בקשה לעזרה

טלי1205

New member
בקשה לעזרה

שלום לכולן, שמי טלי ואני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית. במסגרת עבודת התזה שלי אני חוקרת ערכים ורווחה סובייקטיבית בקרב נשים חילוניות (ואני צריכה להגיע לכ-200 כאלה...). אודה לכן אם תמלאנה (חילוניות מעל גיל 18) את השאלון שמופיע בקובץ המצורף ותחזרנה אותו מלא למייל: [email protected] כל שאלון מלא יעזור לי. המון המון תודה! טלי.

אשיב לך ביומיים הקרובים

קראתי. זה רציני ואני צריכה לנוח ולהתאפס אחרי שבוע אינטנסיבי בלונדון......... אשלח מבטיחה.

איזה כייף לך

בטח קפאת שם,השבועיים האחרונים היו קפואים ביותר. לא הייתי שם איזה 15 שנים שנים אחרי שגרתי שם.

לא. היה מצויין. חשבתי שלא אשרוד וממש טעיתי

הקור שונה מהקור כאן היו גם ימי שמש והיה באמת מקסים. יצאנו כל המשפחה היה נהדר.

נומלה

New member
אולי תסבירי

למה שאלון לנשים מנוסח בלשון זכר? קצת כבוד למי שאת רוצה שיענה לך.

טלי1205

New member
תודה על ההערה

לקחתי לתשומת לבי- את צודקת לגמרי. כמובן שלא היתה לי כל כוונה להעליב אף אחת. צרפתי קובץ מתוקן :)

לא מבינה

כאשר אני למדתי באונ' ועשיתי סימינריון עם מחקר בתואר ראשון, בנינו קבוצת נחקרים שהיא מדגם מייצג. כיום, אני רואה שוב ושוב פניות של סטודנטים אל ציבור הגולשים למלא שאלוני מחקר. מה מייצגת קבוצה כזו? ושאלה נוספת - מה זו "חברה חילונית" - האם את רואה אותה כקבוצה הומוגנית? יש חילונים שיש לי אליהם קירבה ויש כאלו שרחוקים מאד.

נומלה

New member
לא מיצג כלום

אבל לעבודה סמינריונית זה מספיק טוב כנראה. נקווה שזה לא התיזה שלה. ואם זה כן התיזה שלה נקווה שזה לא היה הרעיון של המנחה לבנות מדגם באינטרנט. גם זה כבר ראינו.

למעלה