בקשה מוזרה לעזרה

haimch

New member
בקשה מוזרה לעזרה

שלום לכם-אני לא פעיל בפורום כלל,אך החלטתי לעשות לידידה הפתעה ליום הולדת ה חל ב 9-10 קניתי כרטיסים להופעה במצדה אך עקב סיכסוך מתמשך בנינו היא לא בטוחה שרוצה לבוא(לא נאמר לה על ההופעה) הבקשה שלי היא...לאחר שקראתי בהודעה כאן שאפשר להשיג את המייל האישי של דויד(ואין לי שום כוונה לעשות בו שימוש)-אלא פשוט אולי לבקש ממנו שיילח לה מייל עם בקשה אישית ממנו להגיע להופעה.... חשבתי שזאת אולי הפתעה כפולה שאולי בכל זאת ידברבן אותה להסכים.... אשמח לשמוע מה דעתכם על העניין והאם יש סיכוי לגבי זה שדויד יסכים לשלוח לה מייל אישי אליה נ.ב:אם עד יום שני כנראה לא אקבל תשובה... אאלץ להציע למכירה זוג כרטיסים שברשותי
מחכה לנסיונות עזרה...לגבי עניין המייל כמובן תודה

glitter8

New member
תראה...

העניין עם המייל של דייויד מתחיל לצאת מפרופורציה... יש לו משרד אמרגנים והם ממיינים פניות אליו, (כספית אמרגנים) וזה לא שאפשר להשיג פה את המייל האישי שלו, זה נכון שיש פה למספר מועט של אנשים המייל האישי שלו, אבל זה רק במקרה שהוא בעצמו נתן לנו אותו אחרי הכרות די ארוכה שלו איתנו.. אני מציעה שתמצא דרך לפתור את הסכסוך עם ידידתך בלי תיווכים של סלב זה או אחר, הרי לא כל פעם שתריבו ריטה תבוא לעשות לכם שולם... ספר לה על ההופעה, אני בטוחה שהיא תשמח לבוא, ואתה, תתנהג אליה יפה!
בהצלחה.

haimch

New member
לא רציתי לעשות מהומה

סהכ שאלתי שאלה...זה בסדר...לא צריך להיתנפל

popikon23

New member
גם אני בעד שתדבר איתה בעצמך

כי באמת אין סיכוי להשיג את המייל של דיויד, וגם אם תשיג את המייל אני לא חושבת שדיויד ינסה לשכנע מישהו לבוא להופעה שלו.. תבוא אליה עם פרח, תגיד לה שיש לך כרטיסים למופע השווה ביותר של דיויד ברוזה (מה שממש נכון) ואין שום סיכוי שהיא אומרת לך לא. תעדכן אותנו

haimch

New member
הצעה

אם היא תגיד לא...את מוכנה לקבל את הפרח ואת הכרטיס?

haimch

New member
עידכון לגבי הפרשה

אז ככה-הידידה חליטה להיצטרף אלי... השאלה האחרונה...נו טוב..פחות ולשנית לגבי המייל של דויד ..איך אפשר להעביר לו מסר שיגיד משהו ל"ידידה"..יומיים לפניכם יש לה יום הולדת כלומר ב 9-10...וזו ההפתעה שלי... יש למישהו פה קשר אישי איתו שטפשר אולי למסור לו שיגיד משהו בעניין?... מחכה לתגובה ולא לעורר מהומה על דברי... אגב-כמה זמן לוקח ברכב מתא למצדה?... והאם המקום זה דשא או טריבונות מעץ? אשמח לקבל פרטים פה או במסר פרטי חג שמח

handlessman

New member
אז ככה...

השנה ההופעה היא על פיסגת המצדה, כלומר למעלה - ושם יש שטיחים וכריות וכאלה אם אני לא טועה, אין מקומות ישיבה מוגדרים ומסודרים לגבי הנסיעה - אני מניח כ-3 שעות גג כולל עצירות, ובלי קשר עדיף שאם כבר אתם באים אז איתנו בהסעה שאנחנו מארגנים - זה כבר עדיף מאשר להסתבך עם נסיעה באופן פרטי, וגם ככה כל אחד ישלם פחות... ולגבי קשר עם דויד - תשאל כאלה שכן יש להם את המייל של דויד, כמו ענבל (שנראה לי שהיא כבר הביעה את דעתה בעניין...)

למעלה