בקשה לעזרה

galiaank

New member
בקשה לעזרה

לכל האנשים והנשים בפורום שלום רב. אני מרצה לפסיכולוגיה במכללת תל-חי. אני מלמדת בחוג לחינוך מיוחד קורס העוסק בסוגיות המעסיקות אנשים מגיל עשרים ומעלה, באוכלוסיה הכללית, כולל אוכולסיות עם צרכים מיוחדים (ליקויי למידה, הפרעות קשב וריכוז, טוראט וכד'). אני מאוד מעוניינת להביא לסטודנטים שלי (כיתה של 25) שיחה או הרצאה הכוללת גם סיפור אישי של אדם עם טוראט. אם יש מישהו/י באזור הצפון או עם נכונות לבוא אלינו, אודה מאוד אם תפנו אלי ל-050-6949549. תודה רבה, גליה

שביק

New member
חבררים יקרים! חשוב להיענות. על מנת

לקדם את המודעות לטוראט בקרב אנשי מקצוע ומטפלים/ות בעתיד.

שלום לך אני מהצפון ו-

אני בת 27 וחצי. יש לי מזה 22 שנה טוראט במצב די קשה אני מוכנה להגיע. תצרי איתי קשר בטלפון 0525409472 מאוד מוכנה לעזור על מנת לקדם את המודעות שמי אלין.

השגיא

New member
אלין אחרי שדיברתי איתה אתמול

התברר שהם מחפשים מבוגר עם טוראט,(או עם בעיה אחרת..) ולא הורה לילד, אז הצעתי אותך, לא ידעתי מתי תחזרי לפורום. אולי תשלחי לה מסר שחזרת, והיא כבר תתקשר אליך.. בכל אופן בהצלחה. גלית

שלחתי לה מסר אבל תכנסי נשמה..

עם תמצית על סיפור החיים שלי בצל הטוראט והטלפון ופירטתי לה עוד כמה דברים. ציפיתי למסר חיובי בסך הכל היא צריכה אותי כך חשבתי ולא אני אותה רק רציתי לעזור. קבלתי במסר תשובה ש "היא מצטערת כי אדם מסוים כבר יתנדב לעזור לה בזה ואם הוא לא ירצה היא תפנה אלי,ז" אז אני מאוד מצטעררת אינני גלגל ספייר ובטח שלא ברירת מחדל. אבל אם היא תבקש עזרה הרי אתם מכירים את הרצון שלי להעלות את המודעות אני אלך למרות שטיפה נעלבתי אבל לא משנה. תבורכו אנשים.

השגיא

New member
אלין- הקורס שהיא מעבירה הוא לאו

דווקא על טוראט. היא רוצה להפגיש את הסטודנטים שלה עם אדם בוגר שמתמודד עם קושי תיפקודי, ע"מ שהסטודנטים יוכלו להבין איך לשאול אדם כזה על בעיותיו וצרכיו. כך שזו לא הרצאה על טוראט במובן הרגיל...

לא חשבתי אחרת . היא הפסידה לדעתי

אבל שיהיה לה בהצלחה השני שהתנדב מכאן אני מאמינה ובטוחה שהוא לא פחות טוב ממני.

למעלה