בקשה לעצה.

../images/Emo12.gif

תווך
טווח

יערית

New member
../images/Emo41.gifוואלה אני חלשה כבר בחשבון ../images/Emo41.gif

היזדקנתי עם האחד ועוד אחד שבעבר ידעתי לעשות
אז את זו ההיא מהסיפור של ההוא וההוא הוא מהסיפור שלך.אז איפה הבעיה? את לא סומכת עליו לא בעזרה הכלכלית ולא בעשייה אבל אהבההההההההההההה ואואואויוה איזו אהבה יש בינכם-אני כולי מתרגשת מהסיפור הזה,נבחור מגדל לבד ילדים,כל העול הכלכלי על כתפיו, באת את עם אהבה שלך+שני ילדים והוא אמור לשאת בכל הנטל של 7 נפשות והוא לא בסדר???????? הוא לא בסדר????????????? הוא צריך אישה תומכת גברת!לא אישה שתגזול ממנו את המעט עבור ילדיו. אם יש לך אהבה אמיתי אליו תפרידי את העיניין הכלכלי לגמריי,תשכירי דירה משלך, תעמדי על רגלייך לבד ואל תצפי שהבן אדם יכלכל אותך ואת ילדייך בכדי לקבל מעט אהבה ממך,קצת קשיים וקמת והלכת,איפה את בתמונה?איפה העזרה ממך? איפה הנשיותש בך?איפה הרגישות שלך שהבן אדם מגדל שלושה ילדים לבד וזה בטח ובטח לא קל! הילדים שלו בוודאי קלטו את הקטע ולכן עושות את הכל בכדי שתברחי ומה עשית את? הראית לאביהם בדיוק את מה שרצו שהילדים רצו להראות "אבא תראה איך היא מהר תברח ממך בגלל קושי,היא הרי מעוניינת בכספך בלבד"!!! מה הראית לו בתגובה שלך?שכל מדבר קטן את לא שם לצידו,למה את מצפה שהוא יהיה שם לצידך אה?את בשר מבשרו?את מכלכלת אותו? והשיר שמצאתי לנכון להדביק לכאן : ויש כמוני מליונים מתגלגלים ברחובות יש כמוני מליונים בכל מיני צורות יש כמוני מליונים אנשים בני תמותה בלי כסף, לא שווים פרוטה בכדי להציל את המצב,תתחילי להיות שם עבור מישהו ולא רק לרצות שיהיו שם עבורך אישה!

איך הגעת למסקנות הללו?

בחייאת שני אנשים מבולבלים... בחייאת מתמקדים בשטויות יאללה הפנייה מהירה לפורום המתאים...

יערית

New member
צודקת

קראתי אותה,קראתי אותו וסתם זרקתי תשובה לאויר,הרי אני פה לא יועצת ולא על תקן מגשרת אף לא אחד מאיתנו, הבעתי את מה שנראה לי ויכול להיות שאני טועה,הרי אנחנו לא בתוך הנעליים שלהם. הם לא צריכים פורום ולא במה ורטואלית,הם צריכים לדבר על הדברים ולהגיע למסקנות איך מתקדמים הלאה.העסק שלהם לא פשוט בכלל ולכן דורש רגישות וטיפול שונה מבד"כ. ואגב מיכל,כסף זה בכלל לא שטויות,נראה שזה העיקר שעומד שם ,זה לגיטימי ביותר.

../images/Emo127.gif

ולכן ניסיתי להפנות את הצומי שלהם אל כיוון האהבה. שניהם דברו על כסף. והרי שניהם מדברים גם על אהבה. וזוגיות טובה. ושאין בעיות בין הילדים. יש בעייה עם קטנה אחת בת 10 ובעיות כספיות..לא נראה לך שאפשר לפתור את זה אם יש רצון ואהבה...מה שהם צריכים הזוג המבולבל הזה זה ניעור חזק.

Yardi11

New member
ליערית

השחרת אותי לגמרי, אם באתי אליו, עזבתי את המרכז לאיזר שכוח אל,עזבתי עבודה טובה וכל עינין הכלכלה סוכם מראש, אז כך שהעינין היה צפוי. הוא צריך אישה תומכת... תמכתי, בני בקושי היה עימנו כיוון שיש לו פעילויות יום יומיות במרכז. ביתי הוסטה הצידה על ידי ביתו הקטנה שרצתה ואם לא דרשה ולקחה את כל תשומת ליבי. יפה,הוא מגדל 3 בנות...כמה אפשר להבין? לי אין ילדים? ברחתי, נסתי כוון שהאווירה הייתה בלתי אפשרית..נסי לחיות בבית שכל היום יש מריבות,העלבות קשות, בכי, חוסר אפתיות טוטאלי לנייקון הבית.נסתי כי השקעתי בילדיי את כל חיי ולפתע נוסף לאוירה שגם עבורם הייתה בלתי נסבלת הם הוסטו הצידה. כסף אמרת: הוא השיך להיות הגבר שאוהב ואיתי, תגידי לי אם אני חושבת נכון, אני נלחמת לעור את החודשים הראשונים, כמעט ה כ ל עזבתי בבתי, הייתי צריכה להתחיל מחדש ולקנות הכל...... זה מקובל שהגבר שאיתך יחיה חיים טובים ואת תלחצי בטרוף? נכון ראיתי שגם הוא כתב, הוא עזר בסופו של דבר,אך כל עזרה הגיעה רק לאחר שכעסתי על חוסר האכפתיות.. לא מדובר בחבר וחברה,הקשר פה עמוק הרבה יותר. האים אני צודקת שאהבה אמורה להיות לא רק במגע.אלה מעבר.

ירדי יקרה

הבעיות ביניכם הן לא כל כך גדולות שבגינן צריך לשבור את הקשר. יש ביניכם משהו מאוד יפה וגם נדיר. אבל מה לעשות... שהוא לא מושלם. ערסי כתב כבר הרבה פעמים שמה שהורס את הקשר הוא שלאנשים יש עיניים גדולות... ערסי אתה מרשה לי לצטט? "אחת הבעיות הגדולות שלנו שאנחנו רוצים הכל בחבילה אחת וארוזה היטב שבה יש תמצית של כל חלומותינו באחד. כמו שאין מכשיר אחד שהוא גם מדיח כלים גם טוסטר גם טלוויזיה וגם קולב. אז אם בא לך טוסט... תסתפקי בטוסטר." כתבתי לפני כן את עצתי לחברך - להמשיך את הקשר ביניכם - זוגיות יפה אך בבתים נפרדים עד שהילדים יעזבו את הבית, דבר שיקח שנים מעטות בלבד. בהצלחה.

g a d 1

New member
YARDI 11

דורית צודקת,תקראי בעיון מה שהיא כותבת,היא אפילו מוכנה להקריב מזמנה כדי להחזיק לנו נר ורק כדי שנוכל להביט אחד על השנייה לתוך העיניים.

יערית

New member
הכל מתחיל מזה

שאני רואה אחרת ממך את הדברים כך שמראש אנחנו לא חייבות להסכים:) גבר שאני רק יוצאת איתו (חודש חודשיים שלושה ארבעה,זה עבורי רק לצאת איתו) לא אקח בחשבון מראש שהוא אמור לתמוך בי כלכלית,לא הייתי רצה אצה לעזוב מקום בטוח שבו אני וילדיי חיים בכדי לפתוח פרק חיים חדש בטרם הכרתי אותו אחד לאחד קצת יותר מהזמן שנקבת,מה גם בלי שום קשר לילדים! מה ז"א שהגבר שאיתי חי חיים טובים ואת לחוצה בטירוף?מאיפה הבאת את החוקים האלו?אם הבן זוג רוצה מטוב ליבו ומאדיבותו לעזור הוא יעשה זאת על פי רצונו ויכולתו מבלי שתכעסי על כך שהוא חי חיים טובים ואת לא, הקשר שלכם לא נרקם כי הוא חי חיים טובים ואת לא!הקשר צריךלהיות מושתת למן ההתחלה על מערכת יחסים אנושית /חברית/חיזורים להכיר אחד את נפשו של האחר ,זה מאדדדדדדדדדדדד נחמד שמישהו יעזור בכסף במידה ואת לחוצה,אבל אם הוא לא עוזר על כך תקומי ותכעסי?על כך תעשי לו ברוגזים ותחשבי שהוא לא ראוי לך? הרי בתכלס זה פרק ב',זה שונה מפרק א' שניכנסו אליו כמו שנכנסו ומה ששלי שלך וההפך,פה המצב שונה ואם הוא תמך בך כפי שעשה מגיע לו הרבה קרדיט על כך!תאמיני לי שאני כותבת לך מתוך ניסיון. עכשיו אם באמת הלכתם כמה צעדים ענקיים קדימה וזה גדול עליכם,לכו קצת אחורנית,תבנו את הזוגיות שלכם לווא דווקא ממקום שמערב את כל החבילה והמיץ של החיים,לאט לאט ,עקב לצד אגודל ,החבילה שלכם רגישה ביותר ואתם צריכים למדוד כל צעד ושעל לפני שאתם נכנסים לתוך בית אחד או לפני שאת קמה ועושה "לא משחקים שוברים את הכלים". לגבי ההתהנהלות של הילדים ,מי אמר שזה פשוט????????????????? ילדים כשהם אחים בינם לבין עצמם רבים/מסיתים/מפעילים מניפולציה,אז ילדים שהם לא אחים ופתאום נגזר עליהם לחיות אחד לצד השני עד כמה וכמה. אני לא השחרתי אותך חלילה,רק קוראת את המפה מהצד ורואה שנעשו פה צעדים שלא נלקחו בחשבון מראש ועכשיו קצת איבדתם את הכיוון ועירבבתם בין אהבה ליתר הדברים.אני לא מקלה ראש בעיניין של אהבה בינכם,אבל אני כן חושבת ששניכם מהרתם מאד כל אחד וסיבותיו(נוחות)לאחד שתי חבילות לחבילה אחת וגרמתם לפיצוץ שאולי בדרך אחרת האיחוד היה יוצר משפחה מורכבת להפליא. אהבה היא לא רק באה לידי ביטוי במגע,איכפתיות דאגה לאחר,חברות אמיתית, להיות שם עבורו/ה ולא רק במילים וטלפון,אבל רגע אחד אישה,את מבקשת אולי קצת יותר מידי לעת עתה?אתם רק בתחילת הדרך ואת רוצה הכל עכשיו ומיד. לא להיפגע בבקשה מדבריי,העליתם את הנושא ולפעמים מזויות ראייה אחרות ניתןללמוד הרבה.

למעלה