בקשה לעזרה

niritsilb

New member
טוב

אני לא מבינה למה אתם חושבים שלילדה בת 16 יש פחות אחריות. לא אתם סתם מעשיממים שהיא לא רצתה לעקר את החמוסה . החמוסה אף פעם לא המליטה אצלנו ואף פעם לא עברנו המלטה עם חמוסה ואמרנו אחרי שהיה גור נעקור אותה תאמיני לי שאם לא היה חשוב לנו החמוסים לא הינו מאכילות תחמוס עם מזרק כדי שיאכל כדי שלא ישתה מהטיען המזוהם אתם ישר חושבים שרצינו לעשות כסף מהמלטה וגם אחרי שהחמוסה תחזור מהניתוח היה מי שידג לה למרות שחשבתי שהכי טוב זה להשיר אצל מי שהוא שיודע יותר אבל עכשיו אולי כדי שתישאר אצל בן דוד שלי . ואתם חושבים שהיה לי קל למכור את הגור הוא כול כך חמוד ותאמינו לי שאני רואה מה שאתם כותבים ומזלזלים אני כמעט מתחילה לבכות וגם שאני כותבת את זה . אבל אין לי בררה אני לא יכולה לגדל עוד זכר בן יש לי כבר שני זכרים בוגרים ורק נקבה אחת אז אין לי בררה אני חייבת נקבה .

WTR

New member
אין ברירה? אין רצון. שימי לב להבדל.

מזה אין ברירה? הנקבה עוברת עיקור למה שזה יפריע לך שיש עוד זכר? זה רק עניין של רצון.

../images/Emo13.gif

לא לכל ילדה בת 16 יש פחות אחריות, יש פה ילדים בני 13 עם הרבה יותר אחריות, לפחות ככה אני חושבת. בסדר אף פעם לא עברתם המלטה. ולא אתם לא עשיתם את זה בשביל כסף, אז בשביל מה לעשות את זה? יש איזשהיא סיבה? אני כבר לא אתפלא שאת רוצה עוד נקבה בשביל לעשות עוד סיבוב.כי זאתי כבר חולה וחייבים לנתח אותה. חח אין ברירה?למה ככ קשה לגדל שלושה זכרים? את יודעת זה לא בובות או משו, לא צריך מספר זוגי של בנים ובנות. לי דווקא יש נקבה אחת, ושני זכרים, ואני רוצה לקנות עוד זכר. זה לא כאילו אם ישאר אצלך עוד זכר יהיה לך יותר באלגן בבית
חח

Sweet Fantasy

New member
מזה, לא ראיתי את כל השירשור הזה

(רק עכשיו) אני לאחרונה מפספסת המון שירשורים.. לנירית - אני לא מוחקת את השירשור הזה כי ניכר שאת זקוקה לעזרה, אבל במצב אחר בזמן אחר השירשור היה נמחק והיית מורחקת מהפורום, כדאי שתרגיעי את הטונים ותלמדי איך לדבר, גם אם לא מסכימים, יש רמת דיון מסויימת ששומרים עליה, והמינימום פה, זה לשמור על כבודך ועל הכבוד של הגולשים בפורום, אנחנו לא חיות וזה מה שמפריד אותנו מהם, היכולת לחשוב, יש דרך לדבר ודרך להגיד דברים, גם בעצבים. לאיילת - במידה והיא מחליפה את החמוס בחמוסה בבית טוב, מה רע בזה? הם שווי ערך, מזה משנה אם היא תמכור את החמוס לזה שיש לו חמוסה ב300 ואז הוא ימכור לה תחמוסה ב300, הם לא עשו את אותה הפעולה? כל עוד שהדברים נעשים בצורה נכונה ולא פוגעים בדרך בחיות, אין מה ישר לשלול. בהצלחה בניתוחים.

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif../images/Emo45.gif נוטה להסכים,

אבל אני מבינה למה העצבים. ז"א כי בכל זאת כל הניסוח הזה של להחליף נשמע קצת צורם.
אל

zulli

New member
מסכימה עם מיכל

איילת - תספרי עד 10 לפני שאת מתנפלת, זה לא נעים לאף אחד. ומסר אפשר להעביר גם בדרכים נעימות. בקיצור תתפסי יותר זבובים עם דבש. נירית - אם מתוכננת חופשה באילת מומלץ לדחות את הניתוח במספר ימים, אני לא הייתי שקטה להכניס בע"ח לניתוח בזמן חופשה. מעבר לכך מאחלת לכם בהצלחה במציאת גורת קינמונית.

niritsilb

New member
הניתוח עבר בהצלחה

טופי עברה את הניתוח ואת העיקור בשלום דיברנו עם ד``ר שור והוא אמר שהוא הצליח לעשות הכל דרך אותו חתך כך שיש לה רק תפר אחד מחר בבוקר חברים שלנו יחזירו אותה הביתה והיא תטופל יפה ביום ראשון עוד שבוע הורדת תפרים ביי

yona311

New member
מזל"ט

שמח שהכל עבר בהצלחה רק יש לי שאלה... למה 3 פעמים אותו נושא? למה 3 פעמים אותו נושא? למה 3 פעמים אותו נושא? בהצלחה עם ההחלמה

skarlet ohara

New member
תודה שעדכנת אותנו....

ומזל טוב! ושתהיה בריאה! (ואני מקווה שאת שולם עם הפורום...)

למעלה