בקשה לעזרה

היה פעם משהו יותר קיצוני

לא זוכר אם זההיה בעמוד הסקופים של העיתון שמפוקפק מבחינת המהמנות כמובן שרופא לא רצה שלקוחותיו יהיו אומללים והיה מחליף את זרע הבעל בזרע שלו עצמו ושוב חזרנו לקטע המוסרי... כאמור תלחצי על שמו בהודעה המקורית ותביני למה זה דיון עקרוני ולא על מקרה ספציפי ליאור

באאבו

New member
אוי ליאורי...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועכשיו בא נחשוב אם משגל עם ילדה קטנה וקצת דבש הוא מוסרי.... חה חה חה... (כל השאר, אל תיבהלו... כנסו לכרטיס של שולח ההודעה..)

TWEETY =^.^=

New member
הממממממ,,,,,,,,,

לא מדוייק ראשית שני הצדדים חותמים על ויתור. שנית,,,לאף אחד אין פרטים של ממש, והתורמים מאופסנים בקודים. אם לא פורצים את הכספת, וגונבים את הקודים והמידע, אין לאף אחד את האפשרות להגיע למידע - כי הסודיות לכך מעוגנת בחוק.

ינסון

New member
לא שחור לא לבן ולא לעיניין

שלום לך, זוהי יותר מבעיה סבוכה, גם כי "אתה לא נשוי באושר" ולך זו יציאה זמנית משיגרה..זמנית היא המילה המודגשת..כי כפי שציינו הנשים החכמות של הפורום הזה...לך תדע מה ילד יום..מה אם תחצו את הגבול של ידידות, מה עם תיפול עלייך תביעת ההאבהות...מה עם קשה יהיה לך לקחת את כל החוויה הזו באובקטיביות הנדרשת להמשך הקשר בינכם..ומה אם בעצם כל זה הוא יותר מפלט בשבילך מאשר בשבילה. ואולי אותה "ידידה" שמודעת ל"לא נשוי באושר" מנצלת את הפירצה.....לא יפה!!! ואיך תחיה עם ההרגשה שיש לך ילד..שאולי אפילו תראה אותו ביותר ממאורע חברתי אחד..ולעולם לא תוכל להגיד כלום!!! העינין לא פשוט גרידא..זה לא רק קפיץ קפוץ "עשית לה טובה" ... בכלל לא..ההשלכות הן מרחיקות לכת ולאותה "ידידה" יש יותר מאלטרנטיבה אחת מאשר זו שהיא בחרה בה, קרי,להעמיד אותך באותו מצב של התלבטות קשה.... אני די נחרצת בדעתי... אם הדבר נעשה בהסכמה מלאה של כל המעורבים בעיניין, גם הבעל שלה וגם האישה שלך....מקובל אם לאו, אז לאו!

ארי5

New member
לנשוי= 2 ולא באושר../images/Emo101.gif

בקשר לבעייה המטרידה אותך "קשות " בשיא הרצינות - גש דחוף לפסיכולוג

עידית ד

New member
למה לפסיכולוג? למה דחוף?

הגישה שלך קצת מפריעה לי - אם יורשה לי.... עידית

ארי5

New member
בעצם ... הוא גאון../images/Emo67.gif

זה רעיון גאוני בשביל מה באמת צריך את כול הפורום הזה והטיפולים? שכול אחת תידפוק אצל השכן מימול או הפוך ובא לציון גואל וכעת בירצינות -מה אתם לא מרגישים שמדובר באיזה סוטה שעושה מימכם צחוק ? תיראו את ההודעות שלו בכר טיס שלו למה בדיוק אין לא אושר עים אישתו ותבינו במה ומי מדובר

shoshi1

New member
לא לא ולא!

זה לא עזרה , זו הסתבכות! זה לא הומנטריות , זה עוול . אל תעשה את זה לא לידידתך, לא לילד האומלל ולא לעצמך ...

ארי5

New member
וואי בדיוק מישהי גם כן../images/Emo11.gif

וואי איזה צירוף מיקרים-בדיוק חבר שלי סיפר לי שהיתה לו פניה דומה מאחת נשואה =2 ולא באושר כניראה היא אישתך זה רעיון באמת אני יגיד לו שילך על זה-ואתה על תהרוג את אותה ואת השכן כמו כול החברים שלך בזמן האחרון... תקבל את זה כמו בברכה כמו התגובות שלך ואני חשבתי שאני כאן השובינסט וכולם נורמלים סתתם כדי שתיראו את ההודעות שלו והפנטזיות שלו למה בדיוק הוא לא מיסתדר עים אישתו לא לחינם הלכה הזרזירה אצלו

לנועם כול הנושא מגעיל אותי../images/Emo92.gif

כול הנושא מעצבן ומגעיל אותי ועוד הרבה בנות כאן בכלל ארי צודק - תקראו את הכרטיס שלו ותבינו שנפלנו בפח אני חוזרת שוב לדעתי חייבים למחוק את כול הדיון האוילי הזה

לא נפלנו בפח

זה היה ברור מההתחלה, ככה לפחות הדגשתי בתשובות שלי אבל מעז יצא מתוק ואין סיבה לא לנצל הודעות סרק כאלו לדיון ענייני ואני לא אתפלא שהיו דברים מעולם גם אם לא לאותו אחד אני מסכים שזה ממש מגעיל מצידו להעלות נושא שכזה שלא מתום לב אבל זה כבר נעשה ליאור

רחלי*

New member
מגעיל אותי.

תגובתי שזה פשוט מגעיל אותי ודוחה. זה סתם תרוץ עלוב שלה לרומן מסריח. וחוץ מזה מה לבעל אין רגשות , הוא לא עובר את כל הטיפולים האלו יחד עימה? מדכא אותי לחשוב שמשיהי יכולה לעשות כזה דבר לבעלה!!!!!!!1

סיגל 01

New member
מקווה שתסלח לי על הציניות

אבל נשמע מועתק מסדרת טלנובלה. אבל אם אכן הסיפור נכון, רד מזה! אני בעד לעשות טובות לחברים, אבל זו לא טובה שעושים לחברים, ואני לא חושבת שחברים אמורים לבקש טובות מהסוג הזה. אל תרגיש רע עם עצמך שאתה לא מוכן במקרה זה לעזור. אתה נשוי, יש לך ילדים, נו באמת....

לא שווה התיחסות כלל...

למה יש לי הרגשה שהאלמוני ידע בדיוק לאיזה פורום להכנס, אולי הוא מקווה שאחת מאיתנו תציע לו הצעה דומה? פשוט מגעיל.

../images/Emo5.gifהבנאדם הזה מתחזה!!!

נכנסתי לכרטיס שלו. הוא מאוד פעיל בפורום של הפנטזיות המיניות. ממש מגעיל אותי איך שהוא ניסה לקבל מאיתנו אמפטה, כשהוא בסה"כ סיפר לנו את הפנטזיות המיניות שלו. גועל נפש!

matumba

New member
תודה לכל העונים

ישבנו היום, קראנו בעיון רב את כל תשובותיכם (היה מדובר בהזרעה אצל הגניקולוג מזרע שלי), נהלנו דיון רחב על כל הדעות, רעיונות והנסיונות הפרטיים שהובאו כאן ברצינות רבה ואכן כן, הגענו להחלטה שבאמת עדיפה תרומת זרע אנונימית מבנק הזרע ובשיתוף בעלה שאוהב אותה מאוד ועושה מעל ומעבר כדי להקל ולפנק אותה גם לפני שדיברו על ילדים.. ויהיה אב מדהים (לדעתי...) תודה לכם !!

למעלה