בקשה לעזרה

Love Fruite

New member
בקשה לעזרה

אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל אשאל בכל זאת. אני בן 16 ועובד כבר יותר משנה על פיתוח שרירים וכיו"ב. הצבתי לעצמי מטרה: ללמוד ללכת על הידיים. אני יודע שזה תהליך ארוך ומעייף, אבל אני סבלני. אני בטוח שיש פה אנשים שמבינים בעניין ואני יודה מאוד על עזרה. אני עדיין לא ניסיתי כלום, ממש בהתחלה, והבנתי שההתחלה הכי קשה. אז טיפים להתחלה בבקשה. תודה.

rowshi2

New member
תלמד התעמלות קרקע

או קפוארה או משהו אקרובטי כזה...

Love Fruite

New member
מצטער, אבל זו תשובה לא רצינית

אני לא שאלתי במי אני צריך להיעזר כדי לעשות עמידת ידיים. ביקשתי הדרכה. ואני לא מתכוון להתחיל ללמוד אומנות לחימה רק בשיבל לעשות עמידת ידיים. אבל תודה בכל זאת :\

rowshi2

New member
תראה

אני מאמין שדרך האינטרנט זה בעיה ללמוד ללכת על הידיים. ואני לא אמרתי לך "לך תעשה אומנות לחימה". לדעתי אתה יכול ללכת למורה להתעמלות קרקע, תחפש אחד.ולשאול אותו. או פשוט להתחיל להתאמן בהתעמלות קרקע.

Ze Colmeia

New member
אמממ....

בהתחלה תשען על קיר, אבל לא כל הגוף רק הכפות רגלים, כדי להתחזק תנסה לעלות ולרדת, באיזה שהוא שלב אתב גם תיהיה חזק וגם תקבל יציבות...

איקו

New member
אני זוכר שלמדתי קונג-פו לימדו אותנו

לעמוד עמידת ידיים שמישהו מחזיק אותך יציב.. ואז אתה הולך צעד צעד.... ולפעמים אתה רק עומד הפוך שמחזיקים אותך ומחפש יציבות. בזמן שאתה מחפש יציביות אתה חייב להתמקד על נקודה מסיומת כדאי לקבל יציבות . לנשום רגוע . גם עמידה על קיר טובה שמישהו יעמיד אותך בהתחלה . עד שתקבל ביטחון . בהצלחה חבר.

Love Fruite

New member
שאלה..

עכשיו אני מתאמן על המיטה ואני עולה על הידיים בעזרת הקיר ואז מתרחק ממנו ומחפש שיווי משקל. אבל כשאני עושה את הרגליים מקופלות (זווית חדה בין הירך שוק). זה נכון ככה? וגם אני מרגיש לחץ חזק בשורש כף היד, זה בסדר?

איקו

New member
כן תחשוב שאתה מחזיק את כל כובד גופך

אבל תנסה אם רגלים ישרות בשלבים שתהיה יותר יציב !

rowshi2

New member
זה בגלל מפרקי ידיים חלשים

אני לא בטוח. אבל אולי אם תעשה שכיבות שמיכה על האגרופים זה יחזק לך את המפרק. חוץ מזה תשאל את המאמן שלך בחדר כושר איך לחזק את מפרקי הידיים.

Hwoarang

New member
למה שלא נרצה לעזור?

אולי חשבת שאנחנו אולי לא יודעים? אני מתאר לעצמי שעל המיטה יהיה לך קשה למצוא שיווי משקל בגלל שאתה "שוקע" בה זהו זה כל מה שאני יודע על עמידות ידיים לפחות אל תגיד שלא עזרתי אוססס דור

Love Fruite

New member
וואלה מצטער..

לא חשבתי על זה שאתם לא יודעים. טוב בכל זאת תודה כולם. ואגב, ג'נג'י זה באמת הכי אחי!!!!!!

Hwoarang

New member
קודם כל את תשתקי למה אם לא אני לא

יביא לך הפתעה לאימון...
חכי יהיה צחוקים
ודבר אחרון בעעעעעעעעעע חס וחלילה אני לא ג'ינג'י

למעלה