בקשה לשירים

Tonta

New member
בקשה לשירים

אני מחפשת שירים בשביל לעשות דיסק. ובגלל ששירי הג'ז הם הכי רומנטיים אז תהיתי אם יש למישהו פה רעיונות לכמה שירים. אני מחפשת שירים משנות ה40-50, קלאסיים כאלו, אבל כמובן שאני לא מכירה כאלו.. למישהו יש רעיון? תודה מראש :)

המלצות:

My funny valentain. My one and only love. Desafinado. How insensitive. Darn that dream. spring is here. waltz for debby. עוד-אולי בהמשך... בהצלחה!

Shakty

New member
הייתי הולך לכיוון של של סינטרה

ככלל שנות הארבעים היו העשור היחידי שג'אז היה המוזיקה הופולרית - זה מה שנגנו במועדונים. הג'אנר נקרא סווינג ויש המון המון מה להמליץ. It Might as Well be Spring של סינרטה וקאונט בייסי אמנם יצא ב64 אבל מתאים ככפפה. כמו כן דיוק אלינגטון (במיוחד שזמרות שרות את ה SONGBOOK שלו) כמו אלה פיצג'רלד 3 דיסקים שחובה בכל בית חובב ג'אז.

אולי קצת מבאס אבל...

כדאי ללמוד קצת את המוסיקה הזו לפני שרוצים "לעשות דיסק", אלו לא שירי פופ או רוק, יש כאן הרבה מעבר, ואם הכיוון הוא רציני, חבל לעשות עבודה כפולה ושבסוף התוצאה לא תהיה טובה (או טובה מספיק). מכיוון שאני קשור קצת לעסק אני יכול להגיד לך שזה לא קל, ולא זול, כל זאת במידה ואת אכן מדברת על משהו שישמע טוב, או מקצועי. אורי

גילדורי

New member
יש את

autom leaves בצוע של אל מרטינו my sweet little valentine girl from ipanima בכלל מלא שירי בוסה הם רומנטיים

Tonta

New member
ת'אמת אני לא עושה דיסק מקצועי

אני פשוט רוצה דיסק רומנטי לערב רומנטי עם החבר שלי :) בכל מקרה, תודה לכולם על ההמלצות. הורדתי חלק מהשירים. לבסוף יצא שרוב הדיסק של מורכב מפרנק סינטרה, שמסתבר שעכשיו הפך להיות אחד הזמרים האהובים עלי...יצא בסוף שהורדתי את כל הגירסאות שלו לשירים. יש לי רק בעיה עם שיר אחד, אני לא מוצאת גירסא יפה לmy funny valentine יש למישהו גירסא ספיציפית שהוא יכול להמליץ לי?

Game master

New member
אגב, אני מחפש שירים שיתאימו לבר..

בשנות הארבעים, משו בסיגנון I wanna be loved by you של מרלין מונרו.. בישביל סרט שאני עושה...אגב עם בא למישהו לנגן בסרט מוזמן, מחפש להקה.. תודה רבה מראש...

אם אתה מחפש משהו רציני לסרט

אתה מוזמן לדבר איתי, יש לי כמה הרכבים שיכולים לעניין אותך. לפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות במסרים אישיים. אורי

Game master

New member
איפה אני מסיג אותך?...

והסרט יהיה ללא תשלום...וישודר כניראה בסינימטק, ובערוץ הכהילתי(25 בכבלים)

למעלה