בקשה לעזרה קטנה

shadowfax

New member
בקשה לעזרה קטנה

בפורים הבא עלינו לטובה יערך ברעות (כן זה המיקום כנראה בסופו של דבר) כנס דו יומי של מיניאטורות וכמו כל מפגש בנוסף למיניאטורות יערכו עוד משחקים ופעילויות אחרות ולכן חשוב לי לפנות אל הפורום הזה כחבר ולשאול האם מישהו מעוניין לעזור לי בתחום? יהיה מעניין ונחמד לנסות לחשוף את האנשים לASL, אלו האנשים שיכולים להתעניין הכי הרבה במשחק... על כל מקרה זו הזמנה פתוחה לכלם לבוא ולבקר ולהתרשם (לשמחתי אפשר בהחלט להתרשם מהתקדמות הקהילה) ואולי להצתרף למשחק או שניים

ycyclop

New member
יפה

הכנס כזה קטן שאתה עושה אותו בבית שלך
אבל עכשיו ברצינות, איפה ברעות? באחד המקלטים? אני בטוח אגיע לומר שלום

braxat2000

New member
ASL

שלום לשניכם. אני חבר בקהילת משחקי המיניאטורות, ומתעניין במשחקי מלחמה כבר זמן רב. שמעתי ממספר מקורות על ASL, קראתי עליו ברשת, והוא נראה לי מעניין מאוד. אשמח להצטרף לקבוצה שמשחקת את המשחק, או לצפות בו. (ראיתי הודעות קודמות שלך בנושא). אם תוכל להגיע לכנס בפורים (ביום ראשון לפחות) זה יהיה נחמד מאוד.

rnsh

New member
שלום לך

אני שמח לשמוע שאתה מתעניין. רצוי שתגיע פעם ראשונה להתרשמות כללית, ועל סמך זה תחליט אם אתה מעוניין להשקיע בלימוד המשחק, כיוון שהלימוד דורש השקעה משמעותית. ASL הוא לא משחק שאפשר ללמד אותו תוך שעה או שעתיים ולהתחיל לשחק. אם תהיה מעוניין תוכל לקבל בהשאלה את ספר החוקים, ולקרוא לפחות פרקים בסיסיים ממנו בבית כך שבפעם הבאה תוכל להתחיל לשחק. נשמח לארח אותך בפעם הבאה שנארגן משחק ASL. המפגשים שלנו מתקיימים פעם או פעמיים בחודש, בד"כ בסופי שבוע, ברחובות. אם אתה מעוניין, אני אשלח לך הודעה פרטית לקראת הפעם הבאה שנפגש.

shadowfax

New member
האמת זוג הורים הסכים

להשאיל לנו את ביתו של אחד החברים בקהילה (INFERNAL MERCY בפורום מיניאטורות) עם קצת פינוי וקצת חצר ניתן יהיה לקיים מספר משחקים בו זמנית...

rnsh

New member
ASL בפורים

אשמח להגיע עם חבר נוסף ולהדגים את המשחק, אלא שבגלל אילוצי העבודה נוכל להגיע רק בשעות אחר הצהריים, באחד מימי הכנס. בבקשה תעדכן אותי אם זה מתאים, ואם כן, איפה בדיוק זה יתקיים, ובאיזה יום אתה מעדיף שנגיע.

בלקר

New member
וואי

יהיה ענק אם תבו להסביר על המשחק, אני גם יהיה שם בגלל המניאטרות, אבל אני ממש רוצה ללמוד גם על ASL, ואולי אפילו לצפות במשחק או שתיים.

למעלה