בקשה מהתותחים

בקשה מהתותחים

אני רוצה לבקש ממי שיכול לתרגם וכתוב את המילים לשיר אגוניה של טוליס וסקופולוס. Agonia - tolis vaskopulos תודה לכל מי שעוזר נ.ב בוקר טוב ואחלה יום..

איזקיס

New member
מאיה ../images/Emo13.gif...תהני בכייף

Η καρδιά μου πληγωμένη σ' αγαπά μα ραγισμένη μυστικά με βασανίζει με μανία η ζωή πριν μας χωρίσει προσπαθώ να βρώ μια λύση αγωνία αγωνία Δίς Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι αγωνία δυστυχώς να σε μοιράζομαι Δίς Ρεφραίν Με καρδιά χίλια κομμάτια σε κοιτάζω μές στα μάτια αν εμένα αγαπάς να το διαβάσω μια φωτιά με τριγυρίζει η ζωή μου δεν θ' αξίζει αν σε χάσω αν σε χάσω Δίς - Ρεφραίν AGONIA יסורים.. הלב שלי פצוע כמו פעמון סדוק. בזעם ובסתר אותי מענה. שהחיים לפני שיפרידו אותנו. אני למצוא פתרון. יסורים יסורים יסורים פזמון. יסורים בגעגועים אני לך דואג. יסורים לרוע המזל בך להתחלק. בית שני.. עם לב שבור לאלף חלקים. מסתכל בתוך ענייך . אם אותי את אוהבת לקרוא. שלהבת אש אחת סובבת. כל חיי לא שוכח. יסורים בגעגועים אני לך דואג. יסורים לרוע המזל בך להתחלק.

CHIKOPLAKA

New member
מציקו אליך בבקשה לקרוא בפנים

אינני יודע אם אתה זוכר אותי אבל מדובר בגיס של הזמר רוניוס. ראיתי אותך מס פעמים וגם ראית אותי, כדי שתזכור הוספתי תמונה שלי (אני עם השיער האפור). יש לי בת כישרונית מאוד ואני שם לב שאתה מאוד עוזר לכאלה. אני יודע שתישאל קודם כל כולם אומרים שיש להם כישרוניים, וחוץ מזה למה שרוניוס לא ישיר איתה, נכון? אז ככה אני מבקש ממך שתשלח לי כאן את מס' הICQ שלך אשלח לך שיר ששרה של מאיה בוסקילה ותגיד אתה אם אני אומר אמת או עובד עליך. הילדה עברה את הבדיקה לכישורים של אלי בנאי (באולפנים בחדרה) וקיבלה המון מחמאות. אלי בנאי הסכים להחתים אותה, אשמח להגיד לך בטלפון למה לא עשיתי זאת עד עכשיו. אני יודע שאתה אמין מקצועי, ועוזר לאחרים. אני מבקש ממך שלך לי את ה ICQ שלך ואז תחליט אם אני צודק וזה מתאים או לא, פשוט שמע. שמע אותה כבר זורבה, שמע אותה כבר שאוליס, שמע אותה כבר מומי שמשדר ברדיו כאן מוזיקה , ושמע אותה קלדרון. כולם אמרו שחבל על הזמן. בנתיים היא שרה בפרויקט של ראובני שירד מהאינטרנט בשלב הזה, אבל חבל, אל תגיד שלא הצעתי לך. נסה אותי. ציקו אבא של שירן טייב

למאיה, מוסיף לך אנגלו/יוונית...

AGONIA E KARDIA MU PLIGOMENI S´ AGAPA MA RAGISMENI MISTIKA MU VASANIZI ME MANIA E ZOI PRIN MAS XORISI PROSPATHO NA BRO MIA LISI AGONIA AGONIA AGONIA AGONIA AGONIA ME LAXTARA NA SE MIAZOME AGONIA THISTIXOS NA SE MIRAZOME ME KARDIA XILIA KOMATIA SE KITAZO MES TA MATIA AN EMENA AGAPAS NA TO DIABASO MIA FOTIA ME TRIGIRIZI E ZOI MU DEN THA AKSIZI AN SE XASO AN SE XASO AN SE XASO AN SE XASO AGONIA ME LAXTARA ...

ועוד תרגום לאנגלית...

Agonia My heart is wounded like a fractured bell Forever my heart is in pieces Trying to find a way For us not to be apart Agonia, my heart thinks of you every minute Agonia, with my heart broken in One thousand pieces. I look into your eyes To see if I'm the only one you love Fire is all around me and my life would be Worthless if I ever lose you Agonia, my heart thinks of you every minute Agonia, with my heart broken in One thousand pieces

איזקיס

New member
יפה מאוד חיים

מתי אתה מתחיל ללמוד לקרוא יוונית????? רוצה עבודה לחופש הגדול??יש לי בשבילך...חחחחחח יום טוב!

איזקיס המוח כבר מסוייד על מנת ללמוד

שפה חדשה, על כל פנים בקשר להצעתך לעבודה הייתי שמח לקבלה לו הייתה בירושלים עיר הקודש, האור, והגרביים הורודות...עד באר-שבע, אללה יכליק זה רחוק...

איזקיס

New member
חיים,לעבודה לחופש הגדול....יענו

חוברות קיץ ללימוד יוונית....חחחחחח

ל-איזקיס, שלח את החוברת אני צמא

מאוד, הקיץ הזה אני חייב ללמוד יוונית, רק מה, החום כאן בירושלים משגע לנו את השכל, ממיס לנו את התאים האפורים, והורס לנו כל חלקה טובה... להשתמע אחי...

איזקיס

New member
לחיים ולככככככולם!!לא אהיה כאן עד

יום ראשון בערב נוסע עם ילדיי לאילת ל"מגיק פאלאס" להנות קצת. חיים אחרי החופש אשלח לך שיעור קל.,ואל תדאג ,בב"ש יותר חם. חוץ מזה נשיקות, חיבוקים וגעגועים לכל החברה נשתמע

למעלה