בקשה מוזרה=]

ShaYArO

New member
בקשה מוזרה=]

אפשר בבקשה את כל הקסמים שיש? כמו לומוס וינגארדיום לויסה וכו.. תודה =]

>>>>

לא ניראה לי שיש מישו פה שמסוגל לספור את כל הקללות מכל הספרים... אאל"ט ראיתי באיזה אתר רשימה גדולה של קסמים , באתר הישראלי הרישמי ניראלי , אני יחפש תאתר ויביא קישור

I an crush

New member
נצל"ש (ספויילר)

המוות של דמבי, יש את התיאוריה (שאני דוגלת בה) שהמוות הוא מתוכנן. לפי מה שהבנתי (כי לא סיימתי את הספר) דמבי מרבה לדבר על אהבה ועל הכח שלה ובלה בלה. אז יכול להיות שהמוות שלו הוא בעצם הקרבה מצדו?? כמו שלילי עשתה!! וולדי לא יכל לגעת בהארי כי ההגנה של אמא שלו הצילה אותו.. אז עכשיו דמבי מספק להארי הגנה חדשה! ובכך מקריב את עצמו.. מה נראה לכם?

אכן חומר למחשבה....../images/Emo58.gif

אבל לא ניראה לי שזה מה שהוא ניסה לעשות , וגם אם כן , איך זה בדיוק יעבוד ? לפני 16 שנה שוולדמורט בה לרצוח את הארי הוא היה מודע לכך שהארי בחדר ושלילי מגנה עליו . סנייפ דראקו ואוכלי המוות שהיו איתם לא היו מודעים לכך שהארי בכלל נמצא במגדל , ושדמבלדור מגן עליו (על הארי) , למרות שזה לא מה שהוא עשה , מה שגורם לחשוב שהתאוריה בכלל לא נכונה

I an crush

New member
הממ.

אולי ההגנה פועל בדרך אחרת. לי נראה שעצם זה שלילי לא הסכימה לתת לוולדי לפגוע בהארי בכך היא הגנה עליו ומתה במקומו כי היא לא הייתה אמורה למות. אז זה כן אפשרי..

../images/Emo58.gif

כמו שאמרת , עצם זה שלילי לא הסכימה לו לפגוע בהארי היא גרמה לזה לפעול , אבל המצב שונה , סנייפ בא במטרה לפגוע בדמבלדור , בלי שום קשר להארי , חוץ מזה הם לא ידעו שהארי שם , ככה שהסיכויים שההקרבה הזו מגנה עכשיו על הארי קלושה ביותר , לפחות בעיני

לא חשבתי על זה....../images/Emo58.gif

אבל לא נראה לי כ"כ. כי לילי ממש קפצה מול וולדמורט כדי להציל את הארי. דמבלדור לא קפץ וגם הוא לא מת לדעתי כדי להציל את הארי. ואם כן..אז ממה להציל אותו? באותו רגע הוא לא היה בסכנה בכלל.

יוסיMX

New member
הנה

אבל לא נראה לי שזה הכל, כי האתר הזה ממזמן והוא לא מעודכן בטירוף... http://www.harrypotternet.co.il/ ואז תלכי ללחשים...

למעלה