בקשה לעצה דחופה

קרן חכם

New member
בקשה לעצה דחופה

שלום, יש לי אחיין בן 4.5, חושדים כי יש לו בעית קשב וריכוז עם היפראקטיביות או בעיות רגשיות. נקבע לו אבחון, ולבנתיים הגננת יודעה בנושא, ואף אמרה שהיא מקבלת את זה, והעיקר ששיש מודעות... אלא שבפועל היא לא פועלת ככה. השבוע, הילד התפרץ בגן (לא ידועה הסיבה), הגננת תפסה מצלמת וידאו, הסריטה את ההתפרצות וקראה למפקחת ולפסיכולוגית שיראו אותו, זאת מבלי לידע את ההורים !! בנוסף, כשהסבתא באה עם הילד לגן יומיים לאחר מכן, היא הבחינה כי הילד "סומן" - על כל דבר מעירים לו, מתעלמים מהבכי שלו והמפחד שנוצר לו ומתייחסים אליו בקשיחות. לדוגמא: הילד היה מקסים -שיחק עם הילדים בכייף ובשקט, עד השעה 11:30 בה קרה מקרה שילדה חטפה מידו צעצוע. הילד בכה ולא ידע מה לעשות וביקש מסבתו ללכת הביתה. הכל נעשה כשבגן היתה נוכחת פסיכולוגית שהוזמנה במיוחד בכדי להתסכל על התנהגותו. הגננת במקום לאפשר, החלה להיות תקיפה אל הילד ולא אפשרה לו ללכת הביתה, עד שתגיע השעה שהיא תגיד לו. להזכיר, מדובר בילד בן 4.5 !! הילד בכה והחל לצעוק שהוא רוצה הביתה. הגננת הראתה לפסיכולוגית את בעית הגבולות שלו. יש לי שתי שאלות: האחת - האם זה חוקי לצלם ילד ללא ידיעת הוריו לצורך "עדות"? השניה - האם גננת צריכה להטיל אימה כדי להציב גבולות לילד? אודה לכל תשובה. קרן.

עינת12

New member
אני בהלם מוחלט

מקווה שאחרות יוכלו לייעץ לך. בקשר לצד החוקי, לדעתי כדאי לך לפנות לפורום "זכויות הורים וותלמידים". ושוב, אין לי מילים. מצ"ב קישור לפורום זכויות הורים ותלמידים:

נאוה ר

New member
לא חוקי

אבל הרבה יותר מזה נראה לי מטריד שילד שחוטפים לו צעצוע מקבל הצבת גבולות במקום ניחומים. מי שצריך את הצבת הגבולות זה הילד שחטף את הצעצוע ולא הילד שבכה. קראתי פעמיים מה שכתבת ועלה ממנו ניחוח אלימות. אלימות סמויה של הגננת כלפי הילד שייתכן והיא אפילו לא מודעת אליה. חשוב לפתוח את הדברים ויפה שעה אחת קודם. אם אפשר לנשום עמוק לפני ולהגיד לגננת שאתם מאמינים שהיא רוצה את טובת הילד ושקשה לה והייתם רוצים לדעת במה תוכלו לעזור. עד שתהליך הבירור הרפואי - טיפולי יגמר. אחרי פניה כזאת אני מקווה שגם היא תתרכך ותנסה להפתח. בהצלחה

../images/Emo24.gifשלום קרן! ../images/Emo46.gifיותר ממכעיס-

האמת? אם היה קורה אצלי- הילד היה נשאר בבית עד למציאת מסגרת אחרת עם גננת אנושית וחמה! במקביל- לבדוק את הצד החוקי ולא לוותר בכלל! היא עברה על החוק והפרה פרטיותו, עשתה דברים מאחורי גבם של ההורים וללא הסכמתם! התייחסותה לילד משפילה ולא אנושית. יש לדאוג שתשלם על כך מיידית. ממש מרתיח
חשבתי שכבר שמעתי הכל
לא לוותר!!!!

למעלה