בקשה לפענוח כתב יד

גוניD

New member
בקשה לפענוח כתב יד

שלום, חברה שלי מבקשת שתפענחו לה בבקשה את הכתב היא בקרוב בת 15 כותבת ביד ימין שימו לב לאות הגדולה בתחילת כל מילה, מה זה אומר עליה? תודה רבה ואל תהיו עדינים...

PreDirector

New member
זוהי אינדיקציה ל:

כניסה עם אנרגיה נוכחות התנשאות כמובן שצריך למצוא לפי הכתב עוד סימנים בכדי להוכיך 1 או יותר מן האינדיקציות הללו..

nili6

New member
שאלה לחברי הפורום

אני מבקשת לשאול כאן האם בגיל כזה כבר ניתן לקבוע התאמה על סמך כתב היד (של בו זוג, של מקצוע)?

PreDirector

New member
נילי:

אני שם לב עלייך ש שעות הלילה הם "השעות החזקות" שלך!
לפי אסקולות מסוימות בפסיכולוגיה דמות האב היא הדמות שהבחורה תמיד תחפש בשידוך פוטנציאלי. אפשר נראה לי לקבוע ,בוודאי,הרי זה שאלה של מצב נתון ,אם את מגלה אצלה פה מספר תכונות מסוימות ויש לך איזושהי דעה על מה שיוכל להתאים לה אז למה לא?

nili6

New member
היי,

היי משום שבגיל הזה, וגם על פי הכתב האישיות טרם מגובשת ועוד עתידה לעבור תהליכי שינוי והבשלה. ויפה על האבחנה בקשר לשעות הלילה:) ואגב- אסכולות. :)

nili6

New member
כמה דברים

לגבי הגדלת האות שאגב לא תמיד היא דווקא האות הראשונה יכול להעיד על צורך בהבלטה עצמית מה שיכול לנבוע מהיעדר בטחון ישנם פה גם סימנים נוספים יש פה לחוסר בטחון. בולט הקושי בשמירה על העקביות הססנות, מעצורים, תיסכולים. (שכחתי מה אומרת הנקודה החלולה שמשמשת כחולם מלא) חתימה- קודם שם משפחה- עדיין תלות במשפחה, השם הפרטי גם נמצא יותר נמוך יש גם חיבור האות האחרונה של שם המשפחה לאות הראשונה של השם הפרטי בסך הכל הרבה קיפוחים, חוסר עקביות, (מהלך שורות לא ישר וכך גם פרטמרים נוספים חסרי עקביות), לחץ חלש ומהירות בינונית, זווית בד"כ ישרה, ותוסיפו אתם.

shamon51

New member
לחלק מהסימנים נראה

לחלק מהסימנים נראה שקצת מוקדם (מבחינת הגיל של הגברת) להתייחס כמו לנקודות שהפכו לעיגולים לאותיות הגדולות בהתחלה ל "ץ" הסופית של הקיבוץ סימנים אלו עוד עלולוים להשתנות. ביחס למקצוע לא נראה לי שצריכ הלהיות בעיה לנתח

shamon51

New member
מקצוע ../images/Emo35.gif

אינטואיציה משולבת עם רגש יכולת חשיבה טובה מאוד יכולת להסיק דבר מדבר להמשיך מרעיון אחד למשנהו במהירות מקצועות: אומנית, עתונאית, פוליטיקאית, פסיכולוגית סוכן נסיעות, מעצב תכנית, מאמן קבוצה, עובד חברתי

למעלה