוחה מאוד. היו גם דעות חיוביות לגבי הסקובהפרו. לגבי הסנפירים, בדוק בלינק

gilad_no

New member
לגבי החליפה של סקובה פרו

היא מעולה למים קרים. היו פעמים שהזעתי איתה גם במים בימים טובים. היא מאוד מציפה (אולי בגלל ששלי חדשה). נאלצתי להוסיף דיי הרבה משקולות (יותר מהרגיל - אפילו יותר מצלילות שעשיתי עם חליפות אחרות של 2 חלקים) לגבי הוולו - הוא קל ולא מצריך הרבה מאמץ לתנועה (אני משתמש בו) שמעתי שיש לו בעיה כאשר יש זרמים, אבל לא נתקלתי בכך עדיין. על הטווין ג´ט שמעתי גם רק טובות. אומרים שהוא נורא מהיר אבל אין לי דעה אישית

Astralbeing

New member
לבנות שפורום אם אפשר גם את ...

התיחסותכן? א. לגבי חליפות נשים וסנפירים לנשים הייתי רוצה לקבל חוות דעת מהשטח. ב. לגבי הסנפירים של מארס (הוולו) שמעתי על כך שהם נוטים להקרע באזור הקדמי של הסנפיר איכן שיש להן את הקימור שאמור לגרום לסנפיר להיות גמיש האם זה נכון? ג. אמנם קראתי תגובות בפורום אך אשמח אם תשאירו את דעתכם (למי שלא עשה זאת עדיין) ד. תודה לכל העונים אתם עוזרים מאוד.

גרזנית

New member
תגובה בעיניני בנות

לי יש שתי חליפות של ספא, אחת לונג גון וגקט, לגקט אין סקוטש אלה הוא נסגר כמו בגד גוף רוב החורף אני צוללת רק עם הלונג גון ולייקרה, בלילות וחורף קר במיוחד אני מוסיפה את הגקט לימי הקיץ החמים הוספתי חליפת 3 ממ שורטי של ספא שנתפרה עפי מידתי ודרישות מיוחדות נוספות בחנות המפעל של ספא. אני מאד מרוצה משתי החליפות לגבי סניפירים, מידת רגלי מאד קטנה ולכן היה לי קושי מסוים במציאת סנפירים מתאימים, כאשר רציתי לשדרג, לצערי, את הגט פינ´ס שלי, מה שקניתי בסוף הם מארס אוונטי X3 סניפירים קלות משקל, נוחות לנעילה והסרה ודי מהירות כשצריך, וכן אין לי צורך להפעיל הרבה כוח כדי לשחות בעוד עינייני צלילה ונשים אשמח לענות

morena

New member
עוד תגובה בענייני בנות

גם לי יש חליפה של ספא,5 מ"מ, שני חלקים,הג´קט בגזרה של בגד גוף נסגר עם ריצ´רץ´, וזה נוח מאוד - פרט לזה שכשהחליפה היתה חדשה היא עלתה עלי הרבה יותר בקלות. חשוב כמובן להקפיד שזו תהיה חליפה בגזרה נשית (הבדל עצום...)ולמהדרים - אני בכלל הזמנתי חליפה לפי מידה, עלה לי 150 שקל יותר ושווה כל גרוש לדעתי. אני אגב צוללת בים סוף תמיד עם שני החלקים,ומחפשת עוד חלקים לחורף המתקרב... לגבי סנפירים - עד עכשיו היו לי מארס-אוונטי, שהיו לדעתי לא רעים אם כי קשה לי לדעת אם אני מתאמצת בטילוף בגלל הסנפירים או בגלל שרירי רגליים לקויים... אבל לאחרונה קיבלתי במתנה סנפירי וולו,אז אחרי שאנסה אוכל לדווח על ההבדלים.

Astralbeing

New member
תודה ועוד שאלה קטנה

אשמח מאוד לשמוע את חוויתך עם סנפירי הוולו. איפה בדיוק נמצאת החנות "ספא" ואיך הציוד שלהם

למעלה