בקשה לפורום

sad/one

New member
בקשה לפורום

להנהלה שלום רב. בשמי ובשם גולשים רבים וטובים , אני מעוניין להציע לייסד פורום נוסף בשם "ארץ ישראל הישנה והטובה" - למוסיקה ישראלית מתקופות שעד שנות ה-70 המאוחרות. למרות שכבר קיים פורום מוסיקה ישראלית , הפילוח מוכיח שהאוכלוסיה שנמצאת שם מעוניינת במוסיקה צעירה ועדכנית , ופחות במוסיקה ישנה. וכמו שיש להקים פורום למוסיקה מזרחית , גם לנו יש הנישה שלנו , ואנו חפצים בכך מכל וכל. בתודה מראש.

sad/one

New member
עדיין ממתין לתשובה..

האם בהתעלמותכם משאלתי אני מבין שאפילו תשובה שלילית לא ניתן לקבל כמו שצריך ?

השהיית התגובה

בין 22:50 ל 9:50 בבוקר, אינה נתפסת בעינינו כהתעלמות. אנו עושים מאמצים להגיב על כל ההודעות ובהקדם, אך לא נוכל להתחייב לזמן תגובה מינימלי, בוודאי לא בשעות הלילה. לשאלתך - על מנת להציע פורום חדש אתה מוזמן למלא את הטופס המצוי ברשימת הקישורים בפורום זה. תודה על הפנייה

התמ-ים

New member
למה להפריד?

לדעתי הפורום הקיים, מתאים גם לדרישה שלך. יותר מידי פורומים = יותר בלבול. יש כאן מספיק פורומים כפולים, שנפתחו בהתלהבות רבה, וכעת הם שוממים ... זה יהיה גם גורלו של פורום מוזיקה ישראלית נוסף. וחבל.

עופר ב.ה

New member
אתה טועה בנוגע לפילוח

הגעת בשבוע האחרון ולכן קיבלת רושם לא נכון. זה עניין מקרי, לפעמים יש יותר הודעות בנוגע למוסיקה חדשה, ולעתים יותר הודעות בנוגע למוסיקה ישנה. לפחות מחצית ממשתתפי הפורום הקבועים מתעניינים באולדיז עבריים, ואין צורך בפורום נוסף. עופר

אושר מ

New member
מסכימה עם עופר...

אני הגעתי לא מזמן ודפדפתי בפורום אחורה. אתה מוזמן לעשות אותו הדבר...

פגעסוס

Well-known member
לשם הוספת פורום חדש ../images/Emo63.gif

לחץ על הקישור שבתחתית ההודעה... GYXOIO

למעלה