בקשה מהאנשים
אנשים, אני ממש מתחנן כבר כי שום דבר אחר לא עוזר תתחילו להשתלט על הספויילרים שלכם
זה נהיה ממש מוגזם ביום האחרון עם הבחור שכתב ספוילר על העונה השביעית בלי לסמן בכלל וזה ממשיך עם מה שכתבתי על פרק 19 בעונה 6 וולנטיין ועוד כמה אנשים בפורום כתבו את הספוילר לפרק הבא אחריו בלי לשים לב בכלל ובלי לומר כלום. אני באמת לא חושב שזה כזה עיניין מסובך לרשום | ספוילר | בכותרת ולחשוב על איזה פרק מדובר, זו לא תורת גרעין ולא בטיח ולא צריך הרבה תאי מוח בשביל זה (ואני בטוח שרובכם יכולים לעמוד בקריטריון הזה). זה כבר מתחיל לצאת שוב משליטה ואני לא יוצא כאן בהכרזות של "אני לא נכנס לפורום יותר" כי זה לא הקטע שלי ואני אוהב את הפורום ואני מתכוון להמשיך לכתובבו למרות הכל. אני פשוט פורס בפניכם את תחינתי להיזהר עם זה כי כולנו פה אוהבים את הסידרה וממש מעצבן שהורסים דברים שעוד הייתי יכול לצאת מהם מופתע. אני אלך לישון עצוב היום ולא בגלל הסידרה אלא בגלל שהרסו לי את הסוף של עונה 6. אתם לא יודעים כמה זה קשה כשאתה מצליח להגיע לסוף העונה ואז דופקים לך את הכל שנייה לפני. ולכל אותם מספיילרים חסרי התחשבות מביניכם וגם לאלו שהרסו לי את הפרק הבא... סלידתי נתונה לכם מעתה ולעולם על ההנאה שאתם שואפים מהרס ומגרימת עצב לאחרים.
זהו, זוהי התלונה שלי והייתי חייב להוציא את זה כי זה נהיה ממש בלתי נסבל
אנשים, אני ממש מתחנן כבר כי שום דבר אחר לא עוזר תתחילו להשתלט על הספויילרים שלכם