בקשה לעזרה

209020

New member
בקשה לעזרה

ברשותי מכשיר מדגם 4150 חיברתי אותו לטלפון דרך bluetooth עכשיו כשאני חיג איש קשר דרך bluetooth כול פעם הטלפון מבקש אישור לחיבור )6230 איך אני בטל את זה אני רוצה שזה יחיג ישירות איש קשר לטלפון בלי שהטלפון יבקש\ אישור כל פעם

monoboy

New member
תשובה

אתה נכנס לתפריט בלוטות (קיצורים->תפריט BT) נכנס להתקנים מותאמים אמור להופיע לך שם את שם הפוקט שלך. תלחץ על הכפתור השמאלי הכחול (אפשרות) דפדף ל"דרישה להרשאת חיבור" ושנה את האפשרות ל"לא". כעת לא תופיע יותר בקשת האישור והוא יבוצע באופן אוטומטי.

209020

New member
תודה זה עובד איך יש עוד בעיה

הצלחתי לחייג דרך ipaq אך הבעיה היא שאני רוצה שהחיוג דרך ipaq יעבור דרך הטלפון לאוזניה ואני לא מצליח

209020

New member
בעיה בחיבור 4150

ברשותי 4150 דרכו אני מחייג איש קשר לטלפון 6230 אך אני מעונין שהשיחה תתקבל באוזניה הבעיה שאני לא מצליח מישהו יכו לעזור לי @??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

mikeoreli

New member
כבר שאלת את זה

גם לפי תקנון הפורום, לכל אחד מותר לפתור הודעה אחת בעמוד שכן אם כל אחד יפתח הודעה חדשה כמה פעמים הודעות יעופו במהירות מהדף הראשון ולא יקבלו מענה בהתאם או שיענו בהתאם. אם לא תקבל תגובה לשאלתך כאשר ההודעה תעבור לדף הבא, אז תוכל להקפיץ אותה שוב לדף הראשון. עוד דבר, אנשים פה לא שומרים את הידע לעצמם. הם משתפים אותו ואם משיהו היה יודע איך פותרים לך את הבעיה, הוא היה אומר לך בפורום.

209020

New member
מאוכזב מאוד

לא שאלתי אותה שאלה בכל זאת אני מאוד מאוכזב כי הסבירו לי שאי אפשר לחבר בין 4150 לבין הטלפון 6230 עם האוזניה כי הטלפון יכול לעבוד רק עם התקן אחד (ipaq) אולי למישהו יש פתרוו???????.

monoboy

New member
אתה לא יכול... (המשך)

אתה לא יכול לחייג דרך הפוקט ולשמוע באוזנייה של הנוקיה! אם אתה מתכוון לאוזניית בלוטות- תגדיר אותה לפוקט! ותשדל לדבר ברור!

למעלה