בקשה לעזרה

roi001

New member
בקשה לעזרה

יש לי מחשב נייד (fujitsu simens -amilo) די חדש וממש לאחרונה בלי שום סיבה הוא התחיל להתנהג כאילו אין לו סוללה הוא לא טוען אותה וברגע שמנתקים אותו מהחשמל הוא פשוט מתכבה ולא נדלק אם יש למישהו פתרון שיעזור לי בבקשה

יכול להיות

שהסוללה מתה וגם יכול להיות שהספק נדפק. אם יש לך עדיין אחריות כדאי שתממש אותה.

bar666xp

New member
איזה דגם יש כמה דגמים...

שיצאו מהמפעל עם סוללה פגומה לא מתאימה לא זוכר איך הם קראו לזה.. בקיצור דבר ראשון תפסול אפשרות של סוללה שיצאה מהמפעל פגומה באתר של fujitsu siemens מופיע איך לבדוק משהו במספר הקטלוגי של הסוללה אם אני זוכר נכון. ואם כבר הוצאת את הסוללה תבדוק שהקטבים שלמים ללא קורוזיה וכדומה תציץ גם לתוך המחשב לראות את הקטבים שם. יש גם אפשרות שהסוללה לא הוכנסה טוב. אגב אם עבדת עם הסוללה במחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך תקופה יש גם האפשרות שהסוללה גמורה מה שה די חדש? שנה פחות יותר?

roi001

New member
תשובה

תודה רבה לכולם על העזרה דבר ראשון אני לא חושב שהבעיה היא בסוללה או החיבור שלה כי כאשר אני סוגר את המחשב והוא עובר למצב stend by אז אני יכול לנתק אותו מהחשמל והורית תמשיך להבהב באדום אני בודק יותר אפשרות של איזה תוכנ שנדפקה . והמחשב אצלי חצי שנה

bar666xp

New member
כדי גם לבדוק עידקונים באתר.

יכול להיות עוד הרבה דברים. אבל מתחילים בנפוץ ביותר. אגב יש איזה שהיא הודעת שגיעה כשהוא כן נדלק ?

למעלה