בקשה לעזרה.

supermania

New member
בקשה לעזרה.

הי אני לא יודע אם פורום זה הוא המתאים אבל אבקש בכל מקרה. קוראים לי רון שחורי ואני מנהל הפקה בערוץ הבידור הישראלי. לכבוד שנת ה-60 למדינת ישראל מפיקה הוט סדרה דוקומנטרית חדשה בת שלושה פרקים אשר עוסקת בתיעוד כוכבי התרבות שבלטו במדינה מ-1948 ועד היום. הסדרה תשודר בפברואר 2008 – השנה ה-60 להיווסדה של המדינה. בין היתר, תעסוק הסדרה בגיבורי התרבות בתחומי הצבא והפוליטיקה, הבידור והתרבות, היופי והרוח. הסדרה תתמודד עם ההתפתחויות והשינויים התרבותיים והחברתיים שהתרחשו בישראל דרך דמויות בולטות - כמראה לחברה הישראלית המשתנה בין התקופות והאירועים המשמעותיים שחוותה המדינה. כחלק מהעיסוק בגיבורי התרבות של השנים האחרונות, נרצה ליחד מקום של כבוד והערכה רבה לשלישיית הגשש החיוור, כדמויות תרבותיות בולטות מאוד בנוף התרבותי בישראל בעשרות השנים האחרונות. לצורך כך רציתי לבקש מכם תקליטים של הגשש ופוסטרים, לצורך הצילומים בלבד, שיוחזרו כמובן אחרי הצילומים. אני מדבר על השבועיים הקרובים. אנו מתחייבים כמובן לשמור על החומרים שנקבל ולהיות אחראיים עליהם. במידה ומישהו מכם יוכל לעזור לנו אני אודה לו מראש. אפשר לתפוס אותי במייל : [email protected] או בסלולארי 050-7177273 שוב תודה ויום טוב. רון.

morenolocoloco

New member
מנהלת הפקה בערוץ הבידור ואתם צריכים מעריצים ?

קצת מפליא אותי שערוץ הבידור צריך מעריצים בכדי להשיג תקליטים ופוסטרים. אין תקציב ללכת לחנות מוזיקה ולרכוש את הדיסקים ? צילומים של תקליטים ניתן למצוא באינטרנט בשפע !

supermania

New member
הי

אנחנו זקוקים לתקליטים עבור הצילומים, DVD זה לא תופס. אנחנו רוצים את המקור עבור הצילומים. אם יש לכם רעיון איפה אפשר לקנות את התקליטים או פוסטרים של הגשש אשמח לדעת. תודה. רון.

בני בום

New member
אפשר להשיג תקליטים בקלות

בחנויות תקליטים יד שניה - למשל חור בשחור, האוזן השלישית, הקומה ה-13. התקליטים של הגשש נמכרו בזמנם בכמויות גדולות, לכן הם ממש לא נדירים ומחירם היום נמוך, שקלים בודדים לתקליט.

danistar

New member
תפנו ליורשים של פשנל

לכו ל משפחה שלו . היתה לפני כמה חודשים כתבה בטלוויזה שסיפרה כמה חומר שלא יסולא בפז נאגר במחסנים שלו ורק אחרי שהוא הלך לעולמו התגלה שהוא קיים בכלל .

kkdd

New member
חבל שלמי שיש YES או שלא מנוי לחברת כלבים

לא יוכל לצפות בזה
בכל אופן בהצלחה... הוט עושה קופות של כסף ולא מצליחה לשים ידה על תקליטים של הגשש החיוור? אולי לרשת ג' יש ברשותם את התקליטים המקוריים, או כל תחנת רדיו אחרת.... כל הבקשה הזו נראת לי קצת חשודה.

morenolocoloco

New member
מאוד מוזר !

YES עושה בוכטות של כסף ואין לכם כסף לקנות דיסקים ותקליטים ? חפשו בחנויות : חור בשחור, האוזן השלישית בטוח תמצאו....

למעלה