בקשה מוזרה....

דסדס

New member
בקשה מוזרה....

אני מחפשת אנשים מאוניברסיטת באר שבע.... או אם נדייק, אני מנסה להשיג חומר לימודים שאמור להיות לאנשים שלומדים ביולוגיה באוניברסיטת בן גוריון... אז גם אתם מכירים אנשים מבן גוריון שלא לומדים ביולוגיה אבל יכול להיות שיש להם חברים שלומדים ביולוגיה זה גם רלוונטי.... זה יכול לעזור לי מאוד מאוד במבחן שיש לי שבוע הבא... אז כל עזרה תיהיה רלוונטית עד יום חמישי בצהריים (רצוי מאוד לפני)... או במקרה הכי גרוע, העזרה תיהיה רלוונטית גם למועד ב'.... אם הגעתי למצב שאני פותחת על זה הודעה חדשה בפורום זה רק מעיד כמה זה חשוב לי...אני מנסה להשיג את זה בכל דרך עם כל הקשרים שיש לי... עם כל חיפוש באינטרנט שיש... אז אם אתם יכולים לעזור, בבקשה! חוץ מזה אני קבורה בלימודים, לקראת סוף תקופת בחינות... (עדיין מנסה להבין למה קוראים לזה חופשת סמסטר, לא הרגשתי חופשה בכלל). בינתיים הציונים סבבה... והחברים סבבה... ורחובות אפילו דיי בסדר... מתגעגעת אליכם המון המון! הדס מנהלים בבקשה אל תשרשרו את זה מהר... תנו לזה כמה ימים של חסד...

rigoletto111

New member
מקפיץ, ומציע שתנסי

גם בפורום סטודנטים, שם הסיכויים יהיו יותר לטובתך! בהצלחה!

דסדס

New member
זה לא יעזור

אני מחפשת בחינות משנים קודמות של מרצה ספציפי... הוא מלמד אצלינו ומלמד בבן גוריון.... אצלינו הוא לא מלמד הרבה זמן ולכן אין יותר מידי חומר להשיג.... אבל בבן גוריון הבנתי שהוא מלמד כבר כמה שנים אז אמור להיות שם יותר חומר ומידע שהצטבר... אבל תודה רבה על הניסיון....

אבזץ

New member
שתי שאלות:

1. מה זה ביולוגיה? 2. איפה זה בן גוריון? אל תגידי שלא הקפצתי... ואכן, כמו שאמר מר ריגו' הנכבד, פורום סטודנטים, פורום בן-גוריון, פורום פולה, פורים בא - זה המקום.

דסדס

New member
:)

יש כבר הודעות שלי גם בפורום סטודנטים וגם בפורום מדעי החיים של בן גוריון שמתי שם עוד לפני ששמתי פה... תודה

הטלתי את החכה בפורום נוסף

בלי להזכיר את שמך. במידה ותהיינה פניות אקשר אלייך.

דסדס

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo51.gif

איש טוב אתה... אני אומרת לך.... איש טוב!

היי...

חברה שלי לומדת ביולוגיה בבן גוריון רק תגידי לי איזה חומר ספציפי את צריכה ואני אבדוק אם יש לה את זה. בכל אופן שיהיה בהצלחה בבחינות ושבוע טוב!!

דסדס

New member
ייששששששש

מסר נשלח במיידי! זה לא פותר את כולכם מלהמשיך לבדוק אולי יש עוד פיסת מידע שלא קיבלתי...

דסדס

New member
מקפיצה את עצמי

למה? כי בינתיים עוד לא השגתי בחינות... חוץ מזה, אני לומדת כל היום ונימאס לי... חוץ מזה, משעמם לי... חוץ מזה, מותר לי, אני רוצה צומי!

דסדס

New member
תודה...

לשמחתי או לצערי (עוד לא החלטתי), יש לי מספיק חומר על רוב הדברים.... אם ניהיה מדוייקים, אני קבורה בחומר.... ואם כבר חסר לי חומר זה על כל מיני דברים מוזרים בהתפתחות האבולוציונית.... אבל גם איתם אין מה לדאוג יש מספיק דברים אחרים שאני צריכה ללמוד בע"פ.... תודה, אתה איש טוב!

mirmiyam

New member
אם היית לומדת בבצלאל

היית יודעת ומבינה טוב מאד מה זה חופשת סמסטר! מרוב חופש אני כבר מפחדת לחזור ללימודים, רק התחלתי לחיות ותכף זה ניגמר

למעלה