בקשה מדבל"ה

המתמידה

New member
בקשה מדבל"ה

בזמן האחרון למדנו ריקוד זוגות שנקרא אם אינני טועה "אל תמהר" מה שבטוח שמילים אלו מופיעות בשיר. האם תוכל למסור לי פרטים לגבי ריקוד זה כמו מי חיבר את המילים והמנגינה,ומי חבר את הריקוד.כמובן הייתי שמחה אם תוכל לשלוח לי את המילים של שיר זה. בברכת חג שמח ותודה, שרה.

המתמידה

New member
לאביגל!

תודה על ההתיחסות, גם אני רוקדת אצל בתיה עם בעלי. להתראות בריקודים בימי רביעי בקאנטרי ל'.שרה.

avigal23

New member
למתמידה!

אם כך,תציגי את עצמך.אולי אני מכירה לפי הפרצוף אבל לפי השם,מצטערת אבל לא... אז תציגי את עצמך ביום רביעי הבא....

למתמידה - חשוב שתתמידי

ולכן הקדשתי לך : "אל תמהר" מילים ולחן : יוסי גיספן / מבצעת : אורטל מתבר הריקוד בזוגות : ישראל שיקר. הריקוד עבר "השתלמות הארגון" מספר 13 בתאריך 13/12/2002. בברכה. דבל'ה. שלש בבוקר תל אביב בטיילת, בית קפה מזמינה לי הפוך, פתאום הופיע חתיך שם בסרט, הביט אלי וניגש בחיוך, הושיט לי פרח אז חייכתי בשקט, אני יודעת לשחק את המשחק, הוא לא מבין אני לא סתם שותקת, ובעיניו ראיתי איך הוא נדלק. אל תמהר, חכה אל תמהר, מבט ראשון זאת אשליה חולפת, אל תמהר חכה אל תמהר, זה לא אני זו רק קליפה שעוטפת. ישבנו כך עד שהבוקר הגיע, דיברנו שם על הא ועל דא, אולי לחש מיטה להציע, אז אמרתי לו כדאי שתדע, אני לא מחפשת קשר רומנטי, בסה"כ רציתי הפוך, היה נעים את הפרח אהבתי, ולא איכפת לי לקבל עוד חיוך. אל תמהר, חכה אל תמהר.....

avigal23

New member
דב ../images/Emo26.gif

כתבת:"פתאום הופיע חתיך שם בסרט" זה נשמע הגיוני אבל....אני שומעת כל הזמן פתאום הופיע חתיך שם בדלת...יש סיכוי? אפילו עכשיו אני שומעת את זה ומבינה שזה דלת ולא סרט....מה אתה אומר?

אביגל - העיקר שהוא חתיך...

אשתדל לבדוק ולתת לך תשובה בהקדם. אולי מישהו יודע - האם הוא הופיע בדלת או בסרט ? דבל'ה.

כרמית88

New member
חתיך בדלת או בסרט...

השאלה האמתית היא האם הוא מופיע בחיים... ואם כן- אז מתי ובאיזו הרקדה...

החתיך הופיע בדלת !

אביגל צודקת. הקשבתי היטב למילים. צ"ל - פתאום הופיע חתיך שם בדלת. מאחל לכם בנות חתיך אמיתי במציאות. דבל'ה.

avigal23

New member
אז השמיעה שלי טובה...ובהקשר לריקוד

פתאום מצאתי בך אני מודה בפומבי שדודי צדק כשהתווכחנו מה אמור להיות,ויפעת תיקנה אותי......"האויר כולו סתוי" ואני חשבתי בכלל האביב הוא לא סתוי...מודה טעות (למרות שדודי יקרא את זה אולי רק ביום חמישי-בסוף לא נתת לי את העונש שהיה אמור להגיע לי על ההתערבות הזו...חחחחחחחח
)

המתמידה

New member
רב תודות לדבל"ה !

תודה על המילים לשיר "אל תמהר",לא שערתי שזה יעורר תגובות.זה דוקא מאוד נחמד.ושוב תודה.שרה.

למעלה