בקשה לעזרה

roy150

New member
בקשה לעזרה

אני רוצה לדעת איפה נמצאת התקייה שבה אני אמור להוסיף את מטוסי ה traffic אני הורדתי את התוכנה שעושה את הפעולה הזאתי אבל צריך להכניס את הכתובת של התקייה ואותה אני לא מוצא .. מקווה שתעזרו לי במהרה תודה מראש

berdim99

New member
אם לא תעזור לנו, איך נעזור לך?

איזה תוכנה? איזה סימולטור? מה בדיוק כתוב? אולי אפילו תצרף צילום מסך! קצת פרטים ואולי מישהו יוכל לעזור לך!

roy150

New member
אוקי אני יחדד את השאלה

אני הורדתי היום תוכנה בשם AI Traffic הורדתי חבילת מטוסים של אלעל אני מנסה להתקין את החבילה על הסים (fs9 ) אבל הוא אומר לי שהוא מנסה לשים את הקבצים בתקיית :C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Scenery\World\Scenery\ שכנראה זאת התקייה שמכילה את קבצי ה traffic אבל בתיקיית ה fs שלי אין את התקייה הזאת היא כנראה מופיעה תחת שם אחר מה שבטוח שהיא קיימת כי בסים יש לי תנועת al דיפולטית השאלה היא תחת איזה כתובת התקייה הזאתי נמצאת מקווה שעכשיו תוכלו לעזור לי

berdim99

New member
הו!

התיקיה שאתה מציין אכן קיימת כחלק מהתקנת FS9, ואכן יש שם קבצי AI traffic. יכול להיות שהסימולטור פשוט מותקן אצלך על כונן אחר (לא C)? אם כן, פשוט תכוון את התוכנה לכונן הנכון. אם אתה לא בטוח באיזה כונן הסימולטור מותקן, אתה יכול ללחוץ עם העכבר (כפתור ימני) על הקיצור לסימולטור, לבחור properties (או מאפיינים) ובחלון שייפתח תראה בדיוק באיזה תיקיה מותקן הסימולטור.

roy150

New member
הסים שלי מותקן על

כוננן c כתובת היא C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9 אבל אין לי את התקייה ההיא אז איפה היא עוד יכולה להיות ??

berdim99

New member
לא סביר

התיקיה הזאת חייבת להיות שם, היא חלק מההתקנה הבסיסית של הסימולטור. שלוש אפשריות: 1. היא חבויה - תחפש בהגדרות של my computer - יש שם מקום לסמן שיראה קבצים חבויים (אבל לא נראה לי) 2. מחקת אותה? או שלא הותקנה? - במקרה כזה אין ברירה אלא להתקין מחדש את הסימולטור. 3. אתה לא מחפש טוב. חפש שוב.

למעלה