בקשה מהחברים

בקשה מהחברים

בקשתי לחברים אוהבי יוונית. הייתי באתונה יחד עם שמעון פרנס לפני כשנה . ראינו מודעות על מופע למען הפלסטינאים , יורגו דלארס היה אחד ממשתתפי המופע ,זה הרגיז את כל החברים בטיול . בעבר שמעתי אותו ואפילו הייתי בכמה וכמה הופעות שלו בארץ ובלחו"ל . תחרימו את יורגו דאלרס.....

shabtai2

New member
עזוב פוליטיקה

אין אף אחד שאוהב אותנו אם נחרים את כולם לא נוכל לשמוע מוסיקה, לילה טוב

shabtai2

New member
למענך הוא מוחרם גם אצלי

בין כה וכה אני לא מת עליו,ככה ש......... יאללללללה נחרים אותו רק למענך.

amnonos

New member
אם נתחיל בהחרמות איפה נגמור ?

אז דאלארס ותיאודוראקיס - נגד הכיבוש - זאת עמדה פוליטית - לא נוחה לי אבל לגיטימית. יתכן שהיא נובעת מחוסר ידיעה או מסיבה אחרת - מה לעשות? אם אני צריך לבחון כל אמןזמר, סופר, משורר, או אדם רק לפי ההתאמה לדעות הפוליטיות שלי ולתפיסה שלי כציוני - אז נשאר עם מעט מאד חברים. אגב האם בדקתם את העמדות של כל זמר, סופר, במאי סרטים זמרי ראפ, לפני שאתה מרשה לעצמך להאזין לו ? ואם נבדוק את עצמנו - בינינו יש הסכמה ? אהבה ? אחידות דעים ? אז מה הסרגל שנתיישר עליו ? כל עוד שבן אדם לא מאיים עלי פיזית - אני מוכן לקבל את התכנים שלו הספציפים ולא מה הוא אומר ועושה מחוץ לשיר שהוא שר ואני אוהב...כל עוד שדאלארס לא שר "להרוג את היהודים" הוא זמר לגיטימי לשמיעה .

shabtai2

New member
אמנון, אתה צודק, נסחפתי.

אמנון שלום למען האמת הגישה שלנו דומה,ראה מכתבי הקודם ליוסי. להתראות ושבת שלום.

shabtai2

New member
לאבישי

החיים כנראה יותר פשוטים,אנחנו מסבכים אותם. הייתה לי שיחה טלפונית ארוכה עם יניב. להתראות ושבת שלום.

yuvales

New member
כל קטנוע יקר

אתה..קצת נסחף מידי לא! אם המאסטרו שלך הוא מיקיס תאודורקיס. והבת שלו נשואה לפלסטינאי . והרי הארוע התקיים על פי החלטה של תאודורקיס. לדלארס לא הייתה ברירה. הוא כן אוהב אותנו.בדרכו שלו. ואני יודעת על מה אני מדברת. (דעותיו הפולטיות ####היוי ידועות לנו כבר קודם) דלארס הוא מוסיקאי מוכשר הכי טוב שיש ביוון . ואולי בזכותו, בזכות הרמה והרף הגבוה .. זמרים אחרים הפיקו הופעות רציניות ויקרות. אי אפשר להשתוות אליו ואי אפשר להתעלם ממנו.זכותך לא לאהוב אותו. אתה זכותך להחרים אותו.

למעלה