בקשה לשיר של הדג

• פותח הנושא 7411
  • פורסם בתאריך

7411

New member
בקשה לשיר של הדג

מישהו בקשה יכול לתת הורדה לשירים של הדג נחש האלה: להתחלק בעיר תרגע להביא את המכה אפשר או הורדה ישירה או אימיול או קאזה לא משנה לי תודה

idanri

New member
יודע מה עוד אפשר?

ללכת לחנות המוסיקה הקרובה לביתך ולקנות את הדיסק המלא,תאמין לי יותר שווה. אתה באמת חושב שמישהו יתן לך קישור להורדה?הגזמת קצת....

shiepki

New member
חחח.. ניסיתי לתת תשובה רגועה לפני

שכולם יעלו עליו. לא הלך!

זה אייסיקיו חד שפתחתי,בגלל זה

Funky Giraffe

New member
אתה יכול ללכת להוריד את הדיסק ב

מדף החדשים שיש בחנות התקליטים הקרובה לביתך

orch

New member
קניתי את כל האלבמים (דיסקים), אבל..

אני עדיין חושב שאומן צריך למכור את הדיסק שלו במחיר עלות ולהרוויח מהופעות. לא משנה מה יגידו לי - זאת תמיד תישאר דעתי. מוזיקה צריכה להיות נגישה לכולם ולא בעלות של יום עבודה! אנחנו לא פראיירים!!

Funky Giraffe

New member
גם אני חושב כמוך אבל מה לעשות

שהדג חתמו אצל קובי אוז חוזה ב99' עם עננה והד-ארצי הם לא כל כך התחשבו באיפה הם חותמים לדעתי מכיוון שהם ניסו לפניהם ימבה לייבלים וחברות גדולות וזה פשוט לא הלך; הם רצו לשווק את המוסיקה שלהם הכי טוב שאפשר והד-ארצי זה דלת גדולה של יחסי ציבור שנפתחת לכל אומן שרוצה לשווק את עצמו.. ככה זה עובד, כשברדיו בודקים סינגל מסתכלים טוב אם הוא סתם עצמאי או שהוא שייך לחברה גדולה למרות שהמצב היום טיפה שונה היום כשהם עברו את חובת ההוכחה וחדרו לתודעה מצדי שיעברו גם לתו השמיני או משהו או שיקימו לייבל עצמאי או שיעשו הפצה עצמאית אבל הם בחוזה של מילניום או משהו כזה ל'עננה'

נוWה

New member
60 שקלים לדיסק של הדג../images/Emo205.gif

זה כלום. להשקיע בדיסק כזה זה ממש לא להיות פראיירים.

נוWה

New member
וואלה?../images/Emo205.gif

ועל זה הבן אדם מתקמצן?!?!? שיאללה!

Funky Giraffe

New member
ודר"א - אין דבר כזה מחיר עלות

לדעתי הם לא יכסו הוצאות הקלטות ומיקס גם אם הם יעשו פלטינות משולשות בקצב

SHIKO2000

New member
אתה יודע כמה עולה לעשות דיסק?

כמה עולות שעות אולפן?כמה עולות שעות מיקס וטכנאי מיקס?כמה עולה מאסטרינג?וזה בלי שנכנסו לעליות יוצר,הדפסת עטיפה,גרפיקאים שהכינו את העטיפה וכ"ו... 13$ זה לא רק שפוי זה הגיוני....

למעלה