בקשה לעצה/עזרה

FireWalll

New member
בקשה לעצה/עזרה

זה מן הסתם סיפור קאלסי, והכאב הוא לא משהו שאני המצאתי , אבל אני קצת אובד עצות ואולי מפה תבוא לי הישועה. סיפורי בקצרה: יש לי חברה כבר תקופה ארוכה, נקלענו לתוך שיגרה מסוימת ונתוודעתי לפני מספר חודשים למשהי אחרת. לא הכרנו במטרה רומנטית, אבל התחברנו מאד מהר, וזה עבר לפסים רומנטיים. בשלב זה לא עצרתי את הגלגל, ונבלעתי אל עבר התחושות שהציפו אותי איתה. הייתה משיכה פיזית ושכלית מאד גדולה, ואז נודע לה שיש לי חברה. עברנו הרבה מזור בגלל זה, ובכל זאת עם כל הקשיים החלטנו שאנחנו ממשיכים הלאה, ואני אפרד מהחברה. הייתי בתקופה הזו מאד מבולבל ולא החלטתי, ועברנו הרבה משברים. בסופו של דבר לפני כמה ימים היא החליטה לעזוב אותי, וטסה לחול. זו אהבה שלא הייתה ולא תהיה לי, והכאב והשברון שאני חש הוא עצום. אין לי אנרגיות. אם יש למישהו/י עצה או טיפ או כל דבר שהוא שיעזור לי להחזיר אותה, או לפחות שהכאב שאני חש ייעלם או ייחלש באיזושהיאצורה. תודה

Amethyst

New member
אני לא חושבת

שיש הרבה מה לעזור בדבר כזה....מתמודדים ועם הזמן זה עובר או משתנה. אני חוויתי משברים כאלה בחיים שלי ואנ בטוחה שעוד הרבה אנשים גם ושום לחש או כישוף לא יעלים את זה ואין טעם לנסות.

Bartal j

New member
אני חושבת שהכישוף הכי טוב במקרים

כאלו הוא הזמן .. זה נשמע קיטשי אבל אין אמת מה לעשות רק לקוות שהזמן ישכיח מעט את הכאב אני לא חושבת שהזמן מרפא הוא רק מסייע לנו להסתגל למציאות חדשה. אני מאמינה שהאדם הוא סתגלתן ויש לו אינסטינקט השרדות וכיוון שלא טוב היות האדם לבדו הוא תמיד יחפש מישהו להיות איתו ולחלוק איתו את החיים שלו ולחוש אהבה. המישהו הזה לא בהכרח ישכיח את הרגש אבל הוא יעזור לך להתמודד עם הכאב ומי יודע אולי עם הזמן יתפתח משהו אליו (כמובן לא באותה עוצמה). אין מה לעשות ככה זה בחיים הם תמיד מעמידים אותנו במבחנים, החוכמה היא לדעת ליפול ולקום בחזרה וללמוד מטעויות שלך בשביל שלא תחזור עליהם בעתיד וככה תשפר את העתיד שלך. את מה שהיה בעבר אי אפשר לשנות מה שהיה היה , אנחנו אנשים וטועים ונאלצים לשלם על הטעויות שלנו בהתאם , לא יעזור שום דבר חוץ מלתת לפצע להגליד קצת ולמחוק את כל הדברים שמזכירים לך אותה , גם אם זה קשה זה חלק בתהליך השתחררות והתנתקות. עדיף לא להתמקד ולחשוב על מה שהפסדת אני אומרת לך את זה מניסיון זה סתם אוכל את הלב וגורם לך להרגיש יותר רע עם עצמך , עדיף לחשוב שזה שיעור שהיית צריך לעבור והוא נגמר וטוב שנגמר. כי עכשיו אתה מוכן לשיעור שני בחיים שלך ואולי הוא יהיה יותר טוב מקודמו. בהצלחה!

Amethyst

New member
גם אם כן

רוזקוורץ אכן יכולה לעזור,לפי דעתי האישית, אבל הכל עניין של תהליך. מישהו יותר מבין בתחום אמר לי שאפשר לעשות מדיטצית אבל צריך המון סבלנות בעניין וזה בטח לא דבר של יום יומיים. אני חושבת שזה עניין של זמןוגם אם אפשר להקל על עצמך בעניין הכל תלוי ברצון האישי המצב הנפשי שלך...אבל זה כבר ברור

למעלה