בקשה מהאנשים

B a n j o

New member
בקשה מהאנשים

אנשים, אני ממש מתחנן כבר כי שום דבר אחר לא עוזר תתחילו להשתלט על הספויילרים שלכם
זה נהיה ממש מוגזם ביום האחרון עם הבחור שכתב ספוילר על העונה השביעית בלי לסמן בכלל וזה ממשיך עם מה שכתבתי על פרק 19 בעונה 6 וולנטיין ועוד כמה אנשים בפורום כתבו את הספוילר לפרק הבא אחריו בלי לשים לב בכלל ובלי לומר כלום. אני באמת לא חושב שזה כזה עיניין מסובך לרשום | ספוילר | בכותרת ולחשוב על איזה פרק מדובר, זו לא תורת גרעין ולא בטיח ולא צריך הרבה תאי מוח בשביל זה (ואני בטוח שרובכם יכולים לעמוד בקריטריון הזה). זה כבר מתחיל לצאת שוב משליטה ואני לא יוצא כאן בהכרזות של "אני לא נכנס לפורום יותר" כי זה לא הקטע שלי ואני אוהב את הפורום ואני מתכוון להמשיך לכתובבו למרות הכל. אני פשוט פורס בפניכם את תחינתי להיזהר עם זה כי כולנו פה אוהבים את הסידרה וממש מעצבן שהורסים דברים שעוד הייתי יכול לצאת מהם מופתע. אני אלך לישון עצוב היום ולא בגלל הסידרה אלא בגלל שהרסו לי את הסוף של עונה 6. אתם לא יודעים כמה זה קשה כשאתה מצליח להגיע לסוף העונה ואז דופקים לך את הכל שנייה לפני. ולכל אותם מספיילרים חסרי התחשבות מביניכם וגם לאלו שהרסו לי את הפרק הבא... סלידתי נתונה לכם מעתה ולעולם על ההנאה שאתם שואפים מהרס ומגרימת עצב לאחרים.
זהו, זוהי התלונה שלי והייתי חייב להוציא את זה כי זה נהיה ממש בלתי נסבל

אמרתי לך!!!

אמרתי לך לא להכנס לא!? אוף... לפחות זה לא ספויילר גדול... ואנשים באמת ביומים האחרונים יש מלא ספויילר לא מסומנים או ספוילרים לפרק שפשוט ממשיכים על עוד פרקים... חבל ... נהרסה למשהוא עונה... אהם אהם...

Tristann

New member
גם לי אכפת

אנשים! תיזהרו עם מה שאתם כותבים! לא כולם ראו עד מה שמשודר עכשיו בארה"ב ואני ממש מנסה להתרחק ממידע על מה שלא ראיתי. אם אתם כותבים לינק שיש בו ספוילר, תודיעו! ואם אתם רוצים לשתף אותנו בפרט מידע מעניין מעונה שביעית, אני מ-ת-ח-נ-ן שתסמנו ספויילר! בבקשה!

Lady of Buffdom

New member
מצטרפת לבקשה ../images/Emo45.gif

למרות שהמקרה שלי כבר אבוד. שלא ייהרס לאחרים.

ד י י ז י

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עונות 3-4 של אנג'ל נהרסו לי לאחרונה...

הייזל

New member
../images/Emo88.gifספוילרים גם לי נמאס!

ראשית אני מתנצלת, הגבתי אתמול על הודעה עם ספויילר במקום למחוק אותה. גם מנהלות פורום עשות טעויות ואני מתנצלת. אני באמת לא רוצה לתקופת החסימות מלפני כמה חודשים. אז אני מזכירה לכם, לקרוא את חוקי הספויילרים ואם אתם נתקלים בספויילר שלא התריעו עליו תגיבו להודעה בתגובה ללא תוכן(כדי שההודעה לא תקפוץ) כדי שגם אנחנו נראה אותה ונדע מה למחוק. אני לא תמיד בפורום, אתם רואים הודעה עם ספויילר תשלחו לי מסר, תשלחו הודעה באיציק(14440777) ואני אטפל בזה. don't get mad get even!

מצטערת-../images/Emo58.gif סוף 6-

מה שכתבתי בשבילי היה נורא ברור כבר בפרק ה-19...אבל אני מבקשת סליחה- טעות שלי. ואל.

לנצח1

New member
בנג'ו.. אני יודעת!!!

אתמול שקראתי את ההודעה הזאת של ה...... מפגר הזה! שהיה כזה קרוב (מראה עם האצבעות) להרוס לי את העונה השביעית!!!! התפרצתי עליו! אנשים- דיי להרוס לאחרים את העונות. זה מגעיל!!!!!! ולמי שעשה את זה אתמול גררררררר!!!!!!!!!!! מה כל כך קשה בלכתוב מילה קצרה: ס-פ-ו-י-ל-ר??? אני יכולה לעזור לכם לאיית! אתם מתקשים לכתוב את המילה? תכתבו למישהו אחר: תכתוב לי את המילה הזאת.. העיקר: תכתבו אותה!!!!!!!! תפסיקו להרוס עונות! תפסיקו! והייתי כל כך גאה שכולם מודיעים על ספוילרים, ופתאום ה.. ה..בלע הזה כמעט הרס לי את העונה! מזל שלא הנבתי מה כתוב שם (תודה רבה על הבורות) מזל שהספסקתי מהר... מזל מזל מזל!!

ShadowFlash

New member
מממממ

מזל שלא נכנסתי לפורום בזמן האחרון.... אחרת הייתי רואה כמה ספוילרים שלא כדאי שאני ידע עליהם... אז אנשים בבקשה סמנו ספוילרים....

Remirat

New member
התנצלות...

אני יודעת שזה לא עוזר, אבל אני מתנצלת מעומק ליבי הקטן על הספוילר ששמתי ללא הזהרה... שכחתי... מצטערת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שתמחלו לי...

למעלה