קודם כל לא חושב שזה חוסר ניסיון שלך
את רחוקה מלהיות בתולה, אז אני לא רואה איך זה קשור, כן כמובן שניסיון זה גם משהו יחסי אבל עדיין. יש אפילו חסרי ניסיון מוחלט שיודעים אם הם רוצים או לא רוצים, ומה הם רוצים או לא רוצים וכו, ככה זה אצל מרבית האנשים למעשה, אז זה בכלל לא האישיו פה. מה שכן אולי יש פה קצת עניין של חוסר ידע כללי או עצמי, אבל גם זה לא בטוח. לא סיפרת מה התשוקות או הפנטזיות שלך אז קשה לענות לך על זה, אבל בסופו של דבר אם יש לך כאלה, אני מאמין שאכן יש בך מיניות מסוימת, גם אם נמוכה. א-מיניות מוחלטת אין לה תשוקות או פנטזיות מיניות עד כמה שידוע לי, ואת יודעת מה אפילו אם הן היו בעיקר רומנטיות, עדיין האמת היא שרומנטיקה ומיניות אלו דברים שבהרבה מהמקרים גובלים זה בזה, זה ממש לא "פלנטות אחרות". זה בדיוק הסיבה שאם מישהו א-מיני א-רומנטי הרבה יותר "קל" לו, כי הוא לא צריך לא את זה ולא את זה. אני מניח שזה אחת הסיבות לבלבול שלך, כי זה באמת דברים שקל לבלבל בניהם. אפילו דבר כמו נשיקה שנחשב ליותר רומנטי מאשר מיני, אבל עדיין יש בו גם אלמנט מיני, או מין שנחשב יותר מיני מרומנטי, יכול להיות בו גם אלמנט רומנטי(אם זה זוג אוהב ולא סטוץ למשל). אבוכן לפי הסיפור שלך, עושה רושם שבהחלט יש בך מיניות מסוימת, בהחלט שאינך א-מינית מוחלטת, גם הפנטזיות והתשוקות, וגם "ההתרגשות", וכל יתר הדברים המיניים שציינת, מצד שני המיניות שלך לא מספיק גבוהה כנראה כדי לרצות להפוך פנטזיות למציאות. אני מאמין שאם כבר במלא עושים מין אז עדיף להנות(גם בשבילך וגם בשביל הצד השני אם חשוב לו שתהני ואחרת הוא מתבאס מזה), ולכן חבל שלא היה לך מה להגיד להם, או שאת לא יכולה "לממש תפנטזיות". אבל אני מניח שזה מה יש. מה שכן חוץ מעניין הא-מיניות/מיניות נמוכה, בהחלט שווה לך לבדוק אם יש דרכים שאולי את כן יכולה להנות, במיוחד אם את מתכוונת להמשיך ולהיות בקשרים מיניים. הנושא המיני הוא דיי רחב, ותמיד יש דברים שאולי את לא יודעת עליהם, בנוסף יש גם סיכוי שאת פשוט לא יודעת איך "להוציא את זה החוצה" או ממנה את נהנת, אם את יכולה להנות ממשהו שם כמובן.