בקשה לעזרה

niritsilb

New member
בקשה לעזרה../images/Emo178.gif

מחר טופי שלנו עוברת שני ניתוחים האחד להוצאת זיהום מהעטין וכמו כן כבר על הדרך עיקור הבעיה שאנחנו מביאים אותה לניתוח ב8 בבוקר וצריך לקחת אותה אחר הצהריים ואנו נוסעים לחופשה באילת עד יום ראשון הניתוח בהרצליה אצל ד"ר שור האם מישהו מוכן לאסוף אותה ולשמור עליה עד יום ראשון הודה מראש לאנשים הנחמדים מעונינת רק אנשים מהפורום שמבינים בחמוסים תודה מראש נירית התקשרו לטלפון 0524324454 . נולד לנו גור חמוסים סיבל זכר כרגע בן חודש מעונינים להחליף בנקבה רצוי קינמונית משהו בערך עוד כחודשיים כל המעוניין צרו קשר נירית

WTR

New member
להחליף? מה זה, גרביים?

עבר לי כל חשק לעזור לכם.

חחחחחחחחחחחח

חשבתי שאת תקפצי ראשונה לעזרה
ורק כשקראתי את העניין של ההחלפות אמרתי "זובי"

skarlet ohara

New member
../images/Emo24.gif

כמוני כמוכן. ישר חשבתי על איילת ואז חשבתי, 'איך זאתי הולכת לחטוף'.... בדיוק חשבתי כמה נחמד שנירית חזרה לפורום למרות ההתקפה הראשונית שבזמנו עשינו עליה. היא לא לומדת. צצצצ

niritsilb

New member
אתם פורום של אנשים מגעילים

מה אתם חושבים את עצמכם אני פשוט רוצה עוד נקבה אז מה הבעיה להחליף עם הגור שיש לנו יכולנו גם למכור ולקנות עם הכסף נקבה חוץ מזה לא נראה לי שיש משהו פה בפורום מטפל בחמוסים כמו שאנחנו מטפלים בשלנו ובקשר למתקפה הקודמת היא לא מדגדגת לי ממש

WTR

New member
אה, אנחנו המגעילים...

את באה לפורום, ישר מצפה שנקפוץ לעזרתך, וכשזה לא קורה את תוקפת? ההגנה הכי טובה היא התקפה, כמו שאומרים. תשמעי, מילא הייתי רואה עלייך שאיכפת לך, היית עוזרת לך בכיף בדיוק כמו שאני תמיד עושה. אבל ממש שומעים זלזול בהודעות שלך. חמוס זה לא גרביים ולא צעצוע, זה לא משהו שניתן להחליף. את רוצה למכור את הגור? סבבה, אבל אני מקווה שזו לא דרך בשבילך לעשות כסף ושתמסרי אותו למשפחה אחראית. זה שאת רוצה נקבה נוספת זה לא בעיה, אבל למה להחליף אחד בשני? ואני ממש מקווה שאת מעקרת את החמוסה שלך, ושתעקרי את הנקבה שתקני בעתיד. שיהיה לך לילה טוב, ואני מקווה שתביני קצת את מה שניסית להגיד פה, במקום ישר לתקוף ולאטום את הראש והלב.

niritsilb

New member
נימאס לי מהפורום הדיסלקטי

טוב הבנתי את הכיוון שלכם ומה הסטייל שלכם אני ילדה בת 16 שנימאס לי מהחרטאה שלכם כל היום תוחנים את השכל בזבל שלכם מה אתם אנשים בני 19 שמתנהגים כמו ילדים בני 10 מה אתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב על חמוסים קראתם בדיוק מה שאני קראתי באינטרנט לא שלמדתם משהו מורחב על חמוסים אז אתם לא רוצים אנשים בפורום אין בעיה במקרה אני יודעת לבנות אתרים אז סבבה נראה למי יש יותר אנשים עם היתנהגות שלכם ... ומאיפה את יודעת כמה אכפת לי מהחמוסים בכלל יש לכם אנשים בפורום שהחמוסים שלהם נפלו מהחלון את יודעת?? ומה הבעיה שלך עם הנושא של ההחלפה הרי מ'זה משנה עם נמכור את הזכר ונקנה נקבה עם הכסף של המכירה. להומת זו ההחלפה יכולה להסתדר כי יש אנשים שמחפשים זכרים ויש להם נקבות שלא מתאים להם אז יכול לעזור לשני הצדדים. אם אתם רוצים פורום רק בשביל כמה אנשים שכול הזמן תוקפים אז תעשו פורום אישי... ואם היית קוראת את מה שאנשים כותבים בלי ישר לחשוב שזה משהו כמו הזבל שלכם אז היית רואה שהחמוסה מחר עושים לה עיקור ועד עכשיו האמנתי שיש פה אנשים ששווה להיות פה בפורום כי לאנשים אכפת מהחמוסים אז עכשיו אני לא מבינה איזה מטומטמת הייתי אז לא אכפת לי מה אתם חושבים התקפות מה שקפות אני עם הפורום רק התחלטי....

חחחחחח

הצחקת אותי.(וואלה לא זכור לי שאת בת 16 חשבתי את מבוגרת עם ילדים כבר) מותק, אנשים שדואגים הם לא בני 10, הם אלה שאכפת להם משום מה מהחיה שלך, כשהם יכולים לשים עלייך פס תכלס ולתת לך לעשות מה שבראש שלך.אומרים לך פה דברים כי אכפת . הקטע הוא לא לקרוא, הקטע הוא להגשים ולעשות את מה שקוראים. לאנשים יש פה נסיון. את יודעת, לא יגידו לך משהוא סתם. ונכון, שווה להיות פה בפורום, כי איכשהו משהו שאמרו לך היה נכון. נו אז היא המליטה גורים... ומה עכשיו? יש לה בעיה! את צריכה לנתח אותה+לעשות לה עיקור. אני בטוחה שזה לא יוצא לך זול.ולא הרווחת מזה. תשלימי עם המצב שלאנשים פה אכפת, והם יודעים מה הם אומרים. וזה שחמוסים נופלים מבניינים, זה נכון, אבל אלו דברים שאי אפשר תמיד לעצור. הבעלים לא חושבים לעצמם " טוב אני אפתח את החלון, למרות שאני יודע החמוס שלי יכול להגיע אליו, אבל אני בכל זאת אפתח" לעומת המחשבה של " טוב נו אני לא יעקר את החמוסה שלי, אפילו שאני יודעת שזהמסוכן."

אני חושבת

שהיא פשוט מנסה לחסוך את העניין של הכסף, כי במילא אם היא תמכור את הגור, בכסף הזה היא תלך לקנות נקבה קינמונית.אז זה לא ממש עקרוני. ואני כבר אנצל את זה ואגיד שבאמת אבל באמת לא יפה לעזוב בעל חיים כשהוא הולך לניתוח בגלל חופשה. לא רק שהיא עוברת כביכול 2 ניתוחים ( וזה בגלל שהמליצו לך מההתחלה לעקר אותה ולא הסכמת (והיא ילדה פעמיים??) והנה התוצאה- בסוף משלמים על זה מחיר כבד ואין כ"כ רווח מהגורים כמו שמצפים לזה) אז לא רק הניתוח, אלא גם אחרי זה עם כל הכאבים והסבל, את רוצה להכניס אותה לעוד 'טראומה' של בית חדש. ועוד מה? בית שיש בו כבר חמוסים. אני לא אשווה את זה לילד שלך או משהו,אבל זה בעל חיים. זה אנושי לקחת חמוס שהוא כביכול אחרי ניתוח (או 2) ולהביא אותו למשפחה זרה, עם עוד 2 חמוסים, שבכלל לא ידוע איך הם יקבלו אותו? לא הכל הולך חלק. לא כל חמוס יכול לקבל חמוס חדש בבית. זה לא יתרום למצבה הנפשי. באמת שלא. כל מה שהיא זקוקה לו אחרי ניתוח זה החום של הבעלים שלה.שהיא מכירה. ולא חמוסים שמנסים לתקוף אותה. אם זאת הייתי אני, לא חושבת שהייתי נהנת מה"חופשה" שלי.כל הדאגות פשוט יטריפו לי תשכל.זה לא סתם ניתוח, קרו מיקרים (כמו לאחת מחברי הפורום) שהתפרים של העיקור נפתחו בלילה, והחמוסה פשוט מתה. אני לא הייתי עושה את זה... אבל כמו שאומרים, כל אחד וההחלטות שלו

skarlet ohara

New member
הייתי דוחה את הניתוח ליום א'.

זה הכי חכם, אם זה אפשרי ואם החמוסה לא תשתגע עד יום א' עם הזיהום בעטין. חמוסה בהפרעה צודקת לחלוטין, לא כדאי להשאיר את החמוסה לאחר ניתוח אצל מישהו זר.

כן../images/Emo127.gif

רציתי להציע לדחות את זה, אבל אנלא יודעת עד כמה חמור הנזק שם. ועכשיו הבנתי שאתם משפחה... אז מובן מאיליו שאף אחד לא יוותר על החופשה בשביל הבריאות של החמוסה המסכנה.( אולי חלק מהילדות בנות 16 לא מבינות חשיבות של חיי חיה, ומעדיפות לסוע לאילת ולהנות ולהראות תתחת, אחרי שהיא בעצם גרמה לנזק הזה...) כמה אנושייייייייייייייייייי אני חייבת לציין. מעניין באיזה גיל המצפון מתחיל לפעול

אשנן את זה שוב-

לדעתי, יותר מומלץ לדחות את הניתוח ליום אחרי החופשה . ואם אין אפשרות כזאת, אז אני מציעה שאחת מהבנות תשאר בבית, כי לאחר ניתוח החמוסה באמת זקוקה לאנשים המוכרים לה, ולא להיות תוקפנית ועצבנית בגלל מישהוא זר.

yona311

New member
מה?!

אני בן 14 ודואג לחיות שלי לא פחות מכם! אם אני הייתי במצב שלה הייתי שולח את המשפוחה שלי לצפון ונשאר עם החמוסה! חמוס בשבילי זה גם משפחה! אני בטוח שאם זו הייתה אמא שלה שהייתה צריכה את ההסעות ואת הניתוח היא ישר הייתה מבטלת כל תכנית! וזה מה שאני הייתי עושה בשביל החמוס שלי! מצדי תרדו עליה חופשי (אבל תזקרו שגם היא לא נהנת מהמצב של החמוסה) אבל אל תרדו עליה כי היא קטנה! למען בני ה14!

מעייניT

New member
....

גם אני בת 14 והשבוע אמא שלי הלכה לבית מלון עם כל המשפחה המורחבת ואני לא הלכתי בגלל הילדים שלי וזה לא עיניין של מה בכך בגלל שסבתא שלי חולה מאוד ואולי זאת הייתה ההזדמנות האחרונה להיות איתה בבית מלון

חח לא הבנת

אתה אחלה, כל הכבוד, אתה סבבה, לא אמרתי שום מילה נגדך. רשמתי " אולי חלק מהילדות בנות ה -16....וכו'." לא אמרתי שכולם.ואני חושבת שדווקא רוב החברים פה בגיל 13-16 מאוד מאוד אחראיים ובוגרים.לפעמים אני אפילו נדהמת
מתנהגים כמו בני 20,אבל הגיל לא באמת משנה,כאלה שבאמת יודעים מהי חשיבות של חיי חיה..

מעייניT

New member
אני לא התכוונתי להגיד שאת לא צודקת

רק להוכיח שיש פה כאלה בוגרים ושמה שהיא מתכננת לעשו זאת טעות

yona311

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

לא חשבתי לרגע שאת תוקפת אותי או את הצעירים... לנירית: אני הייתי מציע לדחות את הנסיעה לאילת!

niritsilb

New member
הוטרינר טוען שאי אפשר לדחות

דר שור פוחד מאוד שהזיהום עלול להרוג את החמוסה לכן החלטנו לבצע את הניתוח למרות שאנחנו יורדים לאילת כי קודם כל חשובים לנו חייה של טופי

למעלה