בקשה לעזרה ,

navish

New member
בקשה לעזרה ,

אנחנו זוג שמתחתן בעוד פחות מחודש, ומשום מה היתה לנו פאשלה עם כמות ההזמנות, וחסרות לנו עוד כמה. בעל בית הדפוס עיקם לנו פרצוף ואמר שזה יעלה המון כסף כי צריך להכי גלופה מחדש והכל. לכן החלטנו להדפיס את שאר ההזמנות לבד. ניסיתי לסרוק את ההזמנה בסורק הביתי אך האיכות לא יצאה משהו (גם בגלל שהנייר לא חלק. אני מתחיל להיות נואש ופונה בזאת בבקשה לסיוע. אני צריך שתציצו על ההזמנה , ותגידו לי באיזה פונט השתמשו , וכמו כן תנסו לאתר לי את האיור (הוא נלקח ממאגר איורים נפוץ- זה לא איור מקורי). אם מישהו יוכל לקחת את העניין צעד אחד קדימה ולנסות להכין לי קובץ גרפי שיהיה דומה להזמנה המקורית, זה ישמח אותנו מאוד. את ההזמנה הסרוקה ניתן לראות בקישור המצורף - הקובץ יצא לי קצת גדול600K המון המון תודה

yonabarak

New member
לא מצאתי בדיוק את הפונט

אבל יש לי משהו דומה מאוד. ולגבי הציור: זה מורדילו, זה די נפוץ. סרוק רק את אזור הציור (אפשר להגדיר מלבן סריקה בתוכנת הסריקה) ברזולוציה גבוהה (נגיד 600DPI -אפשר להגדיר את זה) שלח לי, ואוכל לבודד את הציור מהרקע של הנייר. אני צריך גם את המידות של ההזמנה המקורית. אם יש לכם מדפסת ביתית צבעונית, אוכל לשלוח לכם קובץ וורד להדפסה. תוכלו לקנות נייר טוב (צריך לבדוק בהוראות של המדפסת עד איזה עובי נייר היא אוכלת) ולהדפיס בבית. אני יכול גם לייצר קובץ רקע שישחזר את המרקם של הנייר. הכתובת: [email protected]

yonabarak

New member
אפשרות נוספת

על מנת להדפיס את האיור באיכות טובה אפשר לבקש מבעל בית הדפוס את הקובץ המקורי. לדעתי לא צריכה להיות לו בעיה לתת את הקובץ. כמו כן אפשר לבקש ממנו לייצר מהטקסט קובץ תמונה באיכות טובה שגם אותו אפשר לשלב בוורד בקלות.

mluggy

New member
אולי עוד אפשרות :)

אם מדובר בכמות קטנה שחסרה, פשוט לא לחלק לאנשים קרובים?

למעלה