בקשה לעזרה ...

בקשה לעזרה ...

שלום לחברי הפורום . אני מחפש סדרת אוספים של שנות ה 80 בת 9 דיסקים "FIRST CLASS OF THE 80'S" אם אני לא טועה הסידרה היא בהוצאה ישראלית ,אם לא תקנו אותי ... אשמח לכל עזרה בנושא זה ,שנת הוצאה מה מי מתי ולמה ... יש תמונה מצורפת, אני גם יודע שבזמנו נמכרו העתקים כנראה פירטיים בתחנה מרכזית בת"א . אשמח אם למישהו יש אותם ויוכל לעזור לי במציאתם... תודה מראש

G080

New member
תגובה>>>

עד כמה שזכור לי מי שהוציא את הסדרה הזו אלה היו ,"רדיו גל" ששידרו מלב הים שבתל אביב. בזמנו הם נדמה לי הוציאו סדרה של 12 דיסקים. אני לא זוכר איפה הם נמצאים אצלי בבית. אבל אשמח לחפש בשבילך. אלי.

DGL242

New member
הסידרה לא קשורה לרדיו-גל, היא

פורסמה בזמנו ברדיו-גל. מי שהכין את האוספים האלה הוא יגאל בן-דוד. ה-"מקוריים" פירטים ,העתקים שעשו מהם נמכרו תחילה בטירה והגיעו לת"א.

G080

New member
יכול להיות ,זה היה לפני 10 שנים הייתי בן 14חח

UberFreak

New member
ובכל מקרה

האיכות גרועה ורוב השירים חתוכים - הורידו אותם כמה דקות לפני הסוף.

DGL242

New member
לא רציתי להרחיב בנושא....אבל

אם פתחת אפשר להרחיב: "הורידו אותם כמה דקות לפני הסוף"....כמה דקות לפני הסוף, שיר של חמש דקות הפך לחצי בשביל לדחוס כמה שיותר רצועות במדיה אחת. ""המהדורה הראשונה"" שיצאה
נצרבה כרצועה אחת.....לקח זמן עד שירד האסימון

Tamir999

New member
לא נעים לי לומר אבל...

אני הורדתי את השירים עבור יגאל מתקליטים למחשב דבר שזמנו היה מאד מיוחד ונדיר... חלק מהשירים אכן קטועים וחלקם באיכות ירודה. אבל ישנן שירים נדירים באוספים האלו וחשוב להבין שבתקופה ההיא לא היה EMULE וכו'... היום כמעט כל השירים נמצאים על הרשת וניתן להוריד אותם בקלות.

DGL242

New member
גם אני עזרתי ליגאל בווליומים המאוחרים יותר

מספר 13 והלאה, זה נשמע הרבה יותר טוב.

DGL242

New member
בתקופה שהוא החזיק את החנות בשדרות ירושלים

הוא נהג לשדוד תקליטנים ולרוקן דירות ומחסנים מסינגלים הכל זרם לחנות ומאוחר יותר עבר לאמא שלו. מדובר בכמות של מעל עשרת אלפים סינגלים. הוא רוקן בין היתר את: ישראל קרוב, עופר ניסים, אבי שוקרון, סרג' טירוש.....והרשימה עוד ארוכה

UberFreak

New member
מסכים בהחלט. בזמנו הדיסקים האלה היו חלום

רטוב. כמה שאני התרוצצתי כדי למצוא את כולם..

sandbird4

New member
אני קניתי בזמנו את כל ה-9 במכה אחת

הם עדיין נמצאים איתי פה בבית. מה שכן אני זוכר שיצא לי לראות אותם תחת שם אחר ועטיפה שונה נמכרים ב-TOWER בראשון.

UberFreak

New member
היום זה פשוט לא שווה את המאמץ

רוב השירים מסתובבים ברשת ב-MP3 , שלמים, ולפעמים באיכות טובה יותר.

sandbird4

New member
שאלה לגבי GO WEST - WE CLOSE OUR EYES

מאיפה הגירסה הזאת שיש באוסף? היא לא הגירסת "12 הרגילה והיא הרבה יותר יפה לדעתי מהגירסת "12 הרגילה.

מצטרף לבקשה ...

אם למישהו יש את האטיפות אם בכלל היו קיימות אז , ואת רשימת השירים ובאילו גרסאות השירים ..

למעלה