בקשה לעזרה

adina3

New member
בקשה לעזרה

האם מוכר לכם מסגרות חינוכיות מתאימות לבן 14 עם הפרעה דו-קוטבית ו ADHD אזור חיפה וצפון ,.? אפשרות גם לפנימיות יומיות עם חזרה הביתה לאחר הלימודים. תודה

adina3

New member
הפרעה דו-קוטבית==מנו -דיפרסיה מחלה

מחלה מלווה בשינוי מקצה לקצה אפיסודות של דיכאון ומניה("שמחת" יתר) בזבוזים יתר,גניבות ובריכות מהבית הכל עם שילוב של כעסים והתפרצויות זעם הפראקטיביות בשלב מסויים היו טיקים ( היה איבחון של טוראט -אבל התיקים לא חזרו מאז שהפסקנו את הקונסרטה).קושי ניכר בקשב למרות שהריכוז יכול להגיע לרמות טובות

עדינה שלום

בע"ה יש לךי טוראט אך למדתי עם ילדים בעלי ADHD וכל מה שציינת. זה בית ספר שאחיין שלי בעל ADHD לומד שם מכיתה א. בית ספר "אורים" בחיפה. יש הסעות הלוך חזור עד לבית. יש שם סייעות וכו. . . זה בית ספר לחינוך מיוחד שנימצא ליד בית חולים בני ציון (רוטשילד) בחיפה. אם יש לך עוד שאלה אני כאן. אני אישית למדתי בבית ספר הזה בכיתות ז- ח . לאחר מכן הועברתי לבית ספר רגיל ואף מקצועי.

adina3 שלום../images/Emo70.gif תנסי בקישור המצורף

מתוך האתר "מקום מיוחד". האתר עצמו מומלץ בכלל.

adina3

New member
תודה טוב לדעת אשמור על הקישור

יש שם כמה דברים שטוב לדעת

פרח50

New member
לאחר כמה ברורים

קיבלתי המלצות על ב'ס עמית בקיבוץ להבות חביבה ליד חדרה אם זה לא רחוק לכם ניתן להתקבל לאחר ועדת השמה ע'ח משרד היחנוך

אחלה שבאחלה../images/Emo45.gif

הבן שלי לומד בביה"ס עמית - חייבת לציין שמאז שהוא לומד שם (כבר שנה שלישית)הוא בכתה ט' קיבלתי ילד ח ד ש אין לי מילים יש שם צוות מעולה מהמנהלת יסמין....ועד אחרון העובדים הם מדהימים שיהיה

למעלה