בקשה לעזרה

• פותח הנושא btal
  • פורסם בתאריך

btal

New member
בקשה לעזרה ../images/Emo53.gif

אני חדשה פה בפורום ובתור חיפאית ראיתי שיש הרבה חיפאיות כאן בפורום . את רוב הציוד של אני קונה בחנות בלב המפרץ ובעיקר אצל יוחי בעיר ( חנות נהדרת , שרות מצויין ומחירים סבירים מאד) ראיתי שהרבה קונות בחנות פלסטלינה ורציתי לדעת איפה זה נמצא. אם מישהי תוכל לתת לי כתובת / מיקום אני ממש אודה לה . יום טוב לכולכם

Lורליי

New member
פלסטלינה במוריה 45

אני לא חיפאית אז לא אוכל לתת הסברים אבל את הכתובת מצאתי באחת ההודעות שבפורום.

popo11

New member
פלסטלינה זה מול כרמליה

קצת יותר לכיוון מרכז הכרמל. אם את מגיעה מחורב אז זה לימינך. אחרי שתעברי את הכניסה לכרמליה פשוט תראי את השלט שלהם.

למטה בעיר

ברח´ העצמאות 98. זו חנות שעיקרה הוא כלי כתיבה ויש בה גם חומרי אומנות.

btal

New member
אחלה של חנות

בעיר ברחוב העצמאות מול השער לנמל ... מול חנות גולף . ליד חנות של פרחים ..... יש שם ה-כ-ל . אני מסתובבת שם שעות על גבי שעות כי המבחר הוא ענק ועצום . מומלץ !!!!!!!!!!

av_i_va

New member
ויש את אביבה....../images/Emo8.gif

שהיא מקסימה ותמיד מוכנה לעזור.

דווקא מבחינת מוצרי עץ ....

הם לא מי יודע מה זולים. הייתי לפני שבועיים והאמת שחרוזים ודברים אחרים הם בעלי מחירים סבירים אבל מוצרי עץ יקרים. סאני.

psa

New member
האם יש משהו שמרכז את כל הכתובות?

או יותר מדוייק ,תוכלו לצרף כתובות אלה לתיקיות בפורום. תודה רבה.

popo11

New member
איפה בדיוק החנות בנמל ?

מה השם שלה? אולי אני אקפוץ היום ! עשית לי חשק !

אם את שם באיזור..

ברחוב מאחור ישנה חנות בשם מסיבה בעיר >הטלפון שם 8517744, זו היתה חנות של יוחי פעם והם נפרדו< שמוכרת כל מיני דברים למסיבות. מצאתי שם עטיפות למתנה ושקיות צלופן או ניילון >שנסגר עם הפטנט שלא נכנס אוויר< בעלויות נמוכות. >אולי יוכלו להיות לך לעזר בעיטוף מדבקות החלון<. חנות נוספת שם היא של גולדברג שגם בה אפשר למצוא עטיפות מתנה ושקיות צלופן אך העלויות שם גבוהות יותר. שווה להעיף מבט.

ocean22

New member
ילדה קטנה בחנות ממתקים../images/Emo8.gif

כך הרגשתי שהיתי היום בחנות של יוחי בעיר שמעתי על החנות הזו אבל מעולם לא ביקרתי בה ,והיום שקראתי בבוקר את ההודעות שלכן בנושא קפצתי לשם ,בסה"כ לא ראיתי הבדל במחירים לעומת פלסטלינה .יש דברים שהם זולים יותר ויש דברים יקרים אבל מה שכן אפשר להגיד לטובת החנות זה שיש בה יותר מבחר ויותר נוח להסתובב בה . פלסטלינה צפופה אבל השרות שם אחלה תודה על המידע על החנות גלי של משה בפעם הבאה אבקר שם אם יזדמן לי למרות שכשהיתי שם היום לא היה להם מה שחיפשתי:( אושן

למעלה